- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Elnéztem...
-
-
válasz
runner 125 #50017 üzenetére
Persze-persze.
-
runner 125
nagyúr
Dikkmá', átoffoltátok az 50.000-et, lassan új topik, ideje búcsúzkodni.
Ennek örömére pár hónap kihagyás után, megyek edzeni.
-
Tomics
addikt
válasz
MrLaszloMan #50012 üzenetére
Asszem Bognár Gergő volt
-
MrLaszloMan
csendes tag
Üdv!
Valaki nem tudja mi a neve akinek folyt a vállából a synthol valamelyik magyar versenyen?
Kép is jó -
Tomics
addikt
válasz
headhunter #50009 üzenetére
És ezt miért kell ide linkelni?
-
headhunter
addikt
Magyarország 2011.
-
ForexGuru
aktív tag
válasz
God Vazzeg #49703 üzenetére
énis lehet ezért nem éreztem semmit
mostmár van rajtam +6-7 kiló izom(+3 kg zsír) mint amikor toltam.
hétfőtől elkezdem megint -
Kassadin
addikt
Mit találtam...[link]
-
macikos
addikt
"Kedves Drugs Bunny! Azt szeretném kérdezni, hogy akinek fehérebb a foga az átlagosnál, az több fehérjét visz be? Mivel hallotam ma lent a teremben, hogy kimutatja a fog a fehérjét. Gondolom fontos 1 testépitőnek hogy a foga is rendben legyen. Meik fog tudja kimutatni és hogy lehet ez? Köszi "
-
Trabby
aktív tag
Mindig vízzel iszom.
Alap, hogy ugyan oda megy.. csak na.. biztos ami biztos, pénzbe nem került, hogy megkérdezzem.
Köszi szépen a segítségeteket!
-
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Vasárnap kezdek egy kreatin kúrát. (ez lesz az első)
A kérdésem az lenne, hogy az edzés utáni kreatin adagot belekeverhetem a fehérje+szőlőcukor+maltodextrin keverékbe?
Vagy igyam külön? (ez esetben csak attól félek, hogy utána már kajálni nem fogok tudni..)
Elég sok írást elolvastam, de erről igazából semmit nem találtam. Ha még lenne valami "jó tanács" vagy tipp azt szívesen venném.
Előre is köszi a segítséget!
-
ForexGuru
aktív tag
sikerült kb 2centis bőrrepedéssel ébrednem a tegnapi vállazás után
le kell állnom a tömegnöveléssel -
Herczi
senior tag
Na tőlem ennyire futotta nyárra, még visszakockásítom a hasam azt jól van, így nem érzem jól magam.
-
válasz
Tipo16V #49982 üzenetére
valószínű koksz, de az biztos hogy naturban hegyomlást kockahassal nem fogsz látni, isten genetika nélkül.
Illés Norbert egyik legsikeresebb magyar naturálnak mondott testépítő, 180 akárhány centi magasságához 80 alatti versenysúllyal. Láttam 120 kilósan, akkora hasa volt mint az állat. Közel versenyformában felöltözve meg észre sem veszed.
Inkább azt mondanám naturban minőségben megnőni nem nagyon lehet (kiv. Macikos, de 10% tzs 137 kilósan elég ritka)
-
Sotho
őstag
Manapság az rendelkezik jó genetikával aki jól reagál a koxra.
-
Ijk
nagyúr
Hogy lehet hogy még élőben soha nem láttam ilyen kockahasat? Ebben az országban mindenki genetikai hulladék?
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
válasz
Kassadin #49970 üzenetére
Persze, hogy el lehet érni...csak mindenkinél más szintet a genetika miatt.
Wood
Nálam egy percig se volt kérdéses.
Nekem a keskeny derék, meg ahhoz képest szélesebb vállak megvannak, de nagy sose lehetek, talán egy esztétikusabb valamit el tudok érni, nincsenek nagy célok.
De nézzétek meg a kis Arnoldot...anno azon a nyurgaponty képén olyan vállai voltak, hogy nem is voltak vállai, aztán meg milyen izmot rápakolt már a kis koxos kötsög.
-
válasz
BÁ Nutrition #49966 üzenetére
jóvan ismerhetnétek már annyira, hogy tudom soha nem leszek ilyen
-
Kassadin
addikt
válasz
Boxer001 #49969 üzenetére
Olyat én mindennap látok a "fiataloktól", azt hiszik minden a súly.
Amúgy komolyra fordítva a szót, szerintem mindenki elérheti kemény munkával meg sok pénzzel azt, hogy azért látszódjon rajta hogy nem a szél hordta össze azt, ami rajta van. Tudom, tudom a genetika. Lehet csak én vagyok túl optimista ilyen téren.
-
Boxer001
veterán
Jobb.
Nem volt rossz ez a mai edzés, főleg ahhoz képest, hogy aludtam vagy 4 órát, bár mostanában 5-nél többet nem is sikerül.
2-3 arc annyira szarul csinálta a gyakorlatokat, hogy ááááááá...Bicepsz bazzeg, vegyünk fel jó nagy súlyokat, és rángassuk, az a jó.
Gyurta ügyes volt, bár a döglött kutyát se érdekli.(ultradegecON
)
Kassadin
Ja ok, én is lehetnék ilyen bármikor, csak lusta vagyok.Egyébként már most ilyen vagyok, csak kicsiben.
Ahogy írta BÁ, ez kőkemény genetika. Széles vállak, keskeny csípő, jó izomtapadás...akinek ez nincs meg, nyugodtan bele is törődhet.
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition #49966 üzenetére
Így van
-
Kassadin
addikt
válasz
headhunter #49950 üzenetére
Kellő kitartással semmi sem lehetetlen.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
brownus #49942 üzenetére
Egy magasak vagyunk, csak nekem 89kg mellett látszik a six pack
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem súly függő ez, hanem izomtömeg és testzsír%. Tök mindegy hogy hány kg vagy. Ebben a sportban arra kell törekedni hogy minél nagyobb tömeggel hozzál minél jobb formát
-
válasz
God Vazzeg #49941 üzenetére
persze tudom mondhatni én se hasonlítok rá. Meg nem is fogok soha (max annyiban, mint minden más emberhez
-
brownus
veterán
válasz
God Vazzeg #49941 üzenetére
nekem még mindig etalon a miki cigány forma a blöffből
ez sem fog tetszeni nektek
hogy kb egy éve 70kg körül voltam, most vagyok 64kg, köszönhetően a rengeteg húzódzkodásnak. de kezd látszani a six pack, a sok bringázásnak köszönhetően meg a combjaim vastagodtak, érdekes, hogy amikor jártam gyúrni, a combom semmit se fejlődött, igaz nem is fordítottam rá annyi időt és energiát mint a test többi részére... meg vmit nagyon rosszul csinálhattam... na mindegy. (173cm és vékony csontozatú vagyok, ekto és mezo keveréke ha lehet így mondani)
de télen szeretnék visszamenni 70kg környékére -
ForexGuru
aktív tag
dzsefffi ha de micsinász
[link] -
Sotho
őstag
De ez már haladás kezdek buta gyúrós lenni már csak edzeni kéne amit holnap reggel meló előttre akarok tenni.
-
Monyos
aktív tag
Van valami ötletetek negatívban fekve nyomásra?
Ahova járok terem nincs hozzá megfelelő pad.
Vagy nincs értelme?Cicim alját szeretném fejleszteni vele, jobb módszert nem találtam rá.
-
Fred23
nagyúr
A hangulat fokozásához: olcsó protein és izületvédő
-
Nova96
őstag
Üdv.. vízilabda mellet eljárok kondizni de csak egy kis izmot szedtem fel és szeretnék jobban megerősödni,valami ötlet?
-
válasz
God Vazzeg #49922 üzenetére
látod, a tapasztalat minden tudásnál többet ér
-
Kassadin
addikt
válasz
SzlobiG #49918 üzenetére
"Véleményem szerint a legjobb a súlyzós edzéstől minél távolabb tenni, de sokan idő hiányában a súlyzós edzés után akarják megoldani. Ezzel sincs gond, célszerű edzés után fehérjét inni és fél óra múlva lenyomni."
Persze, a legrosszabb esetben 1,5 óra edzés után még ott fogok ülni fél órát miután megittam az edzés utáni turmixot, főleg majd suli időben, amikor nem csak haza kell bandukolnom edzés után, hanem tanulni is.
"Kinek nem ajánlott? Csakis a nagyon nehezen fejlődő, hiperaktív, amúgy is szikár, vékony srácoknak nem kéne aerobozni. Nekik a pihenés és a regenerálódás a legfontosabb, különben sosem szednek fel tömeget."
Ez sajnálatos rám nézve.
Mondjuk a hiperaktív fogalom nem egészen értem hogy jön ide, a cikkíró látom nincsen tisztában a fogalmával.
-
Tomics
addikt
válasz
Kassadin #49914 üzenetére
Ízesítetlent igyon az akinek 2 anyja van, meg macikos
Jajj, ne álszenteskedj. Nem attól leszel állat ha szar ízűt iszol és kibírod...
Ha már diéta van akkor legalább a tejsavó legyen finom
kovsol: jó hát én most csak a fehérjére értettem, lehet hogy valaki csak azt a tápkieget eszi...
-
Kassadin
addikt
válasz
Tomics #49913 üzenetére
Ízesítetlen fehérjére gondoltam, mert annak 5kg-ja csak 40 font, de amúgy jogos amit írsz.
Még anno Maci írta hogy az ízesítetlen fehérje jobb mint az ízesített.#49915: Szerencsére csak egy anyám van, de én is ízesítetlent iszok. Férfi vagyok, nem kisfiú aki nyavalyog az íze miatt.
-
Tomics
addikt
válasz
Kassadin #49912 üzenetére
Én csak mutattam, ha akar valaki rendel ha nem akkor nem ennyi
Gonosz ON: Jóval olcsóbban? Ha valaki rendel ízesített 5 kilós impact whey-t egyedül akkor postaköltséggel 61 font ami jelenlegi árfolyammal 18910 Ft...
végülis 71 forinttal olcsóbb, a kicsit is becsülni kell
-
Tomics
addikt
19:00-ig
23730.-helyett 18981.- az 5 kilós whejpró. Szerintem megéri -
nepszter1
addikt
Brutálisan jót hátaztam , most irány foci edzésre majd 6kor
-
Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest