- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Northern Realms képessége, hogy az arany lapok +2-t kapnak. Olyan, minthogy a Socia'tael választhat elsőnek megy-e, vagy hogy a monster-nek ott marad egy minionja a kör végén, vagy hogy a Skellige-ének minden kör után +1 base stat-ot kapnak a minionjai bárhol is legyenek.
Nyugodtan tedd fel a kezdőbb kérdéseket is, azért van a fórum.
-
a, két Adrenaline Rush kártyája volt, mindkettőt alkalmazta 1-1 lapon. nekem is van kettő belőle (lásd a korábbi hozzászóláshoz mellékelt képemet)
b, Foltest képessége, hogy "exact copy"-t csinál, azaz minden buffal együtt hozza létre a másolatot, így is létrejöhetett a két egyforma kártya -
-
NyxNyxNyx
addikt
Most játszottam egyet, de az biztos, hogy nincsenek "túlmagyarázva" a dolgok, mint a HS-ben. Rakott le olyan lapot az ellenfél, hogy valami jel lett valamelyik lapon, de fogalmam sem volt az mit jelent.
Kicsit még darabos az UI.
Ballistákat rendre véletlen rakom ki és nem tudom cancelelni.
Nyertem, de az ellenfél nagyon nem értette a pass lényegét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest