Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Zotyatv #36765 üzenetére
Fontos kerdes az is, hogy ugyanakkora meretben van-e fent, mint a nyari. Illetve mennyit mentel vele, mert kell kis futas, amig bekopik. Nekem meg csak olyan 200km van bennuk, de mar most sokat javult az elso par kilometerhez kepest. Rogton elso km-en majdnem en is eldobtam vele az autot, de mar nem annyira nyalkas erzetu. Nyilvan nem egy top gumi, de boven hasznalhato. Mg amit erdemes, hogy a guminyomassal jatszol, szerintem ebbe kell 1-2tizeddel tobb, mint a gyari eloiras.
-
rbalint88
addikt
válasz
Zotyatv #33096 üzenetére
esetleg érdemes lenne elgondolkoznod a négyévszakoson, ha úgyis mindkét garnitúrát cserélni kell. az legalább 3-4 év alatt elkopik és nem kell öregedés miatt kidobni.
nexen, kléber, vredestein, michelin, goodyear közül érdemes választani, kb ebben a sorrendben is emelkednek az árak. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Zotyatv #33093 üzenetére
2 szezont és kb 15k km-t futott Hankook Wintericept RS2-m már 20°C-ban is néhány nem túl nagy tempójú, meggondolatlan fékezésnél megrugdosta a fékkel a talpam (ABS), szóval nagyon nem ajánlott. Tegnap meg konkrétan szétszedtük volna a kocsit egy 1-es BMW seggén, ha nem lett volna fenn a K125. Izomsatu 90-ről, és ABS rugdosás nélkül megállt még 10m-rel a BMW mögött. Asszony vezetett, én csak reflexből nyomtam jobb lábbal a levegőt az anyósülés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest