- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
Redlight2 #2827 üzenetére
Irj a a supportnak, segitenek.
-
Genji
őstag
válasz
Redlight2 #2725 üzenetére
Gondolom teljes áron lehet törni a nerfelt kártyákat, szóval nem szopattak meg.
Én ilyenkor törni szoktam mindent aztán meglátom, hogy alakul a meta.Szerintem annyi Greatsword lesz most, hogy hardcountereket fognak építeni rá (A. compression, Muzzle, etc.) és rohadtul nem lesz jó majd a GS.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Redlight2 #2686 üzenetére
SirPumpkn sokat játszott vele, az ő állítása szerint a legjobb Scoia'tael deck, de ez pár hete volt. Ha sok scrapet kéne rááldoznod, akkor szerintem várd meg a májusi patchet, mert a brouver + cleaver combo-t és a wardancert valószínűleg nerfelni fogják. (Ha nem, akkor a fejemet fogom a falba verni.)
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Redlight2 #2684 üzenetére
Jól nyomod
Ha jól emlékszem ez a második ilyen 2 hónapon belül. Én biztos nem fogok nyitni a következőig-ha lesz egyáltalán- , de kezdőként mikor még mindenből kevés lapod van nem várnék kövi premium we-ig a nyitásokkal, legalábbis nekem többet érne a gyors gyűjtés,mint 1-1 premium lap.
Persze,marad minden csak a rankod nem -
Genji
őstag
válasz
Redlight2 #2594 üzenetére
Mulligan: 1. Sör, Roach 2. Ointment (ha olyan frakcio ellen jatszol akinek sok a removalja meghagyhatsz 1et. Pl Brouver vagy Calveit ellen maradhat siman 1 de pl Skellige ellen nem kell egy sem) 3. Ha maradt meg meg mulliganed valami bronzot cserelek arany vagy ezust remenyeben.
Mivel reaktiv a deck nem proaktiv kek coinon drypasszolnod kene, de akkor ures lesz a graveyardod . Tehat jatszanid kell. Probaj minel elobb egy lapelonyt csinalni es passzolj. Jatssz eros tempo playket (Vesemir, Calveit, Triss) es 18 pontnal mar altalaban biztonsaggal passzolhatsz (a lenyeg hogy utanad meg 2 lapot kelljen hasznalnia az ellenfelnek, hogy megnyerje a kort). Utana altalaban drypassz a masodikban a jatek hogy visszavedd a lapelonyt, de neha jo tovabb jatszani mert a rovid 3. Kor neked kedvez (Vilgefortz, Cahir iszony eros).
Ha red coinon vagy es nyersz elso korben masodikban drypassz helyett foltathatod a jatekot vagy passzolhatsz is uresen (ez kez illetve ellenfel fuggo).
Assire-el altalban Roachot teszed vissza es sor / ointment-et. Persze halott spyt is visszatehetsz az ellenfelhez vagy egyeb halott lapot (Brouvernek Barcalys Els).
Mandrakelni vagy Calveitet akarod vagy Roachot, de csak akkor mikor elonyben is maradsz a 6 pontos play-el, emiatt laphattanyba ne kerulj.
A jatek elejen akarsz viper witchereket es vicavarot jatszani hogy teljesen a graveyardod es legyen mit feltamasztani.
A soroket, ointmenteket, vicavarokat jo minel elobb thininggelni hogy jobb draw-jaid legyenek.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
Redlight2 #2594 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan milyen lapokat használsz, de általánosságban igaz az alchemy NG-nél, hogy az elején minél nagyobb tempot diktálj a Vicovaro Novice+Slave driver-ekkel. Érdemes az utóbbival nyitni a meccseket és úgy helyezni a lapokat, hogy hatékony legyen a Mahakam Ale és/vagy a Swallow potion. A Viper witchereket általában jó tartogatni arra, hogy az ellenfél fontos lapjait lekapcsold. (Ehhez érdemes 9-10 "Alchemy" kártyát raknod a paklidba) Calveit elképesztő flexibilitást ad a deck-nek így ha nagyon rosszak kezdéskor a lapjaid, tudsz javítani a helyzeteden vele.
A meccs előrehaladtával arra törekedj, hogy minél több Ointment-ed maradjon, hogy a Viper witchereket feltámaszd. A gold kártyák közül is érdemes tartalékolni Cahirt+Vilgefortz-ot a meccs végéig. Termérdek pontot lehet velük generálni, Vilgefortz-cal ráadásul az ellenfél lapjait is ki tudod nyírni (Ciri Nova, Great Sword) és ezzel aláásod taktikájukat is.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Redlight2 #2577 üzenetére
Sabbath egy olyan meme pakliba jó, ami igazából arra hasznos, hogy lefarmold a napikat. Ha van Renew-d akkor érdekes lehet, de nem éri meg sok scrapet elhasználni rá. Annak a paklinak az a lényege, hogy gyors. Mert ha megoldják Sabbathot, akkor feladod, ha nem akkor az ellenfél adja fel, mert nem tud mit csinálni. De bőven nincs meg az 50% winrate, mert csak egy Mandrake kell ellene és vége.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Redlight2 #2577 üzenetére
Én, amit most a helyedben csinálnék, illetve csináltam is a legelején. “Kötelező” challengeket nyomd vegig, abból pottyanhat alapanyag
Nézd meg melyik frakció lapjaiból van meg a legtöbb lap , csekkold a meta snapshotot és hasalj ra arra amelyiket össze tudod rakni-ha nem most rögtön ,akkor mi az ami a legelerhetobb lesz szamodra rövid időn belul.
De majd a tapasztaltabb kollégák megcáfolnak ha hülyeséget beszelek. -
Genji
őstag
válasz
Redlight2 #2560 üzenetére
Igen, 40 kegenként egy gold az kb átlag. Nincs pity timer szóval előfordulhat, hogy 100keg alatt sem bontasz aranyat, ellenben olyat is láttam, hogy valaki 1 kegben bontott 3at.
Elég bőkezű ahhoz a Gwent rendszere, hogy ez ne jelentsen gondot, hiszen kb 10 kegenként ha nem is nyitsz goldot ha mindent betorsz tudsz kraftolni egy goldot. 10 keget meg össze lehet kaparni akár pár nap alatt is.
-
Genji
őstag
válasz
Redlight2 #2536 üzenetére
Szia!
Kezdő pakli olyan értelemben nincs, mint mondjuk Hearthstone-ban, hogy "buget", mert Gwentben az összes decket pont ugyanannyi scrap lecraftolni. Én kiválasztanám a helyedben a kedvenc frakcióm és rágyúrnék abban valami meta deckre.
Ha NG fan vagy, én ezt craftolnám.
Az alap induló paklik közt a Scoiatael a legerősebb, redditen olvastam, hogy valaki rank 18ig ment vele. Jó lenne látni a lapkészleted az alapján könnyebb lenne javasolni milyen irányba menj.
Általánosságban a legjobb craft amit mindenképp ajánlok ha kevés scraped van az a Triss:Telekinezis, rengeteg deckben benne van, nem tudsz vele mellé lőni. Jó tempó és ad némi rugalmasságot (ellenfél spelljeiből is választhatsz).
Ha bármi kérdésed van, ne kímélj legalább pörög kicsit a topic.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Szia,
Egy ismerősöm is a napokban kezdett el játszani a nyomásomra
Neki ez segített
Ami szimpi annak utána tudsz járni a Gwentdb-n. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Szia, tudsz angolul? Ha igen, akkor itt egy egészen jól megírt "cikk" kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest