Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
"Véleményem szerint a legjobb a súlyzós edzéstől minél távolabb tenni, de sokan idő hiányában a súlyzós edzés után akarják megoldani. Ezzel sincs gond, célszerű edzés után fehérjét inni és fél óra múlva lenyomni."
Persze, a legrosszabb esetben 1,5 óra edzés után még ott fogok ülni fél órát miután megittam az edzés utáni turmixot, főleg majd suli időben, amikor nem csak haza kell bandukolnom edzés után, hanem tanulni is.
"Kinek nem ajánlott? Csakis a nagyon nehezen fejlődő, hiperaktív, amúgy is szikár, vékony srácoknak nem kéne aerobozni. Nekik a pihenés és a regenerálódás a legfontosabb, különben sosem szednek fel tömeget."
Ez sajnálatos rám nézve.
Mondjuk a hiperaktív fogalom nem egészen értem hogy jön ide, a cikkíró látom nincsen tisztában a fogalmával. -
Boxer001
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Pont ilyet vettem én is egyet szürkébe, de még kéne valamilyen színben, tök zsír ebben a melegben. Persze én edzeni nem merek ilyenben.

Holnap mell-kar. Remélem a nyomás ismét menni fog, legutóbb strandnap után gyengültem...most vissza kéne hozni az előző állapotot, és azt is megfejelni. Lehet sokat szeretnék, kiderül.
-
Bubee82
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ezért (is) jó száraznak lenni és ilyenkor mutatkozik meg h mennyire az illúziókon alapul ez a sport.
Én is pl. viszonylag jó formával, 60 kiló körül kinézek 70-80-nak. Szerintem jelenleg valahol 58 körül lenne a brutális fazon

Ja és ennyire k@rvára nem az számít ki hány kiló. Harmad rangú dolog.
-
Boxer001
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Jaa hát az 52 kiló mellé az tényleg nem túl sok. Akkor még nekem is teremhet babér.

Dextróz nekem is bejött anno, de már valami "fejlettebb" cucc kéne (viszont árban meg egyértelmű, hogy dex). Mégis csak cukor vazzeg...és nem abból kéne napi 50-100 grammal kiegészíteni a kajálást.
-
Boxer001
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Milyen magas vagy?
Ha te ekto vagy, akkor én ultramegagiga ekto.
Tömegnövelőn én is agyalok, mert segíteni kéne a kajába valamivel...és a sima fehérje turmix az nem adja eléggé a póvert. Vagy tényleg veszek dextrózt...de az meg cukor, nem kéne annyira erőltetni.
Na erre voltam kíváncsi, hogy milyen keményen tolod...jól teszed...ma én is olyat tettem, amire rég nem volt példa. 0 kedvvel képes voltam elmenni edzeni úgy, hogy épp lábnap van...qrva büszke vagyok.
Ez az baxxa meg, hogy nekünk annyit kell zabálni, hogy valamit elérjünk...
-
Kassadin
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Pedig a lábedzéssel a többi testrész is jobban fejlődik állítólag.

Strandra mi számít? Kockahas az már kigyúrt kategória...ForexGuru: Szerintem senki se fog helyetted edzéstervet írni, neked kell kitapasztalnod.
Én guggolás-lábtolás-lábhajlítás-lábnyújtás-vádli állva-vádli ülve gyakorlatsort szoktam csinálni, garantáltan érzed másnap.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
killer1203
senior tag
-
becso13
aktív tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Több mehet, 1,2*testsúlykilogramm g-ig szokták mondani. Ha erősen ektomorf vagy szerintem ettől több is akár, de lehet, hogy jobb, ha a következő étkezés nagyobb inkább.
Jojo5: ez is jónak tűnik, a lényeg szerintem, hogy az evezések legyenek inkább túlsúlyban, mint a lehúzások.
-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
nem hiszem hogy úgy belém kötne mint a malti
az fájdalmas volt
én a kaját tekintve fehérje központú leszek, mellesleg jobban is szeretem azokat a kajákat enni mint a szeneseket. szénh. nagy részét pedig ezzel fogom bevinni
jumbo prof. ból 3.5 kg ettem meg tavaly nyáron napi 1.5 adag és az eredmény = semmi
szóval ha lúd én azt mondom akkor legyen kövér. -
Tomics
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
sztem még mindig 8 font a pk (asszem 25 kg-ig), kb 1,5 hét alatt ér ide a cucc. sajnos csak uk-ban ingyenes a pk.
Ma kipróbáltam (újra) az attack-ot, hát-has jó vót. Úgy izzadtam tőle mint idén még soha és pörgősebbre sikerült az edzésem mint általában, hamarabb végeztem és erőben sem volt hiány. Lájk

-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
én szoktam,sőt sokkolom is úgy hogy fekve nyomás után egyből megyek negativra. Széjje van küldve mégse nagyon növekszik. Viszont érzem hogy mégjobban megtudnám gyilkolni de ahoz már edző társ kéne,mert nagyobb súlyra volna szükségem, ahoz meg kell valaki aki vissza tartja a vállam (mer kiugrik nagy súlynál) az meg nagyon nincs mostanság

-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Kiküldés ELFOGYOTT
szal bukta,de kiv leszek erre a cuccra "elvileg" az durvább a volu 35 nél is. Kíváncsi leszek bár szerintem ezt a 7 kilót 1.5 hónap alatt megeszem simán. de ha 85 kg alatt leszek akkor elégetem a doboz maradványait,elásom hátul a kertbe és sóval hintem fel.
-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ok ez egyéni véleményed,tiszteletben tartom. De az én véleményem meg az hogy voltam pár versenyen és megkérdeztem magamtól ezek mit keresnek itt? és én mér nem vagyok ott ? tehát ha azok használtak bármit és úgy sikerült elérniük azt a szintet akkor az sorry de elég szánalmas. Nekem szerencsére abszolút jó genetikám van, és minden fehérje amino krea minden nélkül értem el azt mai most van,ergo ha van hozzá edző meg ezek amiket felsoroltam,mértne mehetnék versenyre? tudtomal van jópár kategória. Teszem azt volu 35 p. attack + no bourst + valami amino val mértne lehetnék akár 86-87 kg? És itt most nem masszáról hanem szálkás testről van szó.
-
Terminator17
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
NEEEEEEEEEEEEEEEE xDDDDDDDDDDDD
ez olyan mint a laikus öreg anyám,az is mondja a faszságoakt hogy bajom lesz meg ilyenek. Hozzá teszem nem szedek még porcit se mert nem tehetem meg,de szivesen tolnám az arcomba
pl 100% whey protein professionalMás: látom itt az emberek többségének hízás gondjai vannak,hát nekem is !
Viszont nemrég szakítottam életem nőjével kb 5 hónapja, azt pont hízókúrában voltam mikor benyőgte az unalmast. Hát sztem tudjátok a sztorit,hízóbol azzonal fogyó kúra lett,hányiger kerülgetett a kaja láttán stb. tehát akkor felszedtem 2 kg 1-2 hónap alatt ezt sikerült leadnom 2 nap alatt. Miután kezdtem jobban lenni,kajálni is kezdtem egyre többet. Aztán jön a Spéci Terminator technika
heti 3-4x citromos sör napi 5-6x kaj mellé. én este vagy késő délután toltam befele őket. 78 ról 3 hónap alatt sikerlt 82 kg ra feljönni,ez nállam igen nagy szó,emrt ha hízok 1 kg akkor szinte sirva fakadok az örömtől. Igen fura és groteszk szerintem,mivel dextróz + maltodextrin (gyengék kedvéért,mert láttam vannak itt olyanok is nem csak mászterek,szóval ez a két dolog szőlőcukor akar lenni) együtt nem ért annyit pedig naponta 4 adagot toltam. Kaja nállam szénhidrát központú volt/van. Fehérjét héba hóba itt ott ettem, de edzés után 6 tojást lezavartam azért mindig,viszont ezt az étkezést leszámítva CSAK szénhidrátott ettem. Teremben van 1-2 haverom akiknek elmondtam ezt a mesémet,lehülyéztek, kipróbálták és üvöltözve jöttek hogy mekkora isten ez a recept. 
-
josy1990
csendes tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Macikos:
Napi 4-5x eszek annak tudatában hátha jönnek a kilók.
Reggel: szendvics, péksüti
8-10h között: Ugyancsak szendvics meg valami édesség.(ez mániám
)
Ebéd(13-14h között): Leves, főzelék, pörkölt stb. szóval főtt kaja
18-20h között: ismét szendvics vagy valami szilárd kaja+ gyűmölcs (ez néha kimarad)
Éjjel: u.a mint az ebéd.SzlobiG: tömegnövelőt én is elkezdtem 1x jött is szépen kiló. De azt mondták hagyjam abba mert fiatal vagyok és nem tesz jót a fejlődésnek(16 évesen)
-
ezzio
tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nem naturál de nem is az a lényeg. Hanem hogy aki lemegy a terembe és 2 alkalommal már cucchoz nyul hogy nagyobb legyen annak ennyi esze van. Persze van egy szint ami után már nem tudsz fejlődni ezek nélkül. Bunny rovatában is van egy csomó 16éves aki már doppingolni akar. Pedig azért 16évesen nem hiszem hogy megállna a fejlődésben.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- alza vélemények - tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- World of Warships
- További aktív témák...
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de álmodozni lehet... csak én nem szoktam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez van
Bár mindig is tudtam, hogy a Jumbo az jó!

Remélem 1-2 év folyamatos edzés után már sokkal faxább leszek.

), úgyhogy hajrá