Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szimi57 #43975 üzenetére
Futásteljesítményed ha alacsony akkor jó döntés a 4 évszakos, de 20+ év vezetés alapján amiből kb 16 volt a téli nyári cserés, nekem még nem volt olyan gumi amivel 5 év után elégedett lettem volna (még a tesztgyőztes prémium sem). És soha egyetlen gumim sem elkopás miatt lett kuka, mindegyikkel az elöregedés végzett (azaz az hogy nekem már nem volt elég jó). Szóval szerintem 8 évre bátor tervezni (a 2 gumiról nincs tapasztalatom, bár Kornél ha jól emlékszem 70 ezer + felett ment quadraxer gumin és jó értékarányúnak találta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest