Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Visszakerestem, mert elsiklottam felette valószínűleg.
"Mondjuk ebben van igazság, el is felejtettem, de volt ilyenem, van egy felniszettem a transiton, aminél a központosító gyűrű lötyögött az agyon, feltették, nem volt jó, visszamentem, és 2 tekerés szigszalag kellett, hogy passzos legyen az agy és a felni között, azóta nincs vele gond.
Kísértetiesen hasonlít erre a sztorira, gumi fent volt, és hetekkel később jött elő."
Ezt nem teljesen értem. Pontosan hova raktál szigszalagot? Ez a központosító gyűrű micsoda? Alaptartozék minden autónál?De amúgy nem teljesen értem, ennek mi szerepe lenne az én esetemben.
1. Új gumit felrakattam tavasszal és volt futóműellenőrzés, -állítás.
2. Eltelt valamennyi idő, mondjuk 1.5-2 hónap és elkezdett rázni városon kívüli sebességnél.
3. Visszamentem és súlyozni kellett.
4. Azóta eltelt 2-3 hónap és megint ráz, érzetre megint súlyozni kellene.Ha féktárcsa lenne, gondolom nem kéne súlyozni és ha súlyoznák is, utána se lenne jobb. Amúgy pont volt közben első féktárcsa + betét is cserélve.
Most már nem foglalkozok vele, mert hamarosan megy fel a téli, de akkor mindenképp mondom majd a gumisnak, hogy alaposan nézze át, mert ez így nem normális, meg megforgattatom vele a nyáriakat, hogy lássam, mit mutat... Csak gondolom a gumis meg majd elhajt a futóműveshez, ahol meg nincsenek gumiszereléshez gépek, ahogy emlékszem
Nekem meg időm nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- GTA V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- EVGA 750 BQ 750W
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest