Hirdetés
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Mass20-nál biztos jobb

Gyerekek, ma óriási elismerésben volt részem
Még soha senki nem mondott ilyet nekem, mióta edzek És szarcsi is vagyok még...
De igen jól esett és köpni-nyelni nem tudtam, amikor azt mondta az illető h "olyan vagy mint Bubee, csak nagyban"
Majd' lefostam a bokám

-
Hát 40 nem hinném, 38-39 körül lehet, de most már tényleg veszek egy szalagot azt megmérem.

Tzs-m tavaly volt 5-6% körül mérővel mérve, nem hinném hogy sokkal több lenne most ugye ez ektomorfság miatt.
Jojo: Majd egy hét múlva elkezdesz hámlani megszívtam én is egy hete balatonon égettem magam és nem használtam kenőcsöt, most olyan a hátam mint egy kígyónak úgy hámlik.

-
headhunter
addikt
Holnap még ez is kapható, akció utolsó napja!
Zsírszegény tehéntúró, 10%... 159 Ft / 250g (1 étkezésre, megfelelő mennyiség.)
"Macikos" kiszerelés : Tescoban láttam 2kg-os túrót (2.000 Ft)

-
szőröscica
addikt
Ez úgy kb. az egész országra igaz.
Mikor hónapokig nem járok nyugaton, akkor kezdem azt érezni, hogy egész jó itthon. De ha csak 3 napra kijutok nyugatra, és utána hazajövök, akkor elképesztően szomorú látni, hogy milyenek itt az emberek. És nem foghatjuk arra, hogy mert csórók vagyunk, mert jártam nálunk sokkal csóróbb országokban is, de az emberek ott mosolygósak, próbálják élvezni az életet, és összetartanak.A legszomorúbb, hogy a fiatal generáció is ilyen, tehát nem várható, hogy nagy előrelépés legyen szerintem.
Itt csak az egymásra mutogatás megy. Na de ez nagyon off.
-
Kassadin
addikt
Aha, nem is tudtam. Azt hittem mindenkinél egyforma.

Tegnap hát-váll-tricepszet nyomtam, és most is "fáj", csak nem úgy mint amikor izomlázas volt. Szóval ezt nem tudom hova rakni, hogy minek lehetne hívni ezt a fájdalmat.Krisztián: Mi a gond druszám?
Mindenhova, ahova csak lehet. -
dnelb
veterán
-
Terminator17
senior tag
Nem ismerem az egész brigád életrajzát,abból indulok ki amit látok. Ez a téma: ki mit hogy mikor. Ha ezt a mondatot birtad kiragadni a szövegből akkor ok, érezd magad megsértve ha jobban tetszik. Nekem se tetszik amikor más oktat ki hogy de mert bezzeg szarul eszel. Közben fingja nincs róla mit mikor és mennyit eszem. Ez az egyik,másik meg feltettem egy piszok egyszerű kérdést,tud e hozni tömegnövelőt avagy sem. Tehát erre a kérdésemre így rákontrázni? nah szóval elég lett volna anyni hogy "hát szerintem nem a legjobb mert..." vagy "én xy terméket jobban javasolnám mert..." tehát érted a lényeget? Humánusabb így közölni de bármiről legyen szó.
Más: ha többen tolják csak táplálékkal,hátba veregetés. Nem vetem meg a tápot se hisz nélkülözhetetlen -
Woodslave
félisten
ez így van. amikor lefogytam volt aki azt kérdezte, hogy beteg vagyok-e (mármint egészségügyi probléma miatt fogytam-e le)
Az ember normális súlyú (mármint nem testépítő szempontból hanem amúgy és már azt hiszik rákos, pedig azért 175 cm-hez 80 kg nem hiszem hogy kórosan sovány lenne, még akkor sem ha a fejem "szálkásodik" le először 
-
kovsol
titán
Mondjuk engem a középkoruak nem érdekelnek, majd ha az leszek
de fiatalon és nézzük csajozós szemszögből, szerintem a véznábbak előnyősebb helyzetben vannak. Azzal meg hogy edzés nékül mindeggyik gyenge szar azzal egyetértek. Én pl dagadtnak inkább festek mint izmosnak, de azért az erőnlétem jóval az átlag felett van hála a sok éves edzésmúltnak.
Na mind1 de ez egy gyúros topic, és mind a két oldal egy szar ebből a szemszögből az biztos
-
Tamoo
nagyúr
Na még egy ektomorf
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát figyelj. Ha 2órán át nem eszek már korog a hasam és éhes vagyok...
szóval igen, szívesebben tömném a fejem 24/7-ben... Eleinte még így is ment, fel is szaladtam 90kg-ig 72-ről, és szépen jött az erő is. Nem esett nehezemre, annyi rizst ettem amennyi még éppen nem jött vissza. Most is inkább ezt választanám mint a diétát.(#47118) Ijk:
aha így gondoltam én is. Nyár vége felé lehet én is ráállok erre. -
josy1990
csendes tag
Gondoltam ez a topik kis segitséget ad de nem
nembaj ahogy mondtátok a net csodára képes. Az étrend meg ennyire fos tudom.. Nem évek óta csinálom hanem most szeretném elkezdeni.. 1-2 tanácsot szerettem volna amire figyeljek..(tipikus kezdő hiba stb) na mind1. köszönöm ezt a sok"értékelhető" hozzászolást

-
Kassadin
addikt
Tudom hogy nem fog semmi sem történni, de nekem lelkiismeret furdalásom volt, amikor nem mentem, sz*r volt a napom. Szóval ezért úgy tervezem hogy a heti 3 azért legyen meg. Meg sose leszek izmos, ha még ki is hagyok edzést.
nepszter1: Az jó. Neked alapvetően nehéz dolgod van, te colos.

-
macikos
addikt
Szerintem aki az elejétől kezdve nyújt+nem csak fekvenyom, hanem tárogat is, annak megfelelően széles lesz.
Én most a tricepsz "tömörítésre" megyek rá. Azt vettem észre, hogy csak akkor tudom rendesen befeszíteni a tricepszemet, ha magam mellett vagy pedig előre tartva feszítem be a karomat. Ha felemelem a fejem fölé nyújtva a karomat, akkor nem tudom rendesen befeszíteni. Ez ugye genetikailag így van a tricepsz tapadása miatt, mert felemelve a karunkat teljesen kinyúlik. Na most én éppen ezért a fej fölötti tricepszezésre megyek rá már pár hete. Ehhez a gyakorlatok:
-Scott padba fordítva beülök, nekitámaszkodok és két kézzel fogva az 50 kilós egykezest tricepszezek.
-Csigának háttal előredőlve fej fölötti tricepsz.
-Állva franciarúddal fej fölött tricepsznyújtás (mint ami a homloklaengedés fekve). Igaz ezt most még nem csináltam. Régen viszont csak ezt csináltam homlokraengedés helyett, akkor jól ment, csak elszoktam tőle.Már az első kettőtől is azt érzem, hogy nagyon jól meg tudom dolgozni a tricepszem, most is 3 napja, hogy karoztam, de feszül az egész és jó telt.
Sima csigás letolásnál meg ami nagyon jó szerintem, hogy nem sima vízszintes fogantyút használok, hanem olyat, ami V alakban van meghajtva. Vagyis fordított V, de gondolom érthető. Ezzel sokkal inkább letolásszerű lehet a tricepszezés.
Bicepszezésnél meg jó ideje azt csinálom, hogy amikor kétkezes rúddal bicepszezek, akkor nem nyújtom ki a karomat. Nem szabad. Csak addig nyújtom ki, amíg érzem, hogy a bicepszem miatt ki kell. Ezzel azt érem el, hogy olyan szinten bedurran a bicepszem, hogy utána behajlítva marad a karom. Ezután jön az álló egykezes bicepsz, aminél viszont már kinyújtom a karomat teljesen. Végül bicepszgép, ami inkább a kar behajlításának a felső szakaszán terhel jól.
Szerintem

-
headhunter
addikt
Jó cikk!

Hozzászólások között egy Humor Harold szösszenet :
Jeno_bacsi
Van egy ősi kínai recept erre a problémára: Mindenki az életvitelének megfelelő módon táplálkozzon. Aki kubikol az egyen sok zöldséget, kalóriaszegény tejtermékeket, aki az asztal mögött robotol annak javasolt diétás mangalicaszalonna és marhalábszárpörkölt fogyasztása, esetenként némi töpörtyű, friss kenyérrel, makói hagymával lehetőleg. Vagy fordítva. Ki-ki igényei és lehetőségei szerint alakíthatja a saját formáját. A hangsúly megválasztása szintén saját döntés
____________________________________________________________"Legrosszabb" edzés egy egész napos strand után (napozás, stb...), este lemenni a terembe. (-20-30% erő)
Én a legtöbb napszakot kipróbáltam :

Reggel 5-től
Délelőtt 9-től
Délben
Délután
Este 8-tól
Éjfél
Hajnal 2-től -
gaborbol
őstag
En ossz-visz 4,5 eve elek itt kint, igen a csovesek, nyugdijjasok, alacsony szinten elok mind gyorsetteremben kajalnak mert ez "szamukra a legolcsobb" es praktikus.
Dollar menube kapsz szine barhol egy hamburgert 1 dollaret. $7.5/ora a minimalber 7 hamburger 1 ora alatt.
Boltba ha bemesz, kapsz mondjuk 7 dollar korul 0,5 kilo felvagottat, hozza kb 3-4 dollar 6 darab zsomle. Mar egy 10-es felett jarunk, es uborka meg nincs is benne

Ez van. Hajlektalant elelmiszer boltba meg nem is igen lattam, gyorsetterem-italbolt....
Baratom elettarsa full gazdag csaladbol szarmazik, valahogy szobakerult az MCdonalds azt mondta o meg oda eletebe be nem tette a labat, es meg viccbol se mondjak ilyet

-
Kassadin
addikt
Istenem értelmezz már szöveget. Nem azt írtam hogy aki nem használ övet az bohóc, hanem azt hogy némelyik aki használ, azt se tudja hogy kell fölrakni.

Meki ügyben kérdezd Gaborlol-t, nekem is ő mondta hogy csak a csövesek esznek mekiben odakinnt. Ő kinnt él, neki jobban elhiszem, mint neked, aki itt él a balkánon.
-
Én ezt honnan tudjam? Alap hogyha diétázik akkor nem hízni akar, hanem fogyni.

(#45924) 14adam Az persze, de ki kéne számolni abból is mennyit, leginkább a szénhidrát bevitelt kell vissza fognod amit szintén ki kell számolni.

Viszont akkor gondolom fekve nyomó versenyre mész oda meg kell az erő szal annyira nem foghatod vissza a szénhidrátot se a kreatin jó lenne, de az csak plussz kilókat hozna és tuti nem férnél be bár az se mind1 milyen kreatin...
-
macikos
addikt
Úgy, hogy nagyjából tudom az áraikat, de a többire is kíváncsi lettem volna. Meg mondjuk a hozzám hasonló egyszeri paraszt ha először menne oda kajálni, akkor honnan tájékozódna?
Az igazán nagy lehúzás az ez:
Hamburger:
Marhahúspogácsa, hagyma darabok, kapros savanyú uborkaszelet, ketchup, mustár hamburger zsemlében.Big Mac:
2 db marhahúspogácsa, 1 szelet ömlesztett Cheddar sajt, hagyma darabok, friss jégsaláta, 2 szelet kapros savanyú uborka, Big Mac™ szósz szezámmagos zsemlében.Hát rohadjanak meg! 1 kib*szott szelet uborkát tesznek abba a rohadt hamburgerbe. A Big Mac meg hatalmas nagy ugrás, ott már 2 szelet van

-
-
LOTR
addikt
én meg azt mondom, hogy ez simán reális
bp-en kb 1,5-2x-es az átlagfizetés és a lakosság 5öd része itt él és még nagyobb részük dolgozik itt
ezen kívül nyilván a munkanélküliek nem tartoznak bele ebbe a statisztikába
és ezek bruttó átlag fizetések
plusz rengeteg a feketemunka amiről ugye nem nagyon van statisztika -
kovsol
titán
IT területről tudok nyilatkozni magamról is a környezetemről, meg közgazdász ismerőseim is vannak szintén pályakezdők és közelébe nem ér senki ennek a bérezésnek amit itt írnak, olyan akinek már van 1 éves tapasztalata és BP -en melózik második munka helyén ő is alatta marad annak amit itt átlagnak írnak, teljesen pályakezdőknek
arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire nehéz munkát találni ebben az országban, mert egy állásra 100+ jelentkező van -
Yeffy
veterán
Na jóó, nyilván nem olyan, mint ezeken a helyeken, de tényleg rohadt meleg van a kecóban nyáron, a nap nagyrészében ide süt a nap...

Jegeljük már ezt a témát.God: téll könyökgyilkos gyaxi a homlokraengedés?
Dejó, pedig mostanában ettől érzem úgy,h fejlődik erőben a tricóm. Méretben nem tudom, nem méricskélem.Lábazás után nem a legjobb hátazni, járni alig bírok még mindig...

-
deniro2
senior tag
Nem olyan, mint a búzaliszt, nem porzik és pár rázással simán oldódik vízben....
Szerintem, ha ledarálod a zabot, akkor sem kapsz sokkal darabosabb végeredményt, legalábbis a kávából kiindulva.
De végülis nekem mindegy, hogy ti mit esztek, én biztos nem fogok azért venni egy darálót és elcseszni az időmet, hogy a 65-ös GI helyett 62-est kapjak...
Ja, és persze az baromság, ami naturára van írva, max akkor állná meg a helyét, ha szalonnával darálnák együtt...

-
-
Kassadin
addikt
Nem értem, mire akarsz kilyukadni... Milyen rendszerességet tudnék tartani amikor az időm nagy részét a munkahelyemen töltöm, ahol nem akkor kajálok amikor én akarok. Ebből következik hogy legalább idehaza egyek minőségi kaját, ha ott rá vagyok szorulva a szendvicsre. Az hogy te csodagenetikával vagy megáldva, örülök neki, sajnos én elég fos genetikát kaptam az égiektől, ezért tartom fontosnak a normális kajálást, jó lenne jobban fejlődni.
Itt mindenki olyan véleményen van, hogy a hobbi bodis mindegy mit eszik. Én viszont fontosnak tartom a magam részéről. -
Kassadin
addikt
Az hogy másnak mi a korlát a saját kajálásában, engem teljesen hidegen hagy. Ha megtehetem, legalább itthon ne egyek szemét kaját, lehetőleg legyen meg az "ideális" fehérje/szénhidrát bevitel. A rizscsirkét csak példának írtam, természetesen létezik krumpli,tészta, hal, pulyka stb.

Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyáltalán nem fitness kategória volt, bár címlap fiú és modell volt leginkább 

rohadjon meg a befőttük.

Mindegy mit csinálsz úgyis nősz

semmi időpont egyeztetés, hogy elmennél hozzá ezeket az ételeket elkészíteni, utána pedig elszaladnál valamelyik tápkieg boltba bevásárolni neki? Há miféle segítségnyújtás ez?

és milyen végzettséget sikerült megszerezned ?
Dejó, pedig mostanában ettől érzem úgy,h fejlődik erőben a tricóm. Méretben nem tudom, nem méricskélem.