Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Van ilyen eladó guma, nem is öreg. Szerintetek jó lesz nyárra?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TaaT
nagyúr
Haverral vasárnap este mentünk át Gyulára, az út népiesen szólva nyálkás volt. Téli gumi volt a négyesgolfon, nem túl friss és használt. 1.9TDI 110ló, de egy közepes gázadásra is úgy elforogtak az első kerekek alsóbb fokozatokban hogy csak na.

-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr

-
TaaT
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
"Ha nem pont kozepen esztergalja ki vagy ovalis lesz vagy razni fog, mehet a kukaba a felni"
Oh, nem kell ilyen komoly hibákra gondolni, az én felnimen Alfa központosító/tehermentesítő gyűrű volt. Elküldtem egy pesti embernek a méreteket, 2e ft-ért hirdette a műanyag, 3e forintért az alu gyűrűket. 4e forintért legyártotta nekem vasból, és a méret sem passzolt.

Később kiderült hogy 10e forint lett volna a gyári.
[link] -
TaaT
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
"Kozepfurat esztergalas mar nekem is sok"
Bizonyos szintig elmegy.
"olyan felnit kell venni, ami jo az autora."
Ja, kivéve ha valami elbaszott és vagy ritka paraméterekkel rendelkező autónk van.

Nekem szerencsém volt, 3év keresés után megtaláltam a felnimet, méghozzá bagóért.
-
TaaT
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Semmit sem ér az a matrica.

-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
"de nem peremvédős"
Van olyan kép amin peremvédős, és van olyan amin nem.
"hogy néz ez ki alufelnin?"
Úgy mint minden gumi.
"+Alut marja a só télen."
Hát még az acélt.
Amúgy meg alig van rendes tél már idehaza, durván sózni meg az osztrákok szoktak nem mi. 
Amúgy meg ez annak nem alternatíva akinek valami extrém méretű nyári kereke van, én pl nem szívesen közlekednék télen 18-al. De akinek a téli-nyári 16 annak ez tökéletes.
-
TaaT
nagyúr

-
TaaT
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Van hozzá dísztárcsa.

-
TaaT
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
"Vagy rosszul gondolom?"

17"-os verzió Amerikában.

-
TaaT
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az 5mm befele lógás csak akkor gáz ha van ott valami, pl a lengéscsillapító, A 7mm kifele lógás még elmegy.
-
TaaT
nagyúr
válasz
vansboy16
üzenetére
"Előfordulhat olyan eset, hogy a gumi átvette a terhelést, amit a kátyú okozott és az szétnyomta a felnim ?"
Minden bizonnyal így történt.
Ha úgy sikerült egy ilyet összeszedned hogy észre sem vetted akkor ez egy tényleg gyenge minőségű felni.
Én amikor egy kutyafialtató méretű kátyúba zúgtam bele lakott területen kívül, a féltengely belevert a stabrúdba, a felkoppanásgátló gumi meg szétment. Na ekkor lett egy 2mm-es tojás a felni belső peremén. [link]
Vannak jó minőségű replikák, de egyszerűbb valami használt gyári (mondjuk nem pont rotor) felnit venni.

"Vagy cserélem a gumikat ballonosra, vagy kéthetente görgőztetem a felniket, szomorú ...."
Nem biztos hogy egy ballonosabb gumi megoldaná a problémát.

-
TaaT
nagyúr
válasz
HussarF
üzenetére
"Alfa Romeo 159-esem van, szóval így mindenképpen olasz felniket keresek"
Magyar égre magyar csillagot. [link]
Olyan felnit keress ami az autón is jól mutat, és neked is tetszik. A nemzetisége meg ne érdekeljen.

"Esetleg a MAK vagy GMP felnikről?"
A másodikról nem is hallottam, az elsőt meg magasztalták az egekbe (persze ettől még nem biztos hogy rossz)
-
TaaT
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem egy ember írt hogy így szar az új gumija úgy szar, aztán pár km, vagy egy pár agresszívebb menet és máris jobb lett.
-
TaaT
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem hallottam még gumi hamisításról, persze ez lehet az én tájékozatlanságom.

-
TaaT
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Köszi

-
TaaT
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Kerámiát vagy EBC-t?

-
TaaT
nagyúr
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Az nem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)