- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Herczi #45665 üzenetére
Hej, én bp-i vagyok "hétker", és a nefelejcs utca mellett van a konditerem a damjanichban ahová járok terembe, szal benne van a közepében
Szerencsére "nálunk" családias a hangulat, még sosem voltak ilyenek az "effélék" sem, max bunkók, de szarok rájuk. Egyszer odajött egy ilyen kötekedős személy 45 fokozni padon, legalább segített, de kb azzal kezdte a társalgást, hogy most "összegyúrja magát" mert a bátyja börtönbe került és megbosszulja..
Nah király, de szerencsére azóta se láttam ott.. Meg az elmúlt 2 évben (most lesz 3 éve hogy abba a terembe járok) kezdtek kihalni a kötekedősek, egyre több jófej van meg kevés gáz arc. (Kopp-kopp) Lehet mert drágább lett a bérlet
Jah és Kassadin-nak ígértem képet, de még csak pár hete járok megint rendesen mert korábban elfogyott a motiváció stb, szal még nyomom kicsit amíg visszanövök
, nem vagyok veszélyes, már 77 kg, 80-81 a cél, csak a hátam és a lábam nem akar úgy nőni mint a kar, váll meg mell.
-
macikos
addikt
válasz
Herczi #45668 üzenetére
Ilyenkor szólni kell 1-2 lób@szó állatnak(nem olyannak, aki betolt 2 doboz Jumbot aztán már testőr, hanem olyanoknak aki tényleg nagyok vagy kidobók vagy legalábbis ismert, "nagy dumás", rámenős arcok), hogy ingyen járhatnak edzeni, csak járjanak. Ha elkezdenek járni és tetszik nekik a terem, akkor talán a haverjaiknak is szólnak, tehát még a bevétel is több lesz+"kitisztul" a társaság.
-
Kassadin
addikt
válasz
Herczi #42169 üzenetére
Ne aggódj, majd elmúlik az izomláz. Most már nekem se szokott lenni, pedig csak 3 hónapja nyomom, az első 1-1,5 hónapban minden edzés után volt, most meg már nincsen. Azt olvastam hogy az izomláz nem jó dolog. Fogalmam sincsen ez tényleg így van-e, vagy csak bunny viccesfiú.
Más: Anyagiak miatt ki kell hagynom 1 hét edzést, ezen a héten már 2-szer görcsölt be a gyomrom. Érzi a kicsike hogy nincsen odabaszó edzés...Na jó, lehet hogy nincs is összefüggés.
Bibby: Szerintem Penny, Lidl, ilyesmiket kellene meglesned. Ott rengeteg nagy kiszerelésű mindenféle joghurt van. Holnap megnézem neked, ha nem felejtem el.
-
macikos
addikt
válasz
Herczi #42171 üzenetére
Jah, nem figyeltem
Azt hittem, hogy másnap
Igen, a 6 nap kicsit sok
Ilyen esetben érdemes a hátat a bicepsszel együtt edzeni és akkor tud bőven pihenni. De egyébként meg ez olyan dolog, hogy ha fejlődsz, nem gyengül a bicepszed, stb. akkor attól az izomláztól egyáltalán nem kell félni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Herczi #32785 üzenetére
176 vagyok...
macikos: Én ezzel tisztában vagyok, és igazad is van, sőtt tudom hogy nagyon nem is egészséges. De nem voltam összesve, miután meg elkezdtem edzeni 2 hónap után annyival szériáztam amennyivel abbahagytam 88 kilósan. Ez alkat és genetika függő kinek hogy reagál a szervezete, na meg nem nagyon szokott fogyni senki sem iylen egészségtelen módón mint én hogy -22 kg-ot ad le másfél honap alatt...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Herczi #27355 üzenetére
legtöbb azon múlik van-e kapcsolatod, ha van akkor ritkán adódhat gond. vannak olyanok is a cégnél akikhez képest penene egy harci terminátor
de ezt most full komolyan mondom
úgyhogy inkább szerezz vmi ismerőst aki beajánl valami személyzetisnél, mert különben nehéz lesz bejutni a 10x-es túljelentkezés mellett.
kb 5ből 1 ha "csók" nélkül bejut. -
Boxer001
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz
Herczi #27319 üzenetére
Értem. Hát, szép kerek sztori ez is, de örülök, hogy te sem adtad fel. Mindenesetre tovább mentél, mint én, én mondom, el se mentem, miután ezeket megtudtam. Feleslegesnek éreztem.
Én sem vagyok reálos, engem a tiszthelyettesi érdekelt volna Sz.endrén, de így sajna bukó... Nem tudom, lesz-e folytatása. Egyelőre nincs napirenden.Ha ilyen a családi múltad, az meg legalább plusz motivációt is adhat, szóval hajrá!
Szépen hangzik, nekem is hasonló amúgy a cél minimum. Meg egy jó kis fizikum elérése, háj lepucolása, stb... Aztán hogy ezekből mi lessz...
Na de megyek pihenni, holnap nekem meló.
Jók legyetek. Báájj!
-
Yeffy
veterán
válasz
Herczi #27315 üzenetére
Igen? Na, jó tudni, hogy van sorstárs...
Esetleg az indok, hogy miért? Csak kíváncsiság.
Nálam ott bukott a dolog, hogy volt oszitársam, aki amerikai focizott meg ketrecharcozott, 8x kilósan, romszálkásan, sok éves sportmúlttal, a legjobb eredményt érte el fizikain, azt miután a felmérő teszten ilyen faszságokat kérdezgettek tőle, hogy ki volt Petőfi múzsája, stb, ott eldobtam az agyam.
meg mikor ilyenek miatt nem vették fel, és kérdezte, hogy mégis hány embert akarnak aznap felvenni, benyögték, h 5-öt. És mind ilyen irodalombuzikat.
Na itt mondtam azt, hogy köszi, engem ez így nem érdekel, így egy héttel az esemény előtt lemondtam.De szerencsére az edzés azóta is megmaradt, és egyre jobban szeretem...
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest