Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Közepes: Kleber Krisalp HP3 (a Hankook wintericept RS3-at szokták még ajánlani, de én téli Hankookot nem fogok, az biztos)
Felső: Dunlop Wintersport 5, Goodyear UGP3, Conti TS870, Michelin Alpin 7 -
vzsryl
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Fontos kiemelni, hogy ez csak HIBÁS termékre vonatkozik, tehát reklamáció szavatossági/jótállási címre hivatkozva.
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz
ncc1701
üzenetére
Mindenki másképp gondolkodik. Szívesen b@szom a fillért, mivel én még lehajolok pár 10 ezresért. Sőt akik megvették ezeket a gumikat, még örültek is neki. Nem szétrepedezett, profilmentes gumikat adtam el. A rossz gumikat elvittem a hulladékudvarba nyáron, de ezeket vétek lett volna kidobni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
tasiadam
üzenetére
6 éves, és biztosan “nyugaton” laksz. “Itt kell lenned, hogy elhidd.”
Tele van a market 8-10 éves gumikkal, horror áron.
Már az is nagy dolog, hogy a 15 éves yoshima’ gumikat lecserélik.
Én attól is rosszul vagyok, ha 5 éves gumit látok egy autón, de ezzel a gondolkodással abban a 0,1%-ban vagyok az országban, ami teljesen jelentéktelen. -
vzsryl
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
1 hónapja felraktam a Hankook gumikat, és egy nap alatt elvitték.
Másfél hete felraktuk az asszony Nokian gumijait kb. 9-10-kor, és még délelőtt elkelt.
Értelemszerűen bagóért adtuk el, mert 19-es DOT volt mindkét szett. Hankook 40k/szett, Nokian 30k/szett. Nem sok pénz, de inkább ennyi, mint a hulladékudvar. -
vzsryl
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Ennyiért Laufenn van, meg kínaiak.
Ha esetleg beleférne, akkor 21k-ért van Kumho Ecsta HS52. Az agyonveri a fent említett gumikat.
20k-ért van Nexen, de az nagyon rosszul öregszik. Itt is, meg más fórumokon is horror képeket látok 3 éves példányokról. -
vzsryl
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Continental ASC2 és TS870.
Ha nem kapsz, akkor még a Goodyear Vector 4seasons gen 3 és UGP 3 vannak hasonló áron. Bridgestone nem az igazi, a Pirelli gyorsabban kopik, a Michelin pedig drágább.
Téliből a budget prémium a Dunlop Wintersport 5, ami szintén nyugodtan vehető. -
vzsryl
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Konkrétan minden adat stimmel nálam is, de én 215/50R17-re vettem. Emiatt vettem a Dunlopot. Kb. 50k-t spóroltam a szettel, ami szerintem elég sok pénz ahhoz, hogy be merjem vállalni a "gyenge" prémiumot.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Egyértelműen. Nem jobb kb. semmiben, de szinte mindenhol drágább.
Prémiumok közül csak a WS5 tud ár/érték arányban nyújtani pluszt. Tudásban kicsit lemarad a TS870-től, de olcsóbb is kb. 20%-kal, ami szerintem számottevő. -
vzsryl
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Árak szerint növekvő sorrendben:
Barum Polaris 6
Kleber Krisalp HP3
Dunlop Wintersport 5
Continental TS870 -
vzsryl
nagyúr
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Most délután kicsit meghajtottam. Elvileg a száraz úton való viselkedése nem az igazi. Bedobtam néhány kanyarba, de stabil volt végig. Az asszony max fele ennyivel veszi be ezeket a kanyarokat, szóval egyelőre tőlem jár neki az “ajánlott” plecsni.
btw. Quadraxer 3-ról van szó. -
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Felkerültek asszony Jettájára is az új gumik. Végül KLEBER Quadraxer 3-asra esett a választás. 4424-es DOT, nem annyira gáz. Made in Serbia.
Ez korrekt áron volt, 4S tesztre nem túl nagy kiadás. Ha bejön, akkor legközelebb is ilyet kap.
Én maradok a téli-nyári váltásnál, de sokkal többet megyek, és sokkal gyorsabban. -
vzsryl
nagyúr
Ugyanilyen méretben vettem tavaly a Lagunára Kumho Ecsta HS52-öt. A tavalyi nyári gumi tesztben összesítve 3. helyezés, biztonságban 2. helyezés. Kb. ugyanannyit megyek vele, mint te. Két szezon lement ugye, eddig teljesen oké. A várható élettartamban erősen kiemelkedett a mezőnyből. Előtte Michelin Primacy 3-as volt rajta, és nem éreztem jobbnak azt sem.
Most darabonként 35k környékén mozog, szóval szállítással együtt pont belefér a keretedbe. -
vzsryl
nagyúr
Én is csak ebből tudok kiindulni:
https://www.vezess.hu/magazin/2025/09/29/meg-ne-vedd-ezeket-a-teli-gumikat-ezeket-viszont-batran/“kiemelésre érdemes viszont két olcsóbb márka, a Matador és a Momo gumijainak a drágább társakéhoz mérhető teljesítménye”
Tavaly a nyárinál én is “kockáztattam”, és a 2024-es, dobogós helyezésű (biztonságban 2.) Kumho Ecsta HS52-t vettem. A Conti és a Michelin majdnem pontosan a duplájába került volna. Már 2 szezont lefutott gond nélkül, szóval a közepesek is néha tudnak pozitív meglepetéseket okozni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Andreas Weav
üzenetére
Csak szerpentinen, de sajnos igaz. Mindkettő.
-
vzsryl
nagyúr
A gumi a legfontosabb biztonsággal kapcsolatos alkatrésze az autónak, főleg télen. Lehet neked akár karbon-kerámia féked is, ha nincs tapadás. Ezek az 1-2 tonna, vagy afeletti, száguldó edények mindössze 4db tenyérnyi helyen érintkeznek az úttal.
Nem kell prémiumot venni, de egy jó közepes a minimum télre. De a közepesek is általában a 3. szezonra életveszélyessé tudnak válni, szóval ezzel is számolni kell. Emiatt téliből én már csak prémiumot fogok venni, de ez már mindenkinek az egyéni preferenciája. Szeretek télen is haladni.
Csúsztam meg már párszor, de jó gumival eddig még egyszer sem (kopp-kopp). -
vzsryl
nagyúr
A kora miatt csúszott. 15 fokban nem csúszhat meg egy nyári gumi, ha nincs extrémen használva.
Ilyen futás mellett neked egyértelműen a 4S a jó választás.Ma este a Dunlop Winter Sport 5-öt meg kellett satuzzam (tegnap kerültek fel, DOT 2725) szarvas tehenek miatt. 9 fok, száraz aszfalt. Ugyanúgy megállt, mint egy nyári, az ABS se kellett közbe avatkozzon, szóval ez eddig oké. Majd -5-10 fokban, fagyott párás úton kíváncsi leszek a kanyar képességekre.
-
vzsryl
nagyúr
Fent van a Dunlop Wintersport 5 215/50R17. DOT 2725

Mivel száraz idő van, így a határait nem tudtam feszegetni, de 110-ig el tudtam engedni, hogy legalább a hangjáról legyen vélemény. Nem hallottam semmit a kerekektől, csak enyhe szélzaj és motor hang volt. -
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz
czanga
üzenetére
Téliből és 4S-ból csak prémiumot, ha rendesen használod is az autót!
Ha csak városi gurulások, kis távok, semmi autópálya, semmi hó, akkor mehet a közép-kategória.
Nyáriból szinte minden elég a normális közlekedéshez, és kifejezetten jól tudnak teljesíteni évekig a közepesek is.
Régen a közepes téli gumik is jók voltak hosszú évekig, de botrányosan sokat romlott a minőség minden kategóriában. Igen, a prémiumban is. Nekem ma kerül fel a Dunlop WS5 egy kisebb vagyonért, de 2028 őszén már új télit fog kapni a verda. Csak reménykedni merek benne, hogy a 2027-2028-as téli szezont felesleges csúszások nélkül átvészeli. Eddig erre csak az öreg Debica Frigo, Kleber Krisalp HP2 volt képes, de az nagyon régen volt. Illetve a Barum Polaris 5 és a Nokian Snowproof is jó volt a 3. szezonján, de ezek se mai fejlesztések. A Hankook-ok mind korcsolyává váltak a 3. szezonra (RS1, RS2, Evo2). -
vzsryl
nagyúr
válasz
Andreas Weav
üzenetére
Nexen winguard, Kumho wintercraft wp52+ (a sima wp52-nél jobb), Kleber Krisalp HP3, Maxxis premitra, Momo w-20 north pole, meg ugye a Barum Polaris 6.
De egyébként nem sokkal drágábban ott van a Dunlop wintersport 5, aminél lényegesen, érezhetően jobbat nem nagyon kapsz. -
vzsryl
nagyúr
Még egy kérdés, ami segíthet a döntésben:
215/50R17 vagy 215/55R17 vagy 225/50R17? (Wheelsize-on ezeket hozza a verdára)
Téliben gondolom a két virsli a biztonságosabb.
Amúgy nagyon elcsesztem, hogy még nem rendeltem. Eddig kb. 20k-t buktam ezen.
-
vzsryl
nagyúr
A Polaris 5 is, és nem pici/könnyű autón használtan, hanem egy MK2 Superb FL 2.0CRTDI-n. A 3. szezonján is elfogadható teljesítményt nyújtott. Pl. 3 féle téli Hankook-om volt eddig (RS1, RS2, Evo2). 3. szezonra már csak száraz úton mertem velük rendesen közlekedni. Nedves, deres úton durván csúszkáltak.
Más: Most néztem, hogy a a Lagunára létezik olcsóbb gumi méret. 205/60R16. Régóta gondolkozom rajta, hogy télre lemez felnit kapjon. Továbbá a 2023-as ADAC téli gumi teszten ebben a méretben a Dunlop wintersport 5 nyert. Most ebből 4db-ot be tudnék szerezni 145k-ért, a felnit pedig 105k-ért. Ez így 250k. Ha marad az egy szett 17”-os alufelnim, akkor csak a gumi kerülne kb 250k-ba, mert 215/50R17 menne rá (a többi gyári méret még drágább). Maradjon egy szett, és akkor Conti/Michelin/GY vagy még egy szett, és Dunlop?
Mit javasolsz/tok? -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Valószínűleg a garázsmesterről fogok vásárolni. Continental-ra és Michelin-re is lenne alzás kupon, amire szükségem van, mert vásárolni fogok onnan. A Continentalos promóciónál láttam, hogy kell számla a felszerelésről is. Mivel messze lakom Bp-től, ezért kizárt, hogy ott rakják fel. A felszerelésről lehet bárhonnan származó számla? Évek óta egy jó ismerősömhöz járok itt helyben, és most is vele szeretném felrakatni.
Gondolom itt sokan ki szoktátok használni a promóciókat. Remélem van már elég tapasztalat.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Én se vagyok négyévszakos hívő, most lesz az első vásárlás, de egyszerűen pénzkidobás 2 szett gumit venni a városi szaladgáláshoz.
Nedves tapadásban a legjobb a Pirelli, szóval már néztem azt is. Köszi a webshop tippet, jónak tűnik. Az olcsóbbak közül a garázsmesterrel van tapasztalatom. Rendben volt minden velük is. -
vzsryl
nagyúr
Az asszonynak is gumiváltás lesz, de ott most négyévszakosban gondolkodom. Évente 5-10k km ovi-bolt-mama járat. Max. 40-50 km-t megy egyhuzamban, az is kb évente 5-6x.
Biztonságos legyen, és bírjon ki 3 évet. 205/55R16
Mit javasoltok? -
vzsryl
nagyúr
Mindegy mennyit megyek (amúgy a télivel is kb 10k km/szezon). Csak a tapadás, főleg a nedves érdekel. Eddig minden téli gumim a 2. vagy 3. szezonra számomra gyenge tapadást biztosított. Csúsztam már meg, de nem ez a lényeg. Ha megyek pl. hidegben, nedves autópályán, és érzem 130-nál, hogy fura az egész, mintha egy kisebb rántástól is elszállnék, akkor nekem az már zavaró.
Azt tudom, hogy a conti a tesztekben mindig első, de a valóságban a francia kb. agyonveri. Nyárinál legalábbis. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Laguna 3 kombi, 215/50R17.
Melyik téli gumi tapad legjobban nedves úton? Hó, latyak annyira nem lényeges, mert ritka. Bírjon 3 évet nagyon stabil tapadással!
Ár nem számít.
Mit ajánlotok? Alpin vagy Wintercontact? (A flansziát’ sokkal jobbnak tartom nyáriban.) -
vzsryl
nagyúr
Tegnap végre felkerültek az új Kumho Ecsta HS52-es gumik.
Garázsmesterről rendeltem, mert ott volt a legolcsóbb, de csak abban az esetben, ha az MPL szállít. GLS-sel guminként +2250Ft (wtf). Amúgy 5 munkanapot írtak, és pontosan úgy érkezett.
0824-es DOT és vajpuha. Kicsit elavult a webshopjuk, de megbízhatóak.
A tapadás eddig nem lett különösebben tesztelve. A hangjától féltem, mert a hangosak közé tartozik, de semmi feltűnő sincs. A Primacy 4 sem volt halkabb semmivel. -
vzsryl
nagyúr
Kumho Ecsta HS52 vagy Debica Presto UHP2?
ADAC 3-4. hely.
A Kumho kb. 25-30k-val lenne több szállítással együtt. A Debica gyorsabban kopik, viszont az aquaplaning-ban jobb. Mondjuk ez utóbbiban a Kumho meg a PremiumContact 7 a két utolsó, szóval lehet nem annyira gáz.
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Láttam, hogy idén nagyot ment a Kumho Ecsta HS52 az ADAC-on, és majdnem ugyanolyan méretben, mint ami nekem kell.
Ha csak és kizárólag a tapadás számít, akkor a tesztben ez a gumi az ár/érték bajnok. De ha Pilot Sporthoz mérjük, akkor az utóbbi megéri a majdnem dupla árat? A zaj és a környezetvédelmi hülyeség egyáltalán nem érdekel, sőt még a kopás sem. Ha tapadásban fényévekkel jobb a Pilot Sport, akkor azt veszem. Mit gondoltok, megér +100k-t a Michelin szett?
Primacy 3 van most a verdán, de borzasztó. A Hankook wintericept evo2-es jobban tapad, pedig az téli (inkább négyévszakos). -
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Végül használt lett a vége, mert találtam jó áron.
A Laguna kapott 4db egy szezont futott, újszerű, de DOT 19-es Hankook Winter icept evo2-t, a Jetta szintén DOT 19-es és szintén újszerű Nokian WR Snowproof gumikat. 125k-ból megvolt. Ez a spórolás most nagyon jól jött nekünk, és még kicsit jobban is bízok bennük, mint egy új Matador-ban.
Ettől függetlenül köszönöm a segítséget!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Zsombe
üzenetére
& Qru: Köszi!

A Matador Nordicca még talán belefér, a Polaris viszont már necces. A régi Frigo annak idején jó volt. A Matador jobb nála?
A Polaris 5-öt jól ismerem, a tapadása kb Wintericept rs2 szint, de 3 évesen már jobb ez utóbbinál, ráadásul meglepően halk is. Ha kifogok valami akciót, akkor Polaris lesz.
A Frigo-nál jobb mindkettő? -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Mivel nem várt esemény történt nálunk (jön a 3. poronty
), ezért a ház felét kicsit “újrakom”, tehát nincs pénzem rendes téli gumikra.
Használtan biztos nem veszek, mert 5-10 éves gumikat árulnak majdnem új áron. (Hitel/kölcsön nem játszik.)
Mit tudtok javasolni a büdzsé kategóriában?
205/55R16 és 215/55R17 méretben is kell, tehát 8 gumi.
Most találtam Debica Frigo 2-t 20k-ért a kisebbre és 30k-ért a nagyobbra. Tudom, hogy ezredforduló előtti minta, de normális közlekedésre alkalmasak? Van valami értelmes alternatíva ebben az ársávban? Szállítással és felrakással együtt 250k alatt megállnék. Ez még belefér.
Maximum 3 év után cserélném őket. (A Jetta-t még a 17 éves Frigo-val vettük meg, és még egyben volt a gumi, de visszarakni nem fogom.) -
vzsryl
nagyúr
Éves min. 20k km és napi min. 50km ingázáshoz is javasoltabb a négyévszakos vagy maradjak inkább a téli/nyári kombónál. Téli gumi még nincs a Laguna-ra, a primacy-k meg már 6 évesek lesznek jövőre és már látok rajta mikro repedéseket. Tehát full szett csere lenne legkésőbb jövő tavaszig. Sportosan vezetek, vannak dombok és lejtők bőven (én is egy fennsíkon lakom, amire egy durván meredek rész vezet fel).
-
vzsryl
nagyúr
A friss tesztek annyira nem érdekelnek, inkább bevált típusokban gondolkodom. A Krisalp már legalább egy évtizede tud egy erős közepes szintet. Nekem ennyi elég.
btw. első tengelyre rakta a gumis a a Nexen-t. Mindig hajtott kerékre rakják a jobb gumit. De ezt én is így tudtam.
A bal első téliben volt egy csavar és lassú defektet nyomott, szóval viszonylag puhácskán, de még épségben legurulta az utolsó útját a 10+ éves Debica Frigo. -
vzsryl
nagyúr
válasz
tasiadam
üzenetére
F Astra-n és Almera-n voltak olyanok. Első két évben nagyon elégedett voltam velük, de utána 100km/h felett éreztem, hogy nyúlik, csúszik az autó. Körforgalomban, nedves úton, kis tempónál is néha elment az alulkormányzott autó fara, és csak gázadással tudtam visszahozni a padka irányából. A kormány jó partner volt, mert nem voltak túlszervózva és volt visszajelzés. Nyáriban a Kinergy Eco2 és a VP3 is jó volt, sőt a VP3 sokkal jobban tapadt, mint a Primacy 3. Valahogy a téli nem sikerült olyan jól. A VP4-re viszont panaszkodott a gumis, mert abból már többet visszahoztak félévesen szálszakadással, viszont VP3-mal semmi baja nem volt.
Emiatt inkább Nexen-t választottam, mert arról mostanában csak jókat hallok ebben a büdzsé kategóriában. -
vzsryl
nagyúr
Inkább arra megyek rá. Sokat nem fog rontani az útfekvésen, de legalább puhább lesz. Úgyis most törött el a bal első rugó, nem baj, ha kisebb ütéseket kap az új majd télen.
Nekem 225/45R17 volt a Superb-en a gyári, de az PQ46-os volt, nem MQB.btw. Téliből mi ajánlott a büdzsé kategóriában?
Tapasztalataim ezekkel vannak hosszútávon:
-Kleber Krisalp (hp2 vagy 3, már nem emlékszem) —> nagyon tartós, tapadás is téliesen tűrhető
-Hankook Wintericept RS1 és RS2 is —> első 2 év tapadás egész jó, 3. évtől borzasztó, nem lehet vele kaparás nélkül elindulni, 100 feletti tempónál instabil
-Barum Polaris 5 —> a tapadás romlik a 4. szezonra, de még egész tűrhető, illetve rohadt halk (jobb, mint sok nyári)Így most a Polaris 5 és a Krisalp HP3 lenne nálam versenyben, de ha tudtok jobbat ebben a kategóriában, akkor jöhet.
-
vzsryl
nagyúr
Nexen NBlue HD nyári abroncsról mi a vélemény?
Feleségem Jetta-jára megy 205/55R16-os méretben 2db. A másik tengelyen még jók lesznek a 4 éves, szinte kopásmentes SportContact2-esek. Évente pár ezret fut csak a verda, és azt is papásan/mamásan. (A másik két gumi 16 éves, tehát azzal egy métert sem mehet az asszony meg a gyerekek.)
El akartuk adni a “nyári” kerekeket, de nem jelentkezett senki, és már nem akarok tovább várni. Marad akkor a két szett, és ősszel veszünk 4 új télit a másik szett felnire.Más: Laguna III 215/55R17 a gyári méret, de 215/50R17 Primacy van rajta. Téliből inkább az 55-öset válasszam ugye? Illetve van-e bármi olyan váltóméret erre, amivel kicsit olcsóbb gumit tudnék venni? Pl. 225/45R17 kb. 10-20%-kal okcsóbb. Nekem mindenképp téli-nyári lesz váltva, mert mindennap ingázok, és sportosan vezetek.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Abban a méretben rohadt “olcsón” van szinte minden. Én a Hankook VentusPrime 4-et ajánlom leginkább. Michelin-ből jó a Primacy 4 is, de a VP4 jobban tapad és sokkal olcsóbb. Felfelé Continental Premium vagy SportContact lehet jó választás, de árban kissé el vannak szállva.
-
vzsryl
nagyúr
A lagúnyán’ 4 éves primacik’ vannak, és gyönyörű állapotúak.
nyuzoka: El tudom képzelni, hogy a pince miatt van a probléma. Eszembe se jutna odarakni a gumikat.
Ettől függetlenül csak bír egy 5. szezont is a prémium gumi. Te ne rakd penészes, nyirkos helyre, és lehetőség szerint tárold abroncstartó állványon. Nekem ezek a dolgok nagyon beváltak. -
vzsryl
nagyúr
Még nem vettem meg az asszony Jettájára a nyári gumikat, mert bejött a sejtésem, és eljött a tavaszi tél, illetve az árak sem mentek feljebb.
Most jön a nagy dilemma. 2 szett acél felni van a kocsihoz. Most a téli szett van fent, amiről a gumikat kukázni kell. A másik szetten 2 gumi kuka, de 2db 19-es Sportcontact 2-es is van rajtuk. Mit tanácsoltok? Vegyek még két nyári gumit rá (VP4 lenne biztosan), vagy inkább 2db négyévszakost, aztán ősszel még két négyévszakost? Vagy most 4db négyévszakos, és adjam el a jó Sportcontactokat meg a 4db felnit?
205/55R16. -
-
vzsryl
nagyúr
A Laguna III-ason 215/50R17 van most gyári alufelnin. Van olyan váltóméret ehhez, ami korrekt áron beszerezhető? Ha minden igaz, akkor a 225/45R17 mehet rá. Ez már egy szett guminál simán 5 számjegyű spórolást jelentene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mármint rendes tapadással.