- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
-
Kassadin
addikt
válasz
Quan-Chi #48744 üzenetére
Nekem magyarázod ezt? Pontosan tisztába vagyok vele. Van egy haverom, nagyon régóta thai boxol, egy igazi állat, nagyon technikás, nem lennék az ellensége. És rajta sem látszik annyira hogy milyen nagy harcművész, pedig az. Jó a zene.
Cserébe kapsz egy ilyet:[link]Jojo: Így van. Mivel a legtöbb küzdősportnál a technika az elsődleges és nem a testsúly, nincs min meglepődni(na jó, földharcnál a súly is rengeteg számít). Nézz meg egy jet li-t, azt mondanám hogy alulról verdesi a 60kg-t, de nem szeretném megveretni magam vele.
Jah és hiányzik a kempo. -
szőröscica
addikt
válasz
Quan-Chi #48739 üzenetére
Én eddig háromfélét próbáltam. Cytogen Whey Prot, de az megszűnt. Finom volt, és semmilyen mellékhatása nem volt nálam. Meg a 100% whey professionalt eszem most, fahéjas vaníliásat, ez is fincsi, egy fokkal jobban oldódik talán, mellékhatás szintén nincs.
Meg reggelire néha mogyorós csokis anabolic wheyt tolok zabbal, ez a legkrémesebb, nagyon finom, és a zabbal jól betölt edzés előtt. Mellékhatás nuku.
Diéta végén Peak Performance Supreme Mass Buildert tervezek venni.
-
laci06
senior tag
válasz
Quan-Chi #48706 üzenetére
Irok egyet ide gyorsan...
Csak egyet tudok érteni veled is. Vagyis én személy szerint az alábbi 3 márkából csak a Scitecet használtam (vitaminok+egy 2,27kg-os whey prof, ez volt az 1. fehérjém), és szerintem a minőségükkel semmi gond nincsen. De valóban, borzasztóan túl vannak árazva. Én is néha el-elgondolkodok azon, hogy vajon mekkora haszon lehet mondjuk egy fehérje értékesítésén. Vagyis Magyarországon agyon van reklámozva, a tápkieg boltok jó része csak ezeket a termékeket árulja, míg külföldön, én esküszöm kerestem őket, de csak néhol botlottam bele Scitec termékekbe. Vagyis nekem tök úgy tűnik, mintha a forgalmuk java részét ők kis hazánkban bonyolítanák le, és itt tartanának fel egy hálózatot a nem akármilyen marketingnek köszönhetően.
Quan-Chi példájával is élve a 100% WP prof ára alatt sok helyen meg lehet kapni a Dymatize Elite Whey-t, ami már elvileg egy izolátum-koncentrátum keverék, valamivel magasabb fehérje tartalommal, és mégiscsak egy szinte minden ország, minden normális shopjában kapható, amerikai gyártótól származó fehérjéről van szó.
Illetve ez tök érdekes, de sokan tudjátok, hogy rendeltem amerikából vitaminokat. Rengeteg Scitec vitaminnak megtaláltam összetételben az utolsó összetevőig megegyező megfelelőjét. Van amiből van mindkettő (Scitec, és Puritans Pride), és az azonos összetételűek mind méretre, színre, alakra megegyeznek. Aztán ilyenkor elmélázok azon, hogy vajon azokat gyártják, vagy csak újracsomagolják. Vagyis pl egy Calcium-Magnesium esetén számomra kicsit érdekes, hogy pont mg-ra azonos mint a Puritans hasonló terméke, és ha mindkettőből egyet-egyet kiveszek, majd lerakom egymás mellé őket, akkor lehetetlen megkülönböztetni egyiket a másiktól, de ha gondoljátok csinálok róluk képet. Persze még mielőtt valaki aki olvassa ezt a fórumot beperelne rágalmazásért, hangsúlyoznám, hogy ettől még gyárthatják ők, és lehet, hogy ez az összetétel, meg forma valami standard dolog amiről én nem tudok, de érdekes...Egyébként köszönöm az ingyen reklámot mindenkinek
.
-
becso13
aktív tag
válasz
Quan-Chi #31016 üzenetére
Vannak ott nagyon jó egyetemi konditermek. Pl a BME-s Schönherz koli terme nagyon jól felszerelt és 10000 ft a bérlet, csak éppen egy egyetemi félévre.
A legjobb terem a 11. kerületben és lehet, hogy egész Pesten a Vida Fitness. La Llave Alex, Kozaróczy Tibi, Sára Gyuri, stb...
-
P00By
nagyúr
válasz
Quan-Chi #22106 üzenetére
Múltkor tőlem kérdezte a doki, tudom-e, h mind a négy bölcsességfogam megvan. Mondtam neki fingom sem volt róla most már tudom
Mindegyik szarul áll és jobb lenne kihúzni őket, mert tönkremennek. De mondta, h elég szépen ápolom úgyh nem sürgős. 20 év múlva, majd "megcsináltatom".
Szar lehetett
Ilyen a popszakma. Ilyenkor gondolja át igazán az ember, h megérteé az a rengeteg pénz...
-
penene
őstag
válasz
Quan-Chi #20199 üzenetére
Teljesen igazat adok neked. Jóval több (tartó) izom lép be ilyenkor a munkába, természetes, hogy így másra is koncentrál, és kisebb lesz a teljesítmény. De ugyanez a helyzet a rúddal , v. 1kezessel való nyomásokkor (guggolásnál ugye a talaj a rúd
).
Ott is keményen belépnek egyéb tartóizmok, amik lehúzzák a teljesítményt.Másik: nekem a sérültebb jobb térd miatt van az, hogy "bizonyítottan" a bal lábbal több terhelést vállalok, és ez nem jó az arányok miatt, mert ha pl. kritikus súlynál vagyok, akkor a jobb feladja és a bal teljesít (de főleg a negatív szakaszra igaz, ott hajlamos a job láb kikapcsolni a térd miatt, emiatt nem kapja meg a fejlődéshez szükséges terhelést - 1 lábasnál megkapja a terhelést, nincs kibúvó - fáj is
).
Tehát emiatt pl. 1 lábbal csináltam a lábnyújtót is, és tapasztaltam, mennyivel gyengébb a jobb a balnál...
1 lábas dolgokkal kikényszerítem a jobb lábból is azt, amit kell, nem hagyom, hogy ellustuljon a bal árnyékában.
Harry: hát jah, majd 2x akkora a terhelés, én plusz súly nélkül is még beszarok, de nekem eleve gyenge a lábam.
Még az egyensúllyal is problémák vannak, igencsak kell koncentrálni. De nekem ez különösen a gyengém, így ezt le kell győzni!
-
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi #20128 üzenetére
Ez alap üzleti fogás.
Én azért tudnék hasznos kiegészítőket vásárolni, amik tényleg működnek illetve szükségesek (béta-alanin, kreatin, vitaminok, fehérjék, omega-3) csak jelenleg kurvára semmi pénzem
. Felhívtam az asszonyt is, hogy képzeld drágám van egy remek hírem, biztos örülni fogsz neki, 30% kedvezmény van a sportikán egy napig, most kell vásárolnunk mindenképp, mennyi pénzt szánsz erre? de úgy elküldött az anyámba, hogy csak na
Szóval, nem lesz rendelés részemről
-
becso13
aktív tag
válasz
Quan-Chi #20128 üzenetére
Na igen, sportikán mindig minden 10% akciós legalább. Szóval ez az akció inkább 20%, mint 30. Ennek ellenére Gaspari Myofusion fehérje 10400-ért szerintem nem rossz (profigymen is ennyi kb, de ott 27000-ig van postaköltség), meg vettem még egy Omega 3-at 1800-ért kb.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Quan-Chi #20115 üzenetére
Azért próbáltam ezt ki mert mikor 60-al melegítek és 70-el végigküzdöm a sorozatokat az egy ideig működött de most már nem éreztem annyira megterhelőnek.
Viszont ha 60 ról indítok és 5 kilónként emelek akkor nem látom értelmét, hogy küzdjek 85 kilóval amikor a 80 sem ment még rendesen. ( vagy csak engem zavar és nem állt rá az agyam, hogy 4 ismétlés is elég lehet )
-
válasz
Quan-Chi #20115 üzenetére
Dorian Yates nem értene veled egyet a negatív paddal kapcsolatban
Egyébként ha a "csúcssorozatot" megelőző sorozatokat felvezetésnek (bemelegítésnek ha úgy tetszik) tekintjük és nem előzi meg 6 soroztat 50 kilóval nyomás akkor nem olyan sok amit leírt. Ez is egy technika, miszerint csak a legutolsó az igazi munkasorozat.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Quan-Chi #20040 üzenetére
Így van nekem is mondták már, hogy nekem milyen mázlim van mert más akármennyit hasazik meg diétázik mindig lesz bele.
Ilyenkor azért el szoktam mesélni, hogy attól függetlenül, hogy nemrég kezdtem újra azért van mögötte nem kevés munka:
Általános második osztályától Sport iskolába jártam ( napi két tornaóra ) + heti 2 délutáni edzés. Aztán középiskolában kezdtem el bunyózni. Versenyidőszakban heti 6 edzésre jártam azt sem tudtam mi van a világban mert egyszerűen nem értem rá mással foglalkozni. Szóval ha innentől fogva nem csinálnék semmit így is sok embernél 3x többet mozogtam meg edzettem már mint ő fog élete végéig. -
Kidus
őstag
válasz
Quan-Chi #20014 üzenetére
Pedig en is voltam mar 58, eppen gyogyszer miatt, 1 honap alatt roppent fel ram az extra 8 kilo, es ugy neztem ki, mint aki fogorvosnal volt
Pedig nem vagyok gyenge, se elotte se utana nem voltam kovernek mondhato.
Negy-ot honapomba telt levedleni. Ami most rajtam van, az is annak a maradeka szerintem.... bar mar majdnem jo vagyok, meg talan 2-3 het.Na ezek utan szojja be....
Szoval tenyleg van, aki betegseg/gyogyszer, es azt tenyleg tudom sajnalni, mert nem tehet rola/ellene. Viszont elenyeszo szazalek igen, es aki meg csak siman lusta meg zabal, az sajnaltatja magat a legjobban, az szolgaltatja ki magat, az igenyli a figyelmet, es az szarik ra a legjobban. Itt az ilyen emberek meg orulnek is neki, hogy koverek, mert ettol baromi fontosnak erezhetik magukat. Az mindegy, hogy a 40 eves kort mar neccesen erik meg.
-
macikos
addikt
válasz
Quan-Chi #20040 üzenetére
Mindenben egyetértek veled, teljesen igazad van! Dagadt disznókat én is rühellem, főleg a dagadt picsákat. Amitől még kivagyok, az a 25 éves 80 kilós "férfiak", akiknek akkora bele van, hogy egy TV elfér rajta, karja meg mint egy diáklánynak, de ő leverne mindenkit...
-
Sotho
őstag
válasz
Quan-Chi #20011 üzenetére
Nem kicsit vagy paranoiás, - a dagadtak megvetik a normálisan kinéző embert -LOL
Egy kis beszűkült látókörű tudatlan kis pöcs benyomását keltetted az utóbbi pár hozzászólásod alapján.
Ki vagy te hogy ítélkezel? Mész az utcán és fikázol? Ez jó neked? Azt hiszed a kinézet a minden. A dagadt az gyenge ember! - hol élsz te bazdmeg? Egymillió más dolog van a világon amihez tudás, kitartás akarat fanatizmus szív és lélek kell, és olyan dolgok ahol van produktum, nem csak a "jól nézzek ki mer az jó". Kevés embert ismersz még.
-
Márk01
tag
válasz
Quan-Chi #20014 üzenetére
Tegyük fel van egy település,lakik benne 1000 ember.950 ember folyamatosan lop,50 nem lopott soha,mégis azt mondja az egész ország,hogy azon a településen élők,mind tolvajok.Nos te mit szólnál hozzá,ha az 50 emberhez tartoznál,vagy a szüleid,vagy bárki aki fontos neked?Remélem a példával rávilágítottam a mondanivalómra.
Egyébként a 950 emberről ugyanaz a véleményem,mint neked.
-
harry
veterán
válasz
Quan-Chi #20011 üzenetére
"ti gyógyszerekre fogjátok a fejlett országokban regisztrált 50% feletti túlsúlyt a népességben"
Ezt ki mondta?
Ne értelmezz félre.
A gond ott volt, hogy te egy kalap alá vettél minden kövér embert, a többiek meg azt mondták, hogy azért ez nem így van, léteznek egyéb esetek is. Vagyis te beszélsz _mindenkiről_, míg a többiek csak csoportokról, így nincs sok értelme a vitának. Már csak azért sem, mert mindenkiről nem lehet általánosan nyilatkozni.mod:
félreértés ne essék, én nem a betegség miatt kövér embereket ítélem el, hanem aki kövér és nem tesz érte semmit
No ez az, hogy az első postodban nem ez volt, hanem valami három lehetséges ok. Ami a nagy átlagra igaz lehet, de nem mindenkire, de ezt te is írtad - utólag. -
Vandit.
addikt
válasz
Quan-Chi #19999 üzenetére
Ne legyél már ilyen qrva okos komolyan.
Vannak olyan gyógyszerek, amiktől elég rendesen el lehet hízni és vannak olyan emberek, akiknek ezekre a gyógyszerekre sajna szükségük van, mert ez már a mindennapi életük része.
Másrészt meg ne hasonlítsd már a munkatáboros fogyást egy diétához mondjuk.Nem súlyt veszteni nehéz, hanem minőségileg fogyni, de neked ezt tudnod kéne, mégis jösz itt a deficittel, mintha csak abból állna az egész.
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19999 üzenetére
én még soha nem ettem big mac -t vagy mi a tököm az, és nem is fogok
amúgy meg az egy embernek 500ft és felénk van aki egy családot etet annyiból, mert kap 70e fizetést és mellé van gyerek is
majd ha lesz családod és melózol is akkor majd meglátjuk mésze futni reggel meg edzőterem, meg tonna tápkieg
tudom meglepő, de vannak szegény emberek is a világon és abból van a több, de aki 50e ft os cipőben edz meg többet költ kajára mint van ahol egy egész család az lehet meglepődik ezen
témát én nem folytatom tovább -
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19992 üzenetére
azért kövér és kövér közt is van eltérés, akkor én is maszat ember vagyok, mert hozzád képest én is kövérnek nézek ki
meg több ember van a topicban aki a kövérség leküzdése ellen küzdve kezdett el edzeni
én alig eszek valamit akkor is hízok, ez van, amúgy meg az is egy emberi gyengeség ha külső alapján itélünk -
Markgx10
őstag
válasz
Quan-Chi #19869 üzenetére
Azért jó olvasni, hogy a fanatikusok is lazítanak néha, akkor nem érzem annyira szánalmasnak magam
Nálam így nézett ki a hétvége, mint pár hónapja mindegyik (99%-ban): péntek délután konditerem, este korán fekvés, szombat reggel 9.00-11.15-ig bunyós edzés, utána a gyerekkel kirándulás, úszás, játék. szombaton is korán fekvés, vasárnap reggel futás, utána a szar időre való tekintettel a gyerekkel játszottam + végtelen mennyiségű MMA videót néztem
majd a Taxi4 megtekintése után fekvés és ma kipihentem, frissen üldögélek a munkahelyemen és szétvet az energia, alig várom a következő edzést
Jut eszembe, ha valaki rendel myproteinről szeptember előtt (mert akkor Dunkel barátom is fog), akkor szóljon már, mert egy kis beta-alanine-t rendelnék én is (term. utalom előre, aztán elmegyek érte)
-
Tomics
addikt
válasz
Quan-Chi #19791 üzenetére
nálunk 300ból jó ha 40 időben végez
azért vesznek fel ennyit mert fejpénzt kap a suli a felvett hallgatók után az államtól, azért kellett mikor felvettek rögtön leadni az adószámot
csak ez erősen a minőség rovására megy...felsőoktatás 50%-a tényleg nem ide való. és rengeteg az olyan egyetemnek mondott intézmény ami vicc...na meg a sok büfészaknekem is szakmunkásba kellett volna mennem anno
kitanultam volna önerőből egy jó szakmát, akkor most sokkal előrébb tartanék...
-
kovsol
titán
válasz
Quan-Chi #19791 üzenetére
az semmi, informatika szakokon átlag 300 embert felvesznek, a ponthatár nulla felé közelít mindenhol, közben matek, fizika és programozáson harmadik félévben kihullok kb a 2/3 ember(és akkor ez az első féléves anyag volt ami még viszonylag egyszerű), de minek jelentkezik olyan oda aki kettesre érettségizett pl matekból?
nálunk kérlek levelező, nappali meg minden ilyen együtt kb kezdenek 400 an egy évben, most 41 embernek lett meg az államvizsgája és ebből akkor le kell vonni azokat akiknek nem volt nyelvvizsgája és nem kaptam diplomát, és ez a szám se pár embert érint -
kovsol
titán
-
PókerFész^^
tag
válasz
Quan-Chi #19160 üzenetére
a bicpeszednek a külső részén van az a dudor
, az a ha jól tudom a tricepsz vmeliyk feje, ezt mivel szokás erősiteni mert nekem még a kezdeménye se látszik.
pedig 3 gyakorlatom is van tricóra: tólódzkodás,ez a gyakszi csigával+kötéllel, ezeket érzem a legjobban, de mindig berakok még vmit kedvem szerint. -
Vandit.
addikt
válasz
Quan-Chi #19206 üzenetére
Ez nem lányos hiszti, egyszerűen nekem elég a 100 kiló, ugyanúgy érzem tőle és ugyanúgy fejlődik is. Guggoltam már 140-el is és nem volt jobb.
Én pont, hogy fekvenyomásnál sem pakolom fel, mert eleve ritkán is nyomok fekve és le is szarom a súlyt. Fogalmam sincs mennyi maxom benne, ahogy guggolásnál sincs. A lényeg az, hogy 100 kilóval is ugyanúgy meg tudod rendesen dolgoztatni a combodat.
Nekem is mindegy, hogy edzed a lábad, de nem (csak) a súly a lényeg.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest