- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #3003 üzenetére
Pont hogy nyiss kis minden keget sot azt mondom minden ore-ert vegyel keget es nyiss (miota leakeltek hogy nem lehet ingame currency-ert venni majd Thronebreakert ill nem lesz uj kartya/keg egy darabig).
Teljesen aron adnak majd scrapet a teljes keszletedert, tehat a legtobbet igy nyered. Aztan amit majd tudsz lecraftolsz HC utan.
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2988 üzenetére
Mindanniyunkkal megesik, de legtöbbször jó mulligannel elkerülhető.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2984 üzenetére
Ha mondjuk van egy olyan lap a kezedben ami onmagaban semmit sem er, nem tudod kihasznalni az igazi kepesseget,akkor brick lap van nalad. Pl. Ointment egy bricked lap ha ures a graveyardod. Vagy egy tutor lap is bricked ha már nem tudsz vele mit kihuzni. Ami legtöbbször szivat engem ha Roach jon kézbe, vagy egy Foglet ,na ez is bricked
Megelőztek
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2984 üzenetére
A brick az amik egy tutor lap besül, azaz húzna egy lap egy másik lapot de mondjuk már nincsen mit mert előző körökben kijátszottad vagy a kezedben van amit kihúzna, vagy egyéb ok miatt.
Pl Vesemir:Mentor Gold lap: kijátszik egy Alchemy lapot a pakliból és tegyük fel kettő Alchemy lap van a paklidban mondjuk Mandrake és Expired Ale. A harmadik utolsó körben A kezedben van Vesemir és Mandrake, de van egy szar lap amit cserélni akarsz (mondjuk legyen egy Roach) és cserére megkapod az Expired Ale-t. Mivel mind a két Alchemy lap innentől a kezedben van Vesemir "bricked" lett, azaz mivel kvára nem játszik ki egy extra Alchemy lapot ezért egy vanilla 6 pontos kártya lett és semmi több.
Másik példa egy Aglais ami az ellenfél graveyardjából húzna egy spellt, de ha mondjuk nincs ott spell mert az ellen nem játszott ki egyetlen spellt sem, Aglais csak egy sima 8 pontos play lesz azaz ő is bricked lett (besült).
-
micafighter
nagyúr
válasz
BomiBoogie #2978 üzenetére
Annyira nem nagy a lemaradasod mint gondolod, mert az elmúlt 1-2 évben elég sokat változott a játék, alapvető játékmenetet érintő mechanikakban is, ugyhogy aki régebb óta játszik, annak már párszor újra kellett tanulnia a játékot. Ha kijött a HC akkor megint ez lesz valószínűleg, aztán remélhetőleg nem lesznek már ilyen nagyon komoly változások csak új lapok illetve balanceolgatas, mert az a játékosoknak annyira nem nyerő ha sokszor újra kell tanulni ugyanazt a dolgot.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2971 üzenetére
Ha esetleg jobban belemerülnél a témába és nincs baj az angollal, nekem ez segített régen:
Tiltelsz alapjában véve mikor már az érzelmeid vezényelnek a rossz irányba játék közben. Nem tudsz higgadtan csak a játékodra fókuszálni. Ez általában akkor jön elő,mikor már sorra veszítettél 4-5 meccset, és utána idegesen bizonyítva akarsz játszani. Röviden, a játék közbeni frusztráció, ami csak sz*r hatással lesz a többi megkezdett meccsre is. Na ilyenkor érdemes pici szünetet tartani, megfejted mi volt a rossz stratégia, ami őrjöngő őrültté tett (
) .
Tiltelésnek hívják azt is mikor hirtelen sokat nyersz egymás után, majd elbízod magad és jönnek sorra a lossok.
Én a kifejezést, mint maga még pókerből ismerem, próbáltam átfordítani ide, többiek majd javítanak ha hülyeséget írtam. -
micafighter
nagyúr
válasz
BomiBoogie #2971 üzenetére
Nem kell hozzá pengének lenni, hogy élvezd
Csak találni kell egy decket/jatéktstilust ami bejön
Szerintem sincs értelme külön topiknak, az aktiv (nem read only) közösség itt nem olyan nagy.
Én is batoritok mindenkit kérdezzen nyugodtan
A kerdesedre valaszolva a thinning azt jelenti, hogy a játék végére nem nagyon marad lapod a deckben, ezt leginkább olyan lapokkal éred el, amik a paklidbol játszanak ki lapot, Roach pl tipikus thinning lap, mert ideális esetben nem kell kézből kijátszanod, hanem a paklibol automatikusan ki lesz rakva amikor kijatszol egy arany lapot.
A thinning több szempontból is jó, egyrészt viszonylag limitált a laphuzas a jetekban, és Roachra pl tekinthetünk úgy, hogy ,,ha kijatszol egy arany lapot, játszd ki Roachot a paklidbol egy véletlen szerű sorra" ergo egyfajta laphúzás.
Másrészt növeli a decked konzisztenciáját, pledaul ha a 2. körben kijatszol egy gold lapot ami kijátsza a deckedbol Roachot, és utolsó körre 4 lap marad a paklidban amiből húzól, akkor több eséllyel húzól fel egy adott lapot, mint ha tegyük fel Roach helyett más ezüst lapot játszol ami nem jön ki a deckbol úgy mint Roach, igy az utolsó körben még ott van az az ezust lap a deckedben, igy az előző példával elve 5 lapból húzol, és kevesebb lesz az esélyed egy adott lapot felhúzni, mint ha 4 lapból húznál.
Tipikus thinning lapok még pl nilfgardnál a bronz imperial golems ami kijön a deckbol ha felfedsz egy lapot az ellenfeled kezében, vagy pl a scoiatel mahakam defender bronz a ,,play all copy of this from your deck" szöveggel.
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2966 üzenetére
Sajnos annyian nem érdeklődnek a játék iránt, hogy elbírna egy kezdő topicot is, amúgy meg mind kezdők vagyunk.
Bátorítalak én is, hogy kérdezz legalább pörög a topic.
Én most Foltest hiperthin deckel próbálkoztam, SadFury-nak elég jó vele a statja és marha élvezetes vele játszani. Legtöbbször nullára thinnigel. A gwentupomon fentvan a deck énis elég jó WR-et mentem vele a napokban.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2495 üzenetére
Hát én bízom a CDPR-ban hogy jól megcsinálják azt a single player campaign-t, elvégre ebben jók igazán. És ha jó lesz, akkor olyan emberek is meg fogják venni, akik alapból sosem játszottak volna a játékkal. Aztán lehet kipróbálják a multiplayert és ha tetszik nekik, maradnak. Nagyon remélem a játék design-ja jó lesz, mert amit most beraktak faction specifikus board "skinek", nem a legjobbak.
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2495 üzenetére
Még ha überbrutálnagyra csinálják is 30-35 óra játék lesz szerintem. Önmagában nem lesz elég.
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2466 üzenetére
Nincs tervben egyenlőre mobilra fejlesztés, ezt többször megerősítette Burza, nem is olyan rég legutoljára. Ellenben FULLHD prémium on, texture high, AAmax, Vsync on - nekem izzad tőle a gépem.
-
Trabecan
tag
válasz
BomiBoogie #2440 üzenetére
Én 1 hónap alatt beletoltam 60k-t, sok lapom megvan már, de persze sok gold még hiányzik, meg az elején béna voltam és betörtem pár Leader-t
A common, rare lapok listája majdnem teljes (3-as sorozatok) : a 875 lapból 745 megvan
Jah és 388 órát jelez játékidőnek a szerver...
"Kicsit" rákattantam a játékra
A handbuff törpékről mi a véleményetek ? -
Alexxxis
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2407 üzenetére
A K.Sergeant-ot megfogadom, köszi !
De Ronvid, hát ő kulcsemberem..
őt nem bántom.
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2393 üzenetére
Decket nem látsz ugyan, de a leader alapján tudod szűrni milyen arany / ezüst / bronz lapokat használ a nép népszerűség és winrate függvényében. Ez alapján pikk pakk össze tudod rakni a legjobb meta deckeket.
BTW én közben 4K MMR fölé tornáztam magam Bloody Baronos Henselt-tel. Ami azt illetei elég könnyen ment idáig, a nagy izzadás valósznűleg ezután jön 4300-ig.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2393 üzenetére
sehol
-
atainprison
senior tag
válasz
BomiBoogie #2388 üzenetére
Igen. A Swarm pakli lényege az, hogy a köröd alatt minél több lapot tegyél a térfeledre és azokat tudd valahogy boostolni (pl. Siege Support-tal, de pl. Yennefer is nagyon erős azokban a pakliban).
-
atainprison
senior tag
válasz
BomiBoogie #2386 üzenetére
Mindkettő jó lap, csak azért egy Henselt pakliban szerintem sok a 31 lap, szóval valamit nem árt kivenni. Időjárás elleni lap az tényleg jó, de szerintem 3 KS sok, max 2-t raknék be vagy helyettük esetleg Dethmold-ot.
Ami brutális kombó szokott lenni Henseltnél az az, hogy kreátor lapokkal próbálsz egy féle típusú Machine-t csinálni, olyat, ami van a palidban és aztán azokat Nenneke-vel visszrakni a pakliba és úgy használni Henseltet (szóval ezért nem ajánlom kivenni a Battering Ram-ot vagy a Towert a pakliból). -
atainprison
senior tag
válasz
BomiBoogie #2384 üzenetére
A helyedben én kivenném a Siege Support (ezeket főleg Swarm paklikhoz szokták használni) és a Kaedweni Sergeant lapokat (és így egyből pont 25 lapod lesz). Plusz a Decoy helyére betenném Nenneke-t.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2382 üzenetére
Ha a Ciri nova paklikat nem nézzük, igen.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2380 üzenetére
Én már több, mint féléve nem is játszom ezzel a játékkal, csak a challange-ket csináltam meg. Nem is tervezem, hogy tovább próbálkozzam az online részével. Ha lesz egyjátékos része azt kipróbálom.
A fórumot azért még követem, mert nincs olyan nagy élet.Eddig legalábbis nem volt.
Mondjuk a hozzászólások nagyját nem szoktam érteni, mert tele vannak olyan (angol) szakszavakkal, amiket csak az efféle kártyajátékokkal játszók ismernek. Esetleg lehetne tenni az összefoglalóba egy ilyen szószedetet, ahol értelmesen magyarul olvasható a magyarázatuk.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2377 üzenetére
alapvető koncepcionális probléma, amit nem látszik kinőni a Gwent, hogy a HS-sel szemben az interaktivitás nem alap, sok meccs olyan, mint a páros pasziánsz. És ha nem akarod, hogy olyan legyen, akkor néha nagyon-nagyon furcsa, elsőre egyáltalán nem megérthető stratégiákat kell alkalmazni (mulligan, passzolási alapelvek).
Lehet, hogy a HS egy drága kreténség (rég kiszálltam), de az legalább megadja az interaktivitás érzetét, hogy "csinálsz valamit" a másikkal.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #2377 üzenetére
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2368 üzenetére
Skellige Swordsman deck ellen Francesca-s swap ST deckel 10-1 a mérlegem. Tényleg autolose ahogy írják a kommentben. Én ha kezdő lennék inkább Henselt machine NR decket építenék most.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #2368 üzenetére
Amennyit én játszok, én is casualnak számítok, csak hamarabb kezdtem
Általában Swim-et szokta nézni, onnan lehet ölteteket meríteni.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #2365 üzenetére
Viszont csak akkor használható, ha nincs egy kártyából 2. vagy 3. példány a paklidban.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2359 üzenetére
Eggyel kellett volna visszaolvasni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2352 üzenetére
Meg arra is figyelj, hogy nehogy valami troll paklit találj
Azért ezek eléggé felismerhetőek, de vannak olyanok amikbe meme lapokat raknak és azért pontozzák fel az emberek mert vicces. De gondolom felismernéd ha ez lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2350 üzenetére
A dátumot nagyon nézd, nehogy feláldozz mindent egy closed béta pakliért.
Én most nem tudom mi a tier 1.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2348 üzenetére
Érdemes rámenni egy tier 1 paklira és azt összerakni, utána gyorsabban jön a többi pakli.
Nincs benne a prémium a lapok számában szerintem, de a bronzeokat hármassával nézi.
Arénát megölné a matchmaking. Jó ez így, aki jó játékos továbbjut. Én amúgy már meguntam az arénát egy kicsit. Mivel a legtöbb paklival célszerű elpasszolni az első kört ha kezdesz, és az ellenfél meg sokszor simán elpasszolja a második kört, ezért abból áll a játék lényegében, hogy ki tud több pontot kihányni a harmadik körben.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2345 üzenetére
Jól emlékeztem, itt írta Burza, hogy a mostani 10 új lappal lett teljes a szett. Gondolom még a quen visszatér egyszer. Ez igazából nekünk csak jó, mert például a midwinter patch-csel bejött 100 lapnak a nagyját le kellett gyártanom, mert mindig a régi lapokat nyitottam amiből már volt akár 10 is, főleg a common-okból.
Decklist az a 25-40 lapnak a listája mit beleraktál a konkrét paklidba. Én most nem veszem annyira komolyan, így saját paklikkal játszok, de a kimásolt profi paklik általában tökéletesre vannak csiszolva és nagyon nem tudsz magatól jobbat összerakni abból a bizonyos témában. Ami a hátránya, hogy a legtöbb sikeres játékos ezekkel játszik, így lehet tudni mit kell körbe játszani. Swim, a legnagyobb pakliépítő a játékban, mondta azt anno, hogy direkt rak bele 1 lapot a paklikba, amit feltölt a netre, hogy ha találkozik vele, akkor felismerje és tudja mit játsszon körbe.
Amit ajánlani szoktam, hogy netdeck (ez a neten lévő pakli kimásolása) és utána pár lap módosítása a metának és az egyéni preferenciának megfelelően.
Decklistet én Twitch streamerek VODjából szoktam másolni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2342 üzenetére
Igen, ilyesmit olvastam Redditen valamikor egy CDPR dolgozótól, de majd azért utána nézek ha hazaértem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #2339 üzenetére
A kegeket szerintem nyugodtan ki lehet nyitni, amint megkapod. Volt már példa olyan hétvégére amikor az 5. lap minden kegben prémium volt, de ezen kívül más nem volt ami indokolná a várást. Ha vannak fontos lapok, amik nincsenek meg, szerintem nyisd ki. Azt hiszem a core set-hez most már nem fognak lapokat adni, később amik jönnek új lapok, azok meg több mint százassával jönnek és más fajta kegben lesznek. Ezért én az ore-t tartogatom (mármint arénára költöm, de visszajön), de ha kéne még sok lap, akkor abból csak simán keget vennék.
Arénában draftoltam egy borzalmasat, tele szinergia lappal szinergia nélkül. Játszás nélkül nyomtam rá egy break the contract-ot, 0-3-ra így kaptam 35 ore-t és 1 keget. Ez elég nagylelkű.
A klán alapításnak nem hiszem, hogy lenne valami haszna így, hogy nem versenyzünk.
-
Genji
őstag
válasz
BomiBoogie #2339 üzenetére
Keget max akkor nem érdemes nyitni, ha van valami közelgő patch sok új lappal vagy ha megvan minden kártyád. Nekem megvan majdnem minden lényeges lap, mégis nyitok, mert nyitogatni jó...
Klánozásról nem hallottam, de valami házi PH versenyt szervezhetnénk ha lenne rá igény.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #2333 üzenetére
Annyira nem volt nagy szám a Lunar New Year Bundle, szerintem az év végéig még 3-4 hasonló vagy jobb deal is lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #865 üzenetére
Olyan régen ott vannak már bezárva...
-
válasz
BomiBoogie #785 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #776 üzenetére
Feltételezem csak a saját lényedet eheted meg. Ha meg nem, akkor broken.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #772 üzenetére
Én végignyomtam már az összes Gwent küldit, megvan az összes lap - kivéve a kiegészítőben, mert most nyomom az alap végjátékot - de múltkor rányomtam valahol egy próba meccsre, és tényleg nagyon furcsa volt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #770 üzenetére
Valahol 34 körül álltam meg 3 hete. 2 hétéig nem volt net otthon, így nem tudtam játszani, nyomtam addig a Witcher 3-at, most meg nem tudom elengedni...pedig kedvem lenne, csak nem tudok kettészakadni.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #766 üzenetére
A lapjaid lesznek a csapatod. Lesz rendes története (A Witcher 3 quest írója dolgozik rajta), lesz térkép is (2D, felülnézetes), amin szabadon mozoghatsz.
Döntéseket kell majd hoznod, amik befolyásolják a paklidat. Ha például olyan döntést hozol, ami nem tetszik az egyik lapodnak, akkor elhagyja a paklidat. Vagy ha olyan döntést hozol, amivel megöleted, akkor is eltűnik a kártya. Ha pedig megmentesz egy karaktert, akkor ő csatlakozni fog hozzád, mint kártya.
A küzdelmekben gyakran lesznek nehezítő körülmények, pl. ha az erdőben megleptek titeket, akkor rögtön a második körtől kezdtek,(mert az ellenségnek van már egy nyerése), vagy azt is el tudom képzelni, hogy egy Wild Hunt bossfight-nál állandó, eltávolíthatatlan frost legyen.Nagyon nagy hangsúlyt fognak fektetni a történetre, szóval én nem aggódnék túlságosan miatta
A fentebbi infókat csak korábbi interjúk alapján gyűjtöttem össze, így valószínűleg változhatnak majd.
-
válasz
BomiBoogie #746 üzenetére
az adott sorban minden nem-arany egység értékét 6-ra állítja.
nála valid taktika, hogy kiszórod az összes lerakok-egyet-jön-a-többi jellegű 1-2-3 pontos egységed, aztán feltápolod őket.
az ellenfelemnek is ez volt a taktikája, aztán úgy voltam vele, hogy játsszuk le, kinek a f*sza nagyobb -
PhilBrick
őstag
válasz
BomiBoogie #732 üzenetére
Egy fajta ezüstből csak egy darab lehet a paklidban. A másikat a kollekcióban be tudod darálni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #711 üzenetére
Foltest nagyon jó leader, nem kell azt lecserélned egy darabig. Egy jó Shani, meg sose rossz.
DrDobos: Én azért szeretem, mert mindig van mire elnyomni, és sokszor kvázi muszáj. Legfőkébb Ciri gyilkolásra használom.
Remélem nem nerfelik Cirit, ment már a sírás pár helyen, de szerintem rendben van. Egyszerűen több neutral gold lap kéne. (meg úgy általába véve több lap, de nem aggódom, tuti jön még sok)
Decoy se jó úgy ahogy most van, Scoia'tael lényegében abuse-olja, így semmi esélyed lapelőnybe kerülni ellene. Vagy Aglais-t kéne megváltoztatni. Ezen kívül még van a promote ami broken és ennyi. -
DrDobos
őstag
válasz
BomiBoogie #713 üzenetére
Nekem a henseltes pakkomba alap darab
-
DrDobos
őstag
válasz
BomiBoogie #711 üzenetére
Mi jon be nektek annyira radovidon..
-
válasz
BomiBoogie #702 üzenetére
29?
én a 40-be alig férek bele -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #686 üzenetére
Megmutatod a decked? Én imádom Shanit, de Radovid is nagyon bejött. Viszont Radovid nem minden deckben jobb. Én talán a Foltestet ajánlanám olcsóbb deckekhez.
-
DrDobos
őstag
válasz
BomiBoogie #686 üzenetére
Nekem meg va Shani, erdekes, de ha lesz scrapem valtom masik goldra.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #680 üzenetére
A temetőbe már aranyként kerül (tehát ha innen valahogy visszajön akkor arany lesz), illetve ha rádobnak egy Adrenalin Rush-t, akkor következő kőrben is arany marad.
-
válasz
BomiBoogie #680 üzenetére
kivéve, pl Olgierd, aki visszatér. vagy ha Adrenaline Rush-sal odaragasztod és akkor el se tűnik.
úgy gondoltam, hogy az aranyozás szűnjön meg a kör végén, függetlenül attól, hogy hogy a kártya játékban marad-e
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #676 üzenetére
Brutálisan jó lap, ha van amit mindenféleképpen fel szeretnél húzni, de ha csak egy átlagos lapot húzol már akkor is jó. Nekem is időbe tellett rájönni, hogy mennyire jó, de most már ki nem hagynám a deckemből. Lapelőny nagyon fontos ebben a játékban, hogy ki tudja kirakni az utolsó lapot (például nála van egy horn, vagy weather, nálad meg egy bomb). Utolsó körben rossz lap az esetek nagy részében, mert ott már tényleg sokat számít az a 7 pont ha kevés lapotok maradt. De ott is megmenthet. Általában ha felhúzom az elején, igyekszem megnyerni az első kört, mert akkor a másodikban az ellenfél nem passzolhat és akkor lényegében te húzod őt a fülénél fogva és kénytelen kirakni a jó lapjait miközben te csak kidobtad a Prince-t. Ezért kapok ki legtöbbször a Scoia'tael ellen, mert ő ki tud játszani akár 4 decoy-t is és még van egy Yaevinn-je is. Az utolsó lap szinte mindig az övé.
Kicsit fáradt vagyok, lehet nem teljesen összefüggő amit írtam, remélem érthető mire gondolok.
Lenry: Értem én, ezért írtam, hogy "feltéve, hogy a másik nem passolt".
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #672 üzenetére
Szerintem totálisan missplay ekkorára felbuffolni egy lapot (feltéve, hogy a másik nem passolt*). Csak szerencséje volt a tagnak, hogy éppen egy monsternél valamilyen csodával határos módon nem volt frost, vagy scorch vagy igni. Én nem is jártszok buff lapokat NR-ben már egy ideje. Ha lenne roachom, akkor persze ez megváltozna.
*Jelezték már a CD project-nél, hogy valamit akarnak kezdeni a promote-tal.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #663 üzenetére
Igen, csak az képes egy aranykártyát ezüstté változtatni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #651 üzenetére
volt azokban több is
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #651 üzenetére
Tegnap én is sokkal találkoztam. Lerakod, lelövi, visszaveszi, lelő mást, lényegében leírtja az asztalt, és lapelőnnyel zár. Nagyon jót kell ellene húzni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #639 üzenetére
Ma nekem sem megy, 4-ból 0. Tegnap meg 8-ból 7 nyert, ilyen ez.
Scoia'tael-t hagyd szerintem a francba, kell bele vagy 3-4 legendary hogy egyáltalán labdába tudjon rúgni, és a monster akkor is nagyrészr elpicsázza.
Nézz streamereket twitch-en, hátha az segít.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #602 üzenetére
Miért nem olvasod el amit most linkeltek neked kétszer.
Frissítettem a monster részt az összefoglalóban.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #599 üzenetére
Miért ne lehetne? Igazából nagyon nem érintett. Van hátránya, de pl. A kürt duplázza.
-
Chronos85
tag
válasz
BomiBoogie #596 üzenetére
A lista alapján kiküldtem én is pár invet, aki gondolja majd visszaigazol.
saen linkelte pár napja, nemtom mennyire hivatalos, de korrektnek tűnik.Szerk.: Látom megelőztek, nem törlöm inkább legyen 2x meg.
-
saen
veterán
válasz
BomiBoogie #596 üzenetére
Hatalmas patch volt, nagyon sok minden változott, korábban már linkeltem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #588 üzenetére
Hát attól függ. Én nem török semmi jó lapot, mert sokat játszok és előbb-utóbb ki lesz mindegyik frakcióm. De ha ritkán játszanék akkor lehet betörnék egyet kettőt, és ráfeküdnék a maradékra. Főleg hogy béta van és valószínűleg lesz reset. De amúgy az se jelente sokat, ha most betörném a Scoia'tael lapjaimat szerintem még egy legendary-ra se futná belőle. Főleg, hogy a leaderért már csak 50-et kapsz.
Szóval összességében nem éri meg.
Más:
Most összekapartam egy monster paklit, de még nem az igazi. Monsterként nehéz lapelőnybe kerülni, így a végén mindig az utolsó lapként tudják elnyomni a clear skies-t/bomb-ot. Gyengébbnek érzem, mint a Skelligét, de lehet csak simán nem tudok még vele jól játszani. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
BomiBoogie #542 üzenetére
Jah, egy hátlappal
De poénon kívül, az teljesen kizárt, hogy minden befektetett idődet visszakapd (ami valós $-t befektettél azt persze vissza fogod), szóval max valami kedvességre, esetleg pár kezdőpakkra lehet számítani. De azt meg meg fogod kapni akkor is ha 10 órát tettél bele, meg akkor is ha 1000-et. De ne legyen igazam -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #524 üzenetére
Hát ez is egy következménye annak, hogy epic lett... De ami fontosabb, hogy 200-ból le tudod gyártani a leadereket. Az meg 1 napi játék.
Egyébként szépen abbahagytátok sokan a játékot. Meguntátok, vagy nem jött be? Egyedul Dávidot látom, hogy nyomja még.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #513 üzenetére
Ez sem kettő egyszerre, csak a Philippát már legyártottam korábban. De attól még nagyon jó keg, mert kettő legendary is kiemelkedően jó (sőt, Philippa a legjobb a játékban).
braker: Nem néztél el valamit? Vannak ott több tízezer eladott termékkel rendelkező eladók is a legolcsóbbak között, és nekik 100%-os a visszajelzésük. Vagy csak még nem érkezett meg neki a pénz, nem biztos hogy egyből átverés, főleg a tétel nagyságát tekintve. Remélem sikerrel jársz.
-
saen
veterán
válasz
BomiBoogie #476 üzenetére
Felbuffolta őket + másolások + Adrenaline rush és áthozta a köv körre őket.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #472 üzenetére
Én azt csináltam. Amiből 3 féle is van, abból megtartottam 1-1-1-et, a többit töröltem.
-
Chronos85
tag
válasz
BomiBoogie #465 üzenetére
Match Making Rank.
Elvileg az lenne a lényege, hogy közel azonos tudású játékosokkal kerülj össze.
Így ha eléred a te szinted, akkor kvázi 50%os winrate közelében kellene lenned. Ez nyílván egy kártya játékban sose fog tökéletesen működni, de arra kiváló, hogy a kezdőket ne fullos paklival rendelkezők ellen rakja össze. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #458 üzenetére
Ja de, a név számít. A 9-ből csak hármat rakhatsz be. Szóval ilyen szempontból tök mindegy.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #458 üzenetére
Igazából bárhány lehet, nem csak 9.
De igen, amiből több féle van, abból is csak 3 lehet.
Én csináltam egy Excel táblázatot, abba X-elgetem majd.
-
saen
veterán
válasz
BomiBoogie #456 üzenetére
Szín számít csak, arany/ezüst/bronz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #453 üzenetére
De abból van több is, és mivel a többi lappal húzod fel a lapokat, szépen becsurog. Eleve a 25 lapból 13 bejön. Ha ehhez még felhúzol 3-5 lapot, 18-ból biztos, hogy lesznek ilyenek. Én - megfelelő lapok hiányában - a kezdő Skellige-ével úgy játszottam, hogy általában az első (vagy a második, és akkor hagytam az elsőt elbukni) kőrben rámentem erre, az utolsó kőrben pedig a kürt + warcry kombóra.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #450 üzenetére
Pont arra gondoltam, mint NyxNyxNyx. Felhúzol a deckből 2 lapot, eldobsz 2-t. Ilyet. Felhúzol 1-et, eldobsz 1-et...ezekkel simán bekerül a temetőbe az összes ilyen lap úgy, hogy közben lapelőnyöd lesz lényegében, mert ezek úgyis visszajönnek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #450 üzenetére
Még csak nem is kell lerakni, a pakliban nagyon sok olyan lap van ami discardol a graveyard-ra (birna kapásból 3-at, ermion 2-t, svanrige 1-et Donar 1-et. Ma és tegnap kicsit Skelligéztem, de az NR-rel még mindig sokkal jobban megy. Szerintem paklialapú a balance. A Philippás NR paklival olyan ellenfeleket kapok csak lesek. Tényleg fogalmam sincs a fullos Scoia'tael deck-ek ellen mit kell csinálni, mert olyan ritkán találkozom velük. Az ambush lapokra meg rá kell keresnem a database-en. A fireball trap szerintem játszhatatlan, Don Blathanna trapper már nem olyan rossz, de még mindig csak simán nem raksz mellé, és mivel így az ellenfeled nem rakott ki lapot, el is passzolhatod előnyben később, szóval megy a trap a levesbe. Az ami a pass-ra aktiválódik, viszont sokszor megszívatott.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #448 üzenetére
Én most összeraktam végre az első épített (nem abból ami van, összekukázva) stratégia alapján készült deckem. Egy Monsters Weather deck-et, jelenleg a többi kombó deckre még nincs scrap. Ide is kell még 1-2 lap, mondjuk az izmosabb időjárás lapok, de így is a 10-12 partyból 2-t vesztettem. Egynél csúnyán kikaptam, a 2. menet közepén feladtam, a másiknál csak szerencse kérdése volt.
Amiben gondolkodom még, hogy viszonylag alap kombókkal össze lehetne valamit hozni (csak még át kell nézni rendesen a lapokat, meg kéne még pár lap is...): NR Promote, Skellige Warcry és szintén Skellige valami olyasmi, hogy felhúzom a lapokat, eldobálom a lényeket, majd a temetőből visszapakolom buffolva. Scoiatael-ben is látok kombókat, de abba bele kellene ásni eléggé magamat, szerintem a legérdekesebb deck a 4 közül. Ha ott összehozol valamit, simán lehet csúnya meglepetéseket okozni (lefordított kártyák, lapcserék, újaraéledő egységek szintén...)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #442 üzenetére
A Scrap-re gondoltam...azt itt nem látom. Vagy csak megint én bénázom?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BomiBoogie #440 üzenetére
Mondjuk ehhez nem árt, hogy az ember emlékezzen, milyen kártyái vannak, és azokból is pontosan hány darab, mikor keget nyit.
Én pont ma akarom összeírni, és mellé írni az értékét is. Ha mindhárom olyan mondjuk, hogy drága, de egyik sem kell vagy mindhárom, akkor legalább a drágábbat válasszam, hogy ne azt kelljen később megcsinálni.
Tudtok olyan listát, ahol a lapok értékét is látom (nem vagyok játék-közelben)?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #438 üzenetére
"Egy deckben egy bizonyos lapból hármat tudsz belerakni, ha az adott lap bronz. Egyet, ha az adott lap gold, vagy ezüst. Ezért például nem érdemes 4-et tartogatni egy bronz lapból, mert úgysem tudod mindet használni. Ezeket a felesleges lapokat a mill spare cards gombbal tudod betörni."
összefoglaló
sajnálom, hogy odalett egy epic lap így, tanuló pénz befizetve
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #435 üzenetére
Nyilván éjjel, és a mi időzónánk szerint. Erős tipp volt és úgy is emlékszek, hogy 1 órakor, de majd ma felnézek éjfél után kicsivel, hogy váltott-e már.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #424 üzenetére
Igen, de csak egy körre vonatkozik, nem az összesre, mint pl. Zoltan Chivay vagy a Mahakam Defenderek képessége.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #420 üzenetére
Hát ja, lényegében ha nem hal meg akkor nem változik át. Adrenaline rush-sal is át tudod hozni, ha nagyon perverz vagy.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #418 üzenetére
Jól mondja NyxNyxNyx,csak kicsit zavaró,mert a szám meg 11-et mutat a leader miatt.
(Az összefoglalóban meg a téma tudnivalókban véletlenül az egészet linnké alakítottad. Jó lenne csak simán táblázat is amúgy, de nem akarom hogy szerkeszthető legyen,nehogy valaki poénból kitöröljön mindenkit. ) Ennek kell lennie:
PH-s játékoslista, amire itt tudsz jelentkezni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #418 üzenetére
Szerintem mindkettő leírás helyes, a tehén akkor marad fent egyesként ha monster-rel vagy és őt tartja fent a képességed.
Lapból 10-ed kapsz az elején, csak még van a Királyod képessége is.
Heavyrain:
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #416 üzenetére
Az egér érzékelésén még van mit finomítaniuk szerintem is. Rengetegszer előfordult már, hogy többször is rá kellett kattintanom az adott kártyára mire végre reagált is. Mondjuk a billentyűzettel is tapasztaltam ilyet...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
BomiBoogie #412 üzenetére
Engem ami nagyon zavar az UI-ban, hogy egyszer duplakatt kell, egyszer szimplakatt és a duplakattoknál sehogy se jelzi az első kattintást. Vagy sose kell duplakatt csak nem mindig veszi be a kattintást?
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #368 üzenetére
Esetleg lehetne további hasznos tudnivalókat is betenni, mint például a különféle kártyák jobb alsó sarkában levő színek magyarázata. Lehetnek mások is, hozzám hasonlóan, akik még sosem játszottak ehhez hasonló kártyajátékkal és nem ismerik ezt a jelölésrendszert. Ehhez nagyon jó magyarázatot készített Rony949.
Illetve egy másik hasznos tudnivalót Heavyrain foglalt össze a különböző színű kártyák (bronz, ezüst, arany) maximális darabszámáról a pakliban. Ezt én még kiegészíteném a biztonság kedvéért annyival, hogy legalább 25 darab kártya kell a játszható paklihoz és maximum 40-et lehet beletenni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #371 üzenetére
Hát ja, 3 win az első szintlépés, aztán a második se sokkal több. Én tuti megcsinálnám ezt a kettőt, akkor is ha 50% alatti winrate-em lenne. De az első tényleg "kötelező", mert csak nő a szakadék.
Egyébként Philippát nem éri meg játszani, mert nem kapok GG-t ha vele nyerek.
okibots: Ebbe így bele sem gondoltam.
De akkor változtasság is meg a képességét, mert egy 14-es rain immunis béka nem olyan jól hangzik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #368 üzenetére
Én minden nap hármat szoktam fejlődni legalább, néha 4-et. Az első három fejlődés még megéri, a negyedik már csak szórakozás, de így is kapsz a GG-ért bőven.
3 win-t mindenféleképpen ki kell szenvedniük a kezdőknek, de a második szintlépés is könnyű. A harmadik már lehet időigényesebb, ha még nem megy annyira.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #353 üzenetére
Köszönöm!
Az összefoglalóra nekem most nem lesz időm,de remélem valaki majd elválalja a megírását.okibots az Xbox Live oszlopba írt.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #335 üzenetére
Barátkérés elfogadva.
Nekem is muszáj volt valahogy kitermelnem az alapanyagot az elején pár jó kártyához, hogy ne csak az alap paklira kelljen hagyatkoznom.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #256 üzenetére
Szia!
1. Őszintén szólva nem tudom mi reális ár egy ilyen kegért, mert ezen kívül sosem játszottam még ehhez hasonló kártyajátékokat. A betára is csak azért jelentkeztem, mert nagyon tetszett a The Witcher 3 és benne a gwent is. Ezután se valószínű, hogy másik ilyen jellegű játéknak nekiállok.
2. Az elején én is nehezen tudtam eldönteni, hogy mi lenne a jobb: lassan gyűjtögetem az alapanyagot és apránként legyártom a kártyákat, vagy inkább bedarálok néhányat. Az utóbbi módszert választottam és a Northern Realms, a Scoia'tael és a Skellige paklikból bizony jó párat feláldoztam, mivel a Monsters pakli mellett voksoltam és azzal kezdtem el kizárólag játszani.
3. Nekem már két alkalommal is volt a kegben vezérkártya (Ge'els, Harald the Cripple). Az egyikről tettem is fel képet. Többet meg legyártottam.
4. Eleinte én is inkább veszítettem, de ahogy egyre többet játszottam kezdtem belejönni és jobb kártyáim is lettek már és akkor ez kezdett megváltozni. Most már a legtöbbször nyerek, de ennek ellenére így is ki szoktam fogni egy rosszabb szériát és többször is veszítek. Nagyon sokat számít, hogy milyen lapokat dob a rendszer a játszma kezdetén. Meg persze néha belefutok olyan Northern Realms paklival játszó emberekbe, hogy esélyem sincs ellenük, bármilyen jó lapokat is kapok a saját kártyáim közül. Amikor különféle kombókkal bőven 100 fölé tornássza a pontszámát, meg arannyá változtat többet is közülük, akkor legyél okos.
5. David_Armstrong néven találsz meg a GOG-ban.
-
Rony949
őstag
válasz
BomiBoogie #262 üzenetére
Minden kártya jobb alsó sarkában van egy picike négyzet.
Ha a négyzet szürke színű, akkor az common kártya: Kép
Ha a négyzet kék színű, akkor az rare kártya: Kép
Ha a négyzet lila színű, akkor az epic kártya: Kép
Ha a négyzet sárga színű, akkor az legendary kártya: Kép
De egyébként itt nézegetheted a kártyákat ha gondolod. LINK
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BomiBoogie #262 üzenetére
Ja a "lehet" helyett az "érdemes"-t szerencsésebb lett volna használni. Ne keverd, vannak a gold lapok amikből 4-et és silver lapok amikből 6-ot lehet a deckbe rakni. De ez nem a ritkasága, azt a jobb alsó sarokban lévő kis négyzet mutatja és a sárga a legendary, lila az epic, kék a rare és fehét a common. De ezek már le voltak írva korábban.
Ch0b: Beszarok, hogy megkapod az egyik legerősebb neutral legendary-t az első kegből.
Én tegnapig gyűjtöttem rá a scrapet. Mikor kiraktad tuti ment a sírás, hogy már megint egy "pay2win deck".
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie #256 üzenetére
1. és 2. -hez hozzáfűzve, szerintem nagyon korrekt rendszert raktak össze. Minden nap elég 3 nyerés egy
csomag kártyáhozkeghez.
Persze, ha egy nap többet nyerésed van,mint 3, akkor aznap fokozatosan nehezebb lesz 100 ore-t összegyűjteni,de ez nem számít, mert másnap újból csak 3 nyerés kell. Emiatt az IAP szerintem fölösleges. -
Ðávid
aktív tag
válasz
BomiBoogie #233 üzenetére
Rendben, kíváncsian várjuk!
Nekem eddig nagyon tetszik az egész. Már benne van majdnem 32 órám. Egyedül a kártyák és a hozzájuk szükséges alapanyagok gyűjtését tartom kicsit nehézkesnek, de talán ezen is változtatnak még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest