- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #15798 üzenetére
Hogy legyen egy kis ellenvélemény:
Azért azt hiszem, ha egy kox kúra alkalmával felszedett nyereség 80-90%-át meg tudják fogni ezek a szar cuccok, akkor talán mégse kéne annyira eltemetni őket. Itt egyetlen egy dolog van ami miatt lehet lázadni: a termékek ÁRA.
Azt meg mindenki tudja h van ami jó nekem, de neked nem és fordítva. Ezt meg csak akkor tudod meg, ha kipróbálod. Ezt be kell vállalni. Persze van ami alapból elég gagyi és erős túlzás a marketingje, de aki nem hülye az nem fogja megvenni. Aki meg az, magára vessen!
A másik dolog: aki hű marad a naturálságához, annak igenis komoly előrelépést jelenthetnek ezek a cuccok. Azért a Sportrobinál meg a bánattudjaminél mégiscsak hatékonyabbak.
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni. És valóban igazatok van abba h egy lájtos kúra olcsóbb mint egy doboz csodaszer, de azért annyira nem kéne lehúzni őket, csak azért mert 1et próbáltatok ami nem működött és akkor már az összes szar. Drágák (egyre olcsóbbak), de valakiknek a számára jó alternatíva egy felkészülés során vagy továbblépéshez ad némi segítséget, anélkül h fel kéne vállalni a szteroidozást.
Summa summarum, ár-érték arányban sajnos a kox a nyerő, ez tény, de ez nem minden szvsz.
(Lehet elkezdeni bepofázni kötsög pateszok
)
-
nostrum
tag
válasz
Markgx10 #15794 üzenetére
Mondjuk én nem bánom, mert sztem érdemesebb elkölteni mondjuk 10k-t egy szolid kisadagos tesztókúrára, mint egy semmilyen de nagynevű tápkiegre, ami pont olyan mintha a szemétbe dobnád a pénzed.
Na pont ezt úntam meg...
A nagyszövegeket, a reklámokat, a nagycsávókat akik ilyen-olyan dobozokon támaszkodnak, közben meg több injekciójuk volt mint egy született cukorbetegnek.
Vettem is mindent, semmi egyéb elfoglaltságra nem maradt pénz...
Ez a mostani, 4 hónapos dekázás nem fog annyiba kerülni, mint két havi tápkiegem ezelőtt, és mit mondjak, még csak két hét telt el, még tán fel se szívódott, és minden egyebet elhagytam (kivéve fehérje), mégis ÉG és FÖLD.Remélem, legalább a felét meg tudom tartani annak amit hoz, és hogy a TZS is lejjebb ugrik, és akkor évente egy ilyen 4 hónapos cucc akár meg is hozhatná amit akarok...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #15794 üzenetére
Sokan nem a helyén kezelik ezeket a dolgokat, a kox is csak egy eszköz a sok közül, de legalább működik
Örömmel veszem ha nem lesz tabu se itt, se "amott", próbálom hinteni az igét, de nehéz
Te is ahhoz a fajtához tartozol ahogy látom mint én, hogy elég jól megmarad a cuccal hozott izom, szerencsénk van, ritkán egy-egy qra és mehetünk tovább az úton
Ne feledd Márk: szemesnek áll a világ, de az ampullásnak még inkább
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #15755 üzenetére
Ezt ugattam már régóta, hogy a teszto azért jó, mert kisebb adagokban is megbízhatóan működik, és mellékhatás gyakorlatilag 0, ha ésszel van csinálva, illetve levezetve
Haverod egy barom, de mindegy, te legalább hallgatsz a szóra
Bubee: az hogy ki a koxmatyi, szerintem ne feszegessük
-
vedini
őstag
válasz
Markgx10 #15592 üzenetére
ha postázom nem bánnád ha a jw mellé a stack többi tagját is odapakolnám?
mi lesz ha tönkremegy a szépfiús arcom
egy kis on, a tegnapi mell bicótól tök összegörnyedtem, fáj mindenem, ezért ma lementem, hogy egy kis hát meg tric kiegyenesítsen
asszem hétvégén a tanulás mellett két fontos dolgom lesz, reggeltől estig zabálni, és feküdni
-
vedini
őstag
válasz
Markgx10 #15314 üzenetére
köszönöm, asszem jövő héten el is kezdem az alri stack-ot
igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a csomag hármunkké
de még úgy is jó bekészülésVandit. ha jól tudom a prohormonok nem forgalmazhatóak, az angol szövegből valami olyasmit hámoztam ki hogy nem prohormon, de biztos a határon mozog, mert doppingteszten megbukna
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #14965 üzenetére
Csak hogy megnyugodj, 2 hete az ide írogató egyik kedves tag fenyegetett meg privibe, én kedvesen válaszoltam neki, ő meg mégkeményebb lett. Erre elővettem a finom Vazzeget, oszt elmagyaráztam neki ki vagyok (mert már találkoztunk) meg hogy szívesen találkozok vele személyesen is, ha probléma van. Erre "elviccelte" a dolgot, nem volt már fontos a találka. A másik fórumon tegnap vagy tegnapelőtt fenyegettek meg, szintén privibe, de azt meg lexarom
Úgyhogy nem csak téged találnak meg, remélem vígasztal
-
Integra
titán
válasz
Markgx10 #14975 üzenetére
hehe, ismerős az ilyen valahonnan..
szájkaratés n+1...
én csak két évet jártam ilyen bohócok miatt bíróságra, nekem jöttek, osztottam, kaptam én is, aztán kihívta a rendőrséget, mert nem úgy lett vége ahogy hitte. pedig ketten voltak
nem férfi az ilyen...
amúgy meg addig nem gondolkodik, hogy mindig van egy erősebb, ez nem jut az eszébe. lehet hogy ismer ő is valakiket, csak általábban szokott ismerni a másik is és ha az nagyobb cápa akkor csúnyán coki van, főleg ha rátelefonálnak az ő ismerőseire, hogy jobb, ha befejezik, mert az állásukkal játszanak.. szerinted ezek után meddig fognak segíteni neki az ismerősei? semeddig.. na már csak ezért se kell ilyenekkel fenyegetőzni meg keménykedni. elég neki, ha picit lila az arca egy ideig, tegye zsebre és viselje férfibecsülettel. de az nem megy -
-
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10 #13991 üzenetére
(úgy tudom ezeket a szmájlikat szereted a legjobban
)
Holnap van az utolsó nap, pakolás, ilyesmik, vasárnap hajnali 6-kor indul a gépünk. Angliába megyünk, csak hogy tudjad.Remélem 1x eljutok valami ütősebb focimeccsre is, ha már kint patkánykodok.
Írni mindenképp fogok, ahogy írtam...legrosszabb esetben könyvtár, ha wájörlessz nem megy.
LOTR
Kreatint meg tápoljad befelé.
-
harry
veterán
válasz
Markgx10 #13889 üzenetére
Hmm úgy valahogy, most megnéztem én is, egy kanál nálam ~13g, vagyis a két kanálnyi kijön egy adagra. Most 400ml tejjel néztem, kicsit meglepett, de ízre/állagra nem igazán vettem észre különbséget, pedig krémesebb szokott lenni, bár ez alapból is az kicsit. Szóval amennyiben nem kamu az a tiszta fehérje mennyiség, amennyit ráírnak, úgy szerintem megéri, mert azért kicsit tartottam tőle, amiket olvastam róla oldódásról, ízről, meg mittudomén, sok finnyás, valóban nem egy tejsavó protein állagra, de szeritnem abszolút fogyasztható.
-
nostrum
tag
válasz
Markgx10 #13377 üzenetére
Reméltem... Egy csomót spóroltam rájuk, és most hogy megjöttek, nagyon nehéz megállni, hogy ne kezdjem el szedni, csak másfél hét múlva a jelenlegi ciklusom végén.
De a szabály, az szabály!!!Tegnap néztem valami Ronnie Coleman filmet (The Cost Of Redemption). Nem mintha csak fele akkora is szeretnék lenni (nem is tudnék), de a gyakorlatai érdekeltek. És furcsának találtam hogy ezek a nagyok marha szélesen fogják a rudat fekvenyomásnál, meg nem is nyomják ki csak félig.
Ez így jobban nyírja a melled? Mert akkor nem idétlenkedek azzal hogy teljesen kinyomom..
Amúgy a csávó ruhában inkább dagadtnak néz ki mint izmosnak. (Ezért meg fogtok ölni.)
Nektek van olyan példakép, akire ránéztek és azt mondjátok, hogy na én ilyen akarok lenni? Vagy nektek már a tükörben van? -
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #12578 üzenetére
Én is az ütőerőben szoktam bízni, elfutni nem nagyon tudok
De én ezt már mondtam régebben is, hogy 60 killás egyén fedezékét simán átütöm, nem is gondolkozok rajta
A nagyobbakkal elő szokott fordulni hogy többet is kell ütnöm
(Mondom ezt úgy, hogy már nem verekedtem vagy 2 éve, szerencsére
És akkor még nem voltam ekkora
)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #12417 üzenetére
Sajnálom a dolgot, remélem azért rendben lesztek, ha valami kell, el tudsz érni. Nem hiszem h rám szorulsz, de sose lehet tudni
Qra engem ilyen helyzetben érdekelne a legkevésbé, de örülök hogy hozza az elvárásokat
Én már lassan 2 hete nem láttam termet, de jót tesz, faszán regenerálódok, feszül mindenem, és már hiányzik is az edzés, szóval jövő héten kezdés
Már megy a "diéta"
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #11717 üzenetére
nagyon gyenge vagyok most..le sem írom mivel mennyi megy,mert közröhej tárgya leszek..de tömegben legalább nem csökkentem annyit..tegnap kezdtem el egy kreatinkúrát..most egy hétig feltöltés,napi 30g kreatin pezsgőkreatin formájában és napi 9-10liter víz mellé..ennek így működnie kell...!!! és fog is..
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Markgx10 #11707 üzenetére
1ik haverom Kiss Sanyi ( Kathi Bécivel ment ki ausztriába a fekvenyomó VB-re és elszakadt tricepszel is 3. lett asszem) vele szoktam edzeni, és ő magyarázta nekem, meg látom is hogy heti 1 komplett melledzése van mikor csinál mindenféle gyakorlatot, meg szerdánként mikor lejön Béla, akkor nyom csúcsot meg 2-3ismétlést nagy súllyal! ezen kívül heti 2x edzi a segédizmokat... ő már azért nem 80ba nyomkod 2őt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #11654 üzenetére
Na, ennek örülök, vannak azért jó hírek
Elég jól haladsz, a hideg 46 gyönyörű, főleg betegség után, lesz az qra végére olyan hideg 47,5 körül, és egy durrant 48,5
Vízzel kár foglalkozni, legalább erősebb vagy tőle, majd kimegy a végén
Kisfiad eredményei viszont elszomorítanak, remélem nem keseredtél el nagyon
A remény mindig megmarad, fiatal szervezet, erős, bízom benne hogy rendben lesz minden
Ugyanaz a probléma mint volt?
-
nostrum
tag
válasz
Markgx10 #11654 üzenetére
Neked is ilyen problémád volt?
Négy éve nem voltam beteg, de most engem is elkapott valami, és kb. két hete egy nap arra ébredtem, hogy sztereóba fosok és hányok... mellette jött 40 fokos láz is. Csak 3 napig tartott, és az első napon volt csak igazán intenzív, de így is beleköpött a levesembe és lenyírta az amúgy sem Herkulesi erőmet...
Szóval örülökhogy jobban vagy...
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest