- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Úgy belejátszottam véletlen az Ignibe.. Mindig nézni szoktam, hogy ne legyen ugyanakkora a két legnagyobb unitom, most meg csak azt néztem, hogy minél kisebb value-t kapjon a scorch 1 unit esetén, ezért a hajómat a legnagyobb hajó mellé tettem, hogy ne nőjjön annyira. Csak azzal nem számoltam, hogy így pont mindkettő 17 pontos lesz.
szerk.: És már megint... Hozzá kell még szoknom, pedig annyira egyértelműnek tűnik.
-
NyxNyxNyx
addikt
Pumpkint szoktam nézni pedig és még nem láttim ignit. Nekem Schirrú az egyik kedvenc lapom, biztos nem cserélném le. A Nova és a Shupe verzió is futtathat ignit?
De ezen a rankon most belegondolva, Shupe Nilfgaarddal is nyeregettem, úgyhogy simán lehet csak erről van szó.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem jól csinálják. Kell az ingyenes játékos bázis is egy ilyen játéknál, jelenleg a legfontosabb, hogy sokan játszanak vele. Nekem sem kell már a játékra költenem, de én már így is fizettem 10k+-t. Premium keg hétvége és különböző ajánlatok alatt tuti vesznek az emberek kegeket. Nem tudom elképzelni, hogy pénzügyileg ne érje meg nekik. Azért ez egy nem egy Battlefield szintű fejfelsztést igénylő játék. Szerintem amit eltaláltak nagyon az a premium lapok elérhetősége. F2P nagyon nehéz egy prémium kollekciót összehozni, de amivel játszol azt simán lehetséges. Sokszor pofán kell vernem magamat, hogy nehogy vegyek dustot amikor akció van. Ha most lenne ilyen fél áras akció, akkor szerintem nem is bírnám ki.
-
NyxNyxNyx
addikt
Dehogynem visszanézhető, a videókra kell kattintani és vannak a teljes streamjei a közelmúltból. Néhol ugyan hang nélkül (zene copyright).
-
Trabecan
tag
Poet kihúzza a deckedből Roach-ot, amit előtte Mandrake-al felbuffoltál és visszakevertél a deckedbe
( Így a lovacska "ingyen" 10-esként jön az asztalra megint.) Én erre használom... A másik meg az, hogy Stefan-al használva, tudod, hogy mit fogsz húzni... De aláírom amit írtál, Vilge jobb lap, csak nekem nincs még meg, ezért gondoltam a "költőre" helyette
Bár Vilge is kihúzza a 10-es lovat... hát, jah...Kéne ez a Vilge
-
Alexxxis
aktív tag
Áhááá,köszi. elég elvarázsolt állapotban vagyok most
, de tudtam, hogy jól emlékszem Johnra. Szerintem Janra váltani bűn volt, más eddig nem tűnt fel.
Hát akkor szépen el is engedem ezt a szezont, nem veszem már komolyan erre a pár napra. Rövid volt, de eseménydús. Nekem
Trabecan, most már tényleg játszhatunk
ráérünk a mókára.
-
Trabecan
tag
Grat. szép eredmény ! A sovány malac milyen deck-kel (deck-ekkel) szaladt fel 4,1 -re ? Deck listát ( listákat ) adsz ? Előre is köszi, hogy lássam mivel tudtál ide feljutni, milyen lapok megszerzését tűzzem ki magamnak célul, ami ütős és több deckben, kasztban is megállja a helyét.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én is azt építek, bár van, ahol azt írják, nincs elég szinergia, és inkább NG decket kell építeni.
Én mondjuk úgy gondolom, mivel a Gwent (nem aréna) eléggé skill-alapú, az alap szinergiákra jól rá lehet érezni egy Henselt siege-dzsel, aztán lehet menni a bonyolultabbakhoz (pl. az SC szerintem a legbonyolultabb).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen, durva, hogy a HS topikban naponta 50 hsz van, itt meg egy hónapban annyi.
Én anno a closed betával játszottam kb. 20 órát, most megint rákezdtem, de NyxNyxNyx-hez képest egy filthy casual vagyok (és leszek is mindig
).
Egyébként a kegeket érdemes folyamatosan nyitogatni vagy inkább gyűjtögetni, hogy majd később nyissa az ember? Én inkább nyitogatnám őket.
Egyébként valamilyen klánokat nem lehet alakítani? Én szívesen részt vennék egy PH-sban.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most én sem találom az igazit. A discard Skellige nekem kicsit unalmas, most egy hybrid consume-mal tolom, de ezzel még annyira nem megy. Még finomítani kell a paklin.
Ja meg ma egy szép kis bug jelentkezett, amíg újra nem indítottam a játékot.
-
makopeter
tag
Nilfgaard spy pakli még mindig top tier.
Scoia spell deck is erős, én személy szerint mulligannel játszok, 4,2k-t meg lehet ütni vele.
NR armor a nerf ellenére is használható maradt, szerintem plusz armor kell max bele. (Poti vagy unit, mert már mindenki csak Stennisre, meg a dupla C.Hornra épített.)
Monsternél Dagon még mindig top, wild hunt is egész használható és consume is.
Skellige még mindig gyengének tűnik, de majd idővel kiderül.
Szerintem most elég sok mindennel lehet haladni, nekem tetszik ez a patch. -
TazLeacher
nagyúr
A Season 2-ben kb. 20 meccset játszottam még a hotfix előtt, nem is igazán követem a játékot, szeritnem ezt a seasont most kihagyom. Most megnéztem a linket. Azt olvastam, hogy az NR Armor nagyon megy, de ha ettől eltekintünk, talán ennyi féle deck eddig nem szerepelt. Nem tudom, hogy a valóságban ez mit takar, de így ránézésre egész változatosnak tűnik a felhozatal.
-
makopeter
tag
A pro ladder kezdete előtt top100-ba jutottam Consume paklival, Nekker-Cyclops kómbóval operál.
A pro ladderen most csak kb 55%-os winratem van vele. Sajnos sokaknak kimerül a pakli összerakása az RnR, Drought, Halistorm használatával bármilyen deckben. Pl Consume gold weather vagy Törpés gold weather paklik teljesen kiégetnek... -
Valentin_Z
kezdő
Gratula!
Most hétvégén én is megpróbálom folytatni a "climbing"-ot. Múlt vasárnap nagyon adta, úgyhogy kivettem 5 nap szabit a játékban, de hamarosan folyt köv!
(#2022) makopeter: Ez elkerülhetetlen lesz a következő és az azt követő patchekben is. Az a hátrány sokszor megvan amúgy a netdecket másolóknak, hogy nem tudják jól használni a paklijukat. Azt hiszik attól, hogy lemásolnak egy top deck-et az instant győzelmet fog jelenteni egyből.
-
Alexxxis
aktív tag
Igen-igen értem, amit mondasz, én tök nyugodtan együtt tudok ezzel élni és szórakoztat, mikor a tier 1-es netdeckjét meg tudom verni az én Tier100-as (
) , anno egy kedves játékostárs által összerakott deckemmel...
Mondom ezt rank12-n csücsülve.Engem, ami zavar, hogy az általad is leírt tényeken minden hónapban ki kell valakinek borulni, és utálkozni. Egyszerűbb lenne hozzászokni, mint bosszankodni
-
Derrewyn
senior tag
-
Prof
addikt
Ertem en, hogy te szereted a meta op deck masik meta op deck elleni meccseket, de nekem unalmasak, ja es a turn 4 meta miatt HS-t mar nem jatszom.
En nem az vagyok aki megnez egy filmet 2-szer es jelenleg gwentet jatszani olyan mintha ugyanazt a kis filmet neznem 100-szor.
Mondjuk azt jo latni, hogy probalnak balancolni, de eddig egy CCG-nel sem lattam azt, hogy csinalnanak egy test servert a communitynak amin 1-2 het alatt siman lehetne latni mi az op es mit kell valtoztatni.
Jelenleg ugy nez ki nilfgardot vs monster vagy mirror lesz patch utan minden meccs.
-
Derrewyn
senior tag
Hmm ez így tényleg nem is vészes, nem szoktam NG frakcióval játszani, azt hittem több bronzot kellene gyártani egy erős paklihoz. Gondolok a 3 db gólemre, amik elég durvák még, és patch után is jók lesznek, viszont 240 scrap-et nem biztos, hogy érdemes rájuk áldozni.
@Alexxxis:
Igen, neked írtam, gőzöm sincs, hogy sikerült az 1600-asra válaszolni, amikor az előző lapon van...
A CCG játékokban az a fontos, hogy folyamatosan játssz, Gwent esetében ez napi játékot igényel, HS-nél elég 2-3 naponta.
A 6 nyert körig kb. 40-60 perc alatt el lehet jutni általában, persze volt ez már 30 és 90 perc is. -
salaam
senior tag
Én játszani és nyerni szeretek, nem érdekel sem a kollekció, sem a rewardok, sem a premium lapok. Hsben sem érdekelt soha, ha kellett minden lapot betörtem, kieg. után első két hétben minden paklit legyártottam, aztán ami nem volt jó lap és nem maradt a meta része, azt betörtem. Nem fogok nem játszani csak azért, mert egyszer majd a héten, vagy jövő héten lesz egy patch, ami miatt scrapet vagy bármi mást bukok.
-
Derrewyn
senior tag
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
Ehhez azért ritka nagy szerencse kell, hogy így kijöjjön és már csak 7 lapod maradt a paklidban, úgyhogy Nilfgaarddal nem tudsz saját graveyardból éleszteni. Szóval ha ezt két lappal be tudja hozni az ellen, akkor komoly esélye van, hogy nem nyered a meccset. Én is már jó néhány tempo Calveitet elvertem így.
-
KRoy19
őstag
Biztos van akinek bejön ez, csak az nem tetszik, amit fentebb is írtam, hogy akit nem érdekel ez a dolog annak is letolják a torkán.
Nem tudsz rewardot választani szintlépéskor, hanem bumm tessék itt van 100 meteorit kraftoljá prémium lapot.Szóval mint már írtam, ha lehetne választani rewardok közül akkor mindenki el tudná dönteni, hogy mi a prioritás neki.
Lehetne menni a meteoritra prémium lapokhoz , vagy a goldra keg- nyitáshoz, vagy scrap-re lap craftoláshoz.
Szerintem így jobb lenne, de ez csak az én véleményem.
De egyébként a béta pont erről szól, hogy leírja mindenki a véleményét a jelenlegi állapotról és ha sok a hasonló visszajelzés akkor változtatnak rajta.
Ez nem "só" egyáltalán, csak leírom, hogy nekem mi nem tetszik jelenleg.
Félreértés ne essék, ez egy nagyon jó játék és leköt hosszú órákra, csak szerintem van még rajta mit csiszolni, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kés topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest