- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PhilBrick #501 üzenetére
Én nem tudom a decoy mennyire működik, de pont Priscilla miatt szeretem Nennekét, meg Thaler miatt. Meg a Shani Nenneke akármi lánc miatt.
Mi számít "unit"-nak? A special cardok is? Gondolom nem így működik, de monster ellen brutál jó lenne clear skies-zal az Operator. Nekem nincs sajnos, de fun lap lehet.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PhilBrick #499 üzenetére
Clear skies-t kicseréled pl. NR és Skellige ellen, mert nincs rá szükség. Valamit kicserélsz monster ellen és így nagyobb eséllyel megkapod. Bocs, félreérthető volt, nincs összefüggés meccsek között. De sokszor mentett már meg, hogy lecseréltem valamit és pont clear skies-t kaptam.
Nenneke must have szerintem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PhilBrick #497 üzenetére
Hát ja, de elég nagy esélyed van felhúzni, 3 van belőlük. Esetleg egy Thaler jó lehet, én meglepődtem mennyire hasznos. Clear skies-t kicseréled NR ellen és nagyobb eséllyel megkapod monster ellen. 2. reaver huntert is eldobod vele. Kaedweni Sergantből minek 3? Én pont most vettem ki mindet, nekem nem jött be. Gondolom attól még jó, mert sokan játszák.
Most kezdem érezni, hogy műkodik a matchmaking. Gyenge ellenfelet már rég kaptam, 50% körül nyerhetek maximum. Körbejátsza mindenki a Philippát és Ignit, már nem szórakozom olyan jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest