Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Én meg érzem a különbséget egy 2.7 vagy 3.0-ra állított gumin is, ha meg félehúz, azt végképp érzem, de két tized eltérést még tankolás után visszaülve is látok, ahogy másképp áll alul a kevésbé fújt gumi...
Sőt, most jött meg decemberben egy 16M-s új teherautóm, ami minden jóval fel van szerelve, direkt tpms van benne amiből még lesz bajom, mivel a gyári előírás a guminyomásra 4.5 bar, de conti vancontact4season 4évszakos került fel, aminél a conti mérnökei a gyári előíráshoz képest 3.5 bar nyomáson határozták meg a tökéletes nyomásértéket, mivel szerintük másféle, sokkal erősebb oldalfallal van gyártva, mint az átlag, és iszonyat sok a 4.5 neki, cserébe a 4 barral is bejelez a tpms.Qru: Nem tudtam, azok hol szólnak, minden autóm indirekt tpms-es volt eddig, nekem az az éra személyautóból valahogy kimaradt... De akkor én se lepődök meg, mert ezek szerint az indirekt is ugyanúgy ráhagyással dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest