Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Nekem mindegy, csak a gondolkodás helyett már igazán cselekedhetnél is valamit

Azt meg csak jótanácsként: felesleges mindenről megkérdezni h használták -e már és milyen. MINDENT ki kell próbálni, amit érdekesnek találsz. Tápkieg ügyben, de még kaja ügyben is CSAK így juthatsz előre. Nem gondolkodni kell, hanem próbálni.
Én már véleményeket nem is nézek. Ami ár-érték arányban kedvezőnek hat, azt megveszem és kipróbálom. Ennyi.
-
becso13
aktív tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem vegyél fehérjét+leucint+glutamint! A maradék pénzből pedig még fehérjét!
A szénhidrát nem olyan fontos. Láttam egy kutatást, edzés után nem sok különbséget mutatott a rizs és a szőlőcukor között. Így aztán én pufirizst tolok akkor. Meg jó is így diétában szilárdat enni, érzem, hogy van bennem vmi.Recept:
3 dl teát megfőzöd, lehűtöd. Hozzáteszel 2 kanál vaníliás VPX-et és fahéjat. Brutál finom, akármilyen egzotikusan hangzik.

-
Herczi
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Megettem 2 dobozt meg egy 1 kilo kreatint mellé, 77 kg voltam aszem, most 82-83. Meg erősödtem is egy 10-20%-ot, hogy ebben mennyi szerepe volt az ecdynek azt nem tudom. Fehérjét 2,5g körül tartottam, meg 4g körül, inkább felett a szénhidrátot is. Viszont nőni nem nőttem tőle, még mindig 166 cm alacsony vagyok

-
enginev3.0
félisten
válasz
nepszter1
üzenetére
Értem, szóval akkor a futás lehet az első gondomat is megoldja? Vagy legalább is segít valamennyit?
Erdő mellett vagyok, vagy is a házunk mögött van egy út, az erdő szélén, és ott szeretnék futni, jó 100-200 méteres rész
sprint, aztán a ház előtti úton vissza séta az út másik felére és megint.Úszást annyira nem csípem

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
nepszter1
üzenetére
futni mennyire ér egyébként? bánni folyamatosan oltja, hogy "leég az izom". Eddig 2-3 alkalommal sikerült futnom a szigeten és tény, hogy kurvamagas a pulzus amivel csinálom (legutóbb 154 volt az átlagos a pulzusmérő óra szerint), viszont jól esik. Lehet, sosem leszek akkora mint macikos, ha futok?

-
csigacska
tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Max kiműtik, nem akkora para, csak nehogy bent maradjon a vatta és úgy varják össze, mint az ismerősnél, akinek az szépen elfertőződött és utána egy jó ideig antibiotikumon élt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy tegnap lábtológépen kiment a 200kg+ ugye a keret, tudom nem nagy cucc, de igen büszke voltam magamra

-
Rossi
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Múlt hétvégén csináltam angol TELC középfokot, két hónapot készültem rá, szerintem nem volt nehéz. Igaz, hogy 100k volt caklipakli, de nekem megérte. Még nem tudom milyen lett, de nem tartok igazán attól hogy nem lesz meg.
Meg lehet nézni a tesztedet, csak perkálni kell érte...
-
Manitou
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Az nem rossz.
Akkor már lehet 75 nek is kinézel?

Én meg elkezdtem fogyni. Óvatos tömegelés megy még mindig, de most mérlegeltem és csak 83,2 vagyok, pedig voltam már 84-84,5 is reggelente.
Lehet le kéne állni a tömegeléssel és inkább diétázni, gondolom a nyári időjárásnak köszönhető a dolog.
-
LOTR
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
nekem sok ismerősöm tanul/tanult ott
nem tudom neked mi a nehéz/könnyű, de de saját véleményem szerint easygame
és ha jól tudom a költségtérítős része sem olyan vészes összegmás
vettek tőlem vért pénteken
azt mondták előtte ne egyek, de én már pont ettem, nem tudom az a 2 órával vérvétel előtti 1 db szendvics mennyire módosítja az eredményt, de majd kiderül és remélem tudtomra is adják
vérvételkor minden simán ment, ellenben most nézem az ér végig egy jó 10cm-es csíkban bezöldült-lilult, most majdnem olyan, mintha kidudorodna és árnyékot vetne, ezzel azt akarom mondani, hogy legalább az optikája megvan, ha más nincs is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
válasz
nepszter1
üzenetére
és a csokis még finom is, én két ilyen zsákkal toltam be, bár én 7500 ért vettem, mert a hülye boltos nettó áron adta, mert az áfát elfelejtette rászámolni

De jelenleg myproteines mentolos-csokis van itthon, eleinte nem ízlett, de most már tetszik is az íze.(#44860) 30z.Samu ha van rajt elég hely akkor kétlem, hogy eltörne a rúd használat közben a súlyoktól.
-
macikos
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Sehol. Bár én találtam egy linket, ahol elvileg élőben lehet nézni, de nem biztos. [link]
Ezt ne adjátok meg senkinek, mert már így is jó sokan tudnak róla, minél többen nézni akarják majd, annál valószínűbb, hogy mi nem tudjuk majd nézni, mert nem fogja elbírni a szerver a streamet. -
Tamoo
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem ez nem így van. Nem egy nap, hanem "egy kajálás alkalmával" van egy "limit", ~50g körül szoktak mondani. Persze biztos van napi is, de az nem 60-80g. Számokkal nem dobálóznék, mert az testsúly stb függő is. Én így tudom. Lehet tévedek, majd kijavítanak engem is.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A szénhidrát nem olyan fontos. Láttam egy kutatást, edzés után nem sok különbséget mutatott a rizs és a szőlőcukor között. Így aztán én pufirizst tolok akkor. Meg jó is így diétában szilárdat enni, érzem, hogy van bennem vmi.