Hirdetés
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
mazacar #11654 üzenetére
"rejtett szelep kialakitasu felnihez"
ilyenről még sosem hallottam
Én rejtett szelepről beszéltem
A felnik szelep fészek kialakítása gyak egyforma, kivétel persze van, volt akinek nem sikerült berakni a rejtett szelepet, nem tudom hogyan.
Igen. 2300ft/4db volt annó, azóta valszeg gyengült a forint, most ez kb 3000+ft/4db."Ez jó?"
Ha azt nézzük az összes autó szelep aljának (ami a felnibe illeszkedik) a kialakítása egyforma, az eltérés a felső rész kialakításában, anyagában jellemző.
"Tehat 2 reszbol all a felni..kozepet ki lehet venni..amely csavarokkal van rogzitve..."
Ez milyen felni amúgy?
Skillet: "anno havertól kaptam 4 db fekete, alumínium szelepsapkát. szerintem egy hétig sem volt meg, leszedték"
Detto ugyanez, haverék egy játszótér mellett laktak anno, amikor először mentem hozzájuk az új szelepsapikkal 2-vel kevesebbel tértem haza, tippelhetsz kik lopták le.
Utána egy darabig minden alkalommal lecsavartam mielőtt mentem hozzájuk, aztán jött az új felni és akkor hallottam először erről a rejtett szelepről, problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest