- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #7695 üzenetére
A nagy kiszerelés mindig olcsóbb mint a kicsi. Sztem hülye lenne az olyan ember aki mindig a kicsit venné meg havonta.
Aki tud venni nagy kiszerelésű fehérjét az tud venni nagy tömcsinövcsit (
) is és akkor nem kell havonta 2x annyiért kis kiszerelést vennie hanem 1 bödönnel el van 3 hónapig pl. Maradva a te hobbigyúrma példádnál.
Mellesleg ÉN tuti nem vennék cukros tömegnövelőt, vagyis olyat aminek a ch része ratyi cukor és semmi több. Annak tényleg nem sok értelme van.
-
Möhe
addikt
válasz
Markgx10 #7686 üzenetére
Én is hazavágom a napi dolgaimat a késői felkeléssel,meg a dögléssel és kimarad 1-2 kaja mert aludtam vagy kujtorogtam.Végre alhatok a hétvégén és nemfogok csak azért 6kor felkelni hogy megigyak egy adag turmixot és egy órára rá jöhet a kaja és a megszokott dolgok.Helyette van : felkelek,szentségelek,hogy hű de elaludtam és poróbálom nem leinni magamat a turmixal.Aztán összarkom a napi programot hogy az ne ütközzön semmivel.De ez már része a hétvégének
.
Amúgy máshol is van kicsi Attack
-
Foglalt név
addikt
válasz
Markgx10 #7686 üzenetére
Szerintem egész normális a hétvégéd
Én pl. már lassan 20 perce ébren vagyok az első turmixot leszakítottam, hátha még meg tud menteni vlmit a tegnap estéből, ami nem sikerült rosszul, ha megnézed az utolsó postom dátumátEzek a kirucanások persze felkavarják az én napirendem is, bukik a kajálás, meg minden, de mivel úgyis érzésből csinálom(lehet ezért nem tartok sehol?
) közömbös a dolog.
Tegnap is délben keltem, 6-ig egy rántotta és két turmix csúszott le(igaz onnan megtoltuk a dolgot és büntetett a csirkemell) Szóval ne panaszkodj
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #7652 üzenetére
orulok hogy ilyen embereket ismerhetek
amugy en erzem hogy mostmar vegre nagyon brutalis leszek.
a celjaimhoz kepest egalabbis persze.az utso kb 2,5 hetben alig edzettem, vagy ha veletlen lementem akkor is max atmozgato jellegu volt. es 3 hetig beteg voltam nagyon.
ehhez kepest nem estem vissza szinte semmit eroben, meg is lepodtem rajta amugy.
es full motivalt vagyok. meg az extra motivacio is megerkezett egy kis csomagban
ugyhogy reszkessen a ketszaz kilo mert hamarosan kinyomom
majd ha mar ott tartok akkor velveszem videora es feltoltom vmi oldalra
bar meg nem tom hova meg hogyan lehet ilyenekna ennyit fuznek hozza.
mostanaban tul sok az on. pfejj..
szanalom -
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #7447 üzenetére
Szerintem meg edzés előtt 2 órával szilárd kaja, edzés előtt 20 perccel NO-Burst, és edzés közben folyékony aminosav
Ne edzés előtt maszatolj tejsavóval. Van annak fontosabb helye is.
Vagy ha annyira fontos közvetlenül edzés előtt a fehérje, akkor előtte 30 perccel folyékony aminosav, rá 15 percre NO-Burst és edzés közben is folyékony amino (+ glutamin)
-
Rivaul
addikt
válasz
Markgx10 #7346 üzenetére
Ha ezen múlik
6 éve edzek akaratgyengevagyok a bulizás miatt ezért tartok csak itt
. (idén ien nincs) Piszok gyors anyagcsere kevés pénz a legjobb ehez a sporthoz
Amit lehet elolvastam, megtanultam, utánanéztem, tapasztaltam. Edző leszek ha egyszer megtudom venni az éretségit...65 kilós pehelysúly. /De ez betonszáraz szálkás izom/
(legalább ennyi
)
Fekve: 85 3x6
Bic: 42.5-50 /kinyírtam a csuklóm annyira nem vadulok/
Bic egykezes max 26-osok átlagba 20-ok ugyancsak csukló miatt.Kar: 37-csukló körm: 17cm /csak viszonyítás képp/
Mell: 99cm
Has: 70cmKoxot soha! Nem ellenzem de én nem használnám elég sok tré vele csak az ismerőseim körében is.
Idén lemondom s már idáig le is montam az összes party-t s elképesztő fizikumot (nem méretet) hozok összeNAH URAIM JÖHETNEK A CIKIZÉSEK
-
S e t h
nagyúr
válasz
Markgx10 #7288 üzenetére
A csúcsom 177,5 kg,sajnos most csak 160 kg megy de ez is cask úgy, hogy nagyon be kell melegítenem, mert még a rúd is fájdalmat okoz, így néz most ki
16x20 kg
16x40 kg
14x50 kg
12x60 kg
10x70 kg
10x80 kg
10x90 kg
10x100 kg
8x110 kg
8x130 kg
6x140 kg
3x150 kgA végén már nem érzem anynira a vállamat viszont a sok nyomás miatt el is felejthetem ,hogy nagyobb súllyal nyomjak a végén hiszen kifáradok.
A kedvenc testrészem a hát, van hogy esténként még lemgyek a hátazás után és huzodzkodom 150-200 at, hogy másnap szétszakadjon a latissimusom
A sérülés miatt a vállat nem szeretem edzeni leginkább.
A legjobb gyakorlat amit szeretek az a tolódzkodás, imádom, a rekordom 900 ismétlés egy edzésen, 1000 volt a cél de ott feladtam, azt hittem belehalnék ha csak kettőt is kellene még csinálnom, most már sajnálom, hogy nem csináltam meg.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Markgx10 #7284 üzenetére
igazából ha kétszer benéztem eddig.
Én már régóta űzöm az ipart és nehezen tolerálom az anabolikus szteroidokat fogyasztókat, mondhatni lecsirkézem őket és olvastam már párszor itt is ilyen hszeket .
Jelenleg sérült a vállam, igazából nem is hagyom meggyógyulni, sajnos annál fanatikusabb vagyok(és hülye is egyben).Vannak saját gépek, azokon edzek évek óta, néha , évente egyszer egyszer elmegyek egy konditerembe motivációt gyüjteni és felmérni a feltörekvőket
-
válasz
Markgx10 #7236 üzenetére
módosítanod kellene sztem. Én most a következő szisztémát követem, és eddig tudtam emelgetni a súlyokon:
bemelegítés, aztán 10-8-6-4-2. MOst mondjuk 110-el csinálsz 8-at, akkor kezded 105kg-val és minden szériában emeled 5 kilóval 125-be nyomsz a végén kettőt, a következő edzésen meg emeled vagy a súly, vagy pl. az ismétlésszámot. -
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #7110 üzenetére
"Mindazonáltal a kérdés igen jó, hogy a 10 km túl hosszú-e a hatékony kardióvaszkuláris fittség fejlesztésének szempontjából. A 10 km és egyéb távok futásának előnyét Lon Kilgore jól elmagyarázta "Az aerob fittség recept paradoxonja" cikkében, amelynek lényege az, hogy a "hosszú-lassú távolság" (60-120 perc) kb. 70% futás VO2max-on futva nem fejleszti sem a kardióvaszkuláris hatékonyságot, sem a futás VO2max-ot (az oxigén felhasználási képesség maximuma). Élettani szempontból "pusztán annyi történik, hogy fokozódik az oxidatív energia források raktározásának képessége és a kapcsolódó enzimek mennyisége; a sportoló tovább tud futni, de nem gyorsabban." Önmagában véve persze az nem egy rossz cél, hogy hosszabb távot le tudj futni, és a futásban használt izmok állóképessége nőni fog. Az nyilvánvaló, hogy a kizárólag hosszú-lassú edzés elkerülendő (ahogy az állítólag fitt népek szeretik és csinálják), de ez nem azt jelenti, hogy teljesen hanyagolandó."
-
Boxer001
veterán
-
-
-
macikos
addikt
válasz
Markgx10 #6652 üzenetére
A karom most 52cm. 75kilóról indultam 6 éve, 16 évesen, full naturál vagyok és erre büszke vagyok a mai világban. Fekvenyomást nem csinálom már vagy 4 éve. Egyszerűen nem szeretem, meg főleg hogy sokszor egyedül edzek nem tudnék rendesen nagy súllyal edzeni, mert mindig rajtam maradna. Amúgy simán kiváltható tárogatással, egykezes nyomás, melltől nyomás, stb.
-
Möhe
addikt
válasz
Markgx10 #6448 üzenetére
Én nem úgy akarok kinézni mint egy hegyomlás hanem esztétikusan legyek arányos.Meg persze mellette legyen erő is ,mert a felfújt lufi az kicsit illúzióromboló.Fater is kidobó volt még fénykorában de mára már papucs lett az öreg
,de még így is elég ha rosszul néznek rá és akkor hajjaj. Az előző hsz-re nincs tipped?
-
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10 #6435 üzenetére
Majd csak kinövi, addig akár el is húzhatna innen.
Ez a homizás szerintem M(H)odd(tt)ingfan "idejéből" ered.Na az mekkora egy b...
Kár, hogy nem írkál ide rendszeresen, Agyzuzo se, etilin se...
tényleg, vele mi lehet
életjelét se láttam ezer éve, hiányoznak a régi arcok.
Janesz legalább már javuló tendenciába lépett, egyre sűrűbben bukkan fel.
Persze akkor is porig alázva mindenkit.
Mocsadék.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #6398 üzenetére
erre mondhatnám hogy oké, de kifizeti a jegyem
amúgy meg lábadozom még, mert nagyon megbetegedtem. kb elég közel voltam a tüdőgyulladáshoz. előző héten se melóztam kint, hanem csak a csokit zabátam egész nap, mert etvágyam az nem vót.. szal kb harmada kaját tudtam megenni mint alapból, ezért volt muszály a csoki rásegítés hogy ne zuhanjak szét teljesen. azért így is sikerült, mert a láz nem jó barátja a fekvenyomásnak
de azért a két hét vergődésem után is beletolok a 180ba. annyira nem voltam csalódott
jah még mielőtt valaki másra gondolna: megfázásból eredt a betegségem
-
hummerdikk
őstag
-
válasz
Markgx10 #6304 üzenetére
na belőlem mi lett basszameg
lementem a terembe, és 40, azaz negyven kilóval nyomtam fekve15öket átmozgatás gyanánt, de nem mertem feljebb rakni.. meg meg is izzasztott még ez is rendesen.. meg minden gyaksiban kb a felére gyengültem... remélem műkszik ez az izommemória dolog, mert ez elég siralmas.
Wood, Milos okosságairól létezik valahol magyar leírás, vagy csak angol?
-
Boci_83
őstag
válasz
Markgx10 #6231 üzenetére
Én már baszhatom jóval 1 méter felett vagyok derékban, de ez van, akkor meg mikor 50-es volt a derekam az volt a baj.
Nem edzek, nem kajálok. Méga karácsonyi kaja sem megy igazán, de ment helyette Jéger, meg Unimukk, kicsi Vilmossal,igen furcsára sikeredtek az ünnepek, de hát tavaly szilveszterkor ittam utoljára, most meg elkapott a gép.
De mint mindenki én is a janurban bízok, és új lendülettel nézek a jövö évre, és abból a Gluta-Sr-ből rendeltem egy adagot, amit villámaxióban nyomtak. Sohasem ettem még ilyet, igy legyetek szivesek áruljátok el, hogy és mikor, mivel érdemes enni. Menne mellé sima Aminostar monohidrát, meg van egy kevés On 100% fehérjém is. Vitaminok megvannak, de a Ca-Mg ot nem szedem mert fosok mint a lakodalmas kutya.
Egy komplett kúrát tervezek, mert jó lenne az eddigi rohamban fejlődni, ami teljesen kizárt, mert eddig az izom memóriát alkalmaztam, de erőben sehol sem avgyok a 3 évvel ezelőttihez képest.
Szóval ha kellene még mellé tenni valami trágyát hogy jó teljes legyen a kúra akkor várom építő Hsz.eket, de egyenlőre szigorúan naturalba.. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #6183 üzenetére
Teljesen egyetértek Mester, még a sorrend is jó
Én is utálom már az egész karácsonyt, unalmas mint a sz@r, tegnap kínomba transzformerszt néztem, sikítottam is tőle halkan. Ja amúgy három napja lázasan fekszem, ráz a hideg, meg gyenge vagyok mint a fos, lesz mit felhoznom januárban
-
m4rc!
őstag
válasz
Markgx10 #6018 üzenetére
Jó Neked! Én már a zsírnak is örülnék, csak nőnék végre..
Tömhetem magam éjjel-nappal édességgel, akármivel, semmi nem látszik meg
Még mindig nem sikerült kiheverni a betegségem, de holnap már akkor is lemegyek, ha beledöglök is
Előre félek hány dekával! fog menni
Tükörbe nézni nem merek, már a becsületem is oda
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #5837 üzenetére
Milyen 1 kilót
Ha egy kilót elkajálhatnék én lennék a világ legboldogabb embere vazze
Amúgy majd meglátom h pont akkor lesz -e, de nem hiszem. Ha tudnád milyen a helyzetem akkor lehet másképp látnád a témát. Nekem pl már az nagy teherlevétel h nem kell a konditeremért fizetnem
Sajnos ez van, nem tehetek róla
-
God Vazzeg
veterán
Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest