Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Zotyatv #36765 üzenetére
Fontos kerdes az is, hogy ugyanakkora meretben van-e fent, mint a nyari. Illetve mennyit mentel vele, mert kell kis futas, amig bekopik. Nekem meg csak olyan 200km van bennuk, de mar most sokat javult az elso par kilometerhez kepest. Rogton elso km-en majdnem en is eldobtam vele az autot, de mar nem annyira nyalkas erzetu. Nyilvan nem egy top gumi, de boven hasznalhato. Mg amit erdemes, hogy a guminyomassal jatszol, szerintem ebbe kell 1-2tizeddel tobb, mint a gyari eloiras.
-
rbalint88
addikt
válasz
Zotyatv #33096 üzenetére
esetleg érdemes lenne elgondolkoznod a négyévszakoson, ha úgyis mindkét garnitúrát cserélni kell. az legalább 3-4 év alatt elkopik és nem kell öregedés miatt kidobni.
nexen, kléber, vredestein, michelin, goodyear közül érdemes választani, kb ebben a sorrendben is emelkednek az árak. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Zotyatv #33093 üzenetére
2 szezont és kb 15k km-t futott Hankook Wintericept RS2-m már 20°C-ban is néhány nem túl nagy tempójú, meggondolatlan fékezésnél megrugdosta a fékkel a talpam (ABS), szóval nagyon nem ajánlott. Tegnap meg konkrétan szétszedtük volna a kocsit egy 1-es BMW seggén, ha nem lett volna fenn a K125. Izomsatu 90-ről, és ABS rugdosás nélkül megállt még 10m-rel a BMW mögött. Asszony vezetett, én csak reflexből nyomtam jobb lábbal a levegőt az anyósülés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Villanyszerelés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban