Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13799 üzenetére
Van hozzá dísztárcsa.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13797 üzenetére
"Vagy rosszul gondolom?"
17"-os verzió Amerikában.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Killer01 #13796 üzenetére
Nekem csak egy kérdésem lenne. Nem gyenge ez a szerkezet így? Szóval egy nagyobb kátyú, stb.. nem hajlik meg? Mert szerintem régen nem véletlen volt teli acélfelni sok apró lyukkal, hogy megfelelő erősségű legyen. Itt meg túl sokat gyengít rajta szerintem a sok nagyobb nyílás.
Vagy rosszul gondolom?
-
Killer01
őstag
Tetszik ez az 5 küllős acél amit TaaT linkelt, ilyet még nem is láttam
-
Killer01
őstag
válasz
molnarpeter #13794 üzenetére
Mindenkinek köszi, megnézegetem...
ezek a felniadatok: 6.5Jx16 ET50 5x112 M14 x 1.5 57.1 szerintem Golfra is megy ez a méret, 205/55/R16 gummát akarok rápakolni (ezzel meg sok Golfot látok). -
Killer01
őstag
válasz
molnarpeter #13790 üzenetére
Hát, 11-15 k között van ezek darabja, kicsit tartok a bontottól (nincs időm futkosni vele ha javítani kell) + helyben (vidék) nem nagyon tudok bontottról.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter #13787 üzenetére
Első ránézésre olyan 4-5mm lehet a profilmélysége még. Persze személyesen lemérem majd.
-
Killer01
őstag
VW Turánomra szeretnék télre 6,5x16-os acélfelnit, eddig amiket láttam Kromag (KFZ) ; Kronprinz ; Magnetto márkák voltak.... Acélfelniből van kerülendő vagy ajánlott márka?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13786 üzenetére
Mennyi minta van rajta? Alkudd le 9-re bármi (akár esztétiaki hiba) miatt
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter #13785 üzenetére
Van itt helybe két emberke aki 10k-ért ad 4db nyárit amik egy szezont tuti kibírnak. De persze attól lehet szálszakadt szóval úgy csinálom majd hogy akkor fizetem ki ha a gumis is felpattintotta és azt mondja ez még jó gumi.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13784 üzenetére
A szövet azért tart, még ha repedezett is a külső réteg
Tudok mutatni olyan ipari gumit, ami 20 éve már repedve volt az akkor új gépen, most ujjnyi rés is van már, de gyakorlatilag csak a bordák széle kezdett leválni, alatta a szálak és a belső rész jó. Érdekesség gyanánt
Egyébként tényleg számold át, mennyire jön ki a használt szett. Úgy lesz egy támpontod, hogy x Ft/szett még megéri, felette aránytalanul sok, stb.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rbalint88 #13783 üzenetére
Akkor jobban utána nézek mert igaz ami igaz hogy akik mondták hogy nem jó fajták azok az emberek inkább a régieket ismeri.
molnarpeter:
Azért kell cserélni a gumikat nekem mindenképp mert elöl van elég profilmélység hogy télig jó lenne de viszont olyan régiek a gumik hogy össze vissza vannak repedezve szóval egy durvább út és már durranhat is.Aztán a hátsók meg mikor fel lettek téve akkor nem állították be a futóművet így azok meg kockásra kopottak és már 20km/h fölött hallom hogy kopog, stb...
Szóval ezek miatt cserés. És jövőhónapban azt a ~90km-es utat Debrecenbe ezzel így nem fogom levezetni meg még vissza is.
-
rbalint88
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13781 üzenetére
már bocsánat, de egyszezonos gumit venni a legnagyobb butaság. egyrészt adsz érte énzt, egy tizes lesz mindenképp. fizetsz a gumisnak, az is lesz 5ezer körüli összeg. az már egy rendes nyári szett negyede, ha nem több és ezt kb kidobod az ablakon.
négyévszakos ma már nem az, mint régen, ésszel használva teljes értékű gumi tud lenni. valószínű nekem is CC lesz, mert tél mint olyan nem nagyon volt az elmúlt 3-4 évben, viszont az öt fokos vizes aszfalton hallgatni a téli gumi darálását annyira nem kellemes. rendes téli körülmények között is el lehet boldogulni vele, itt jön be az ésszel használat. Qru jókat írt róla, meg a tesztek, vélemények alapján is jól teljesít, persze nem hozza a top téligumik szintjét rendes téli körülmények között. Csak ugye rendes téli körülményből mostanában Magyarországon elég kevés van. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13781 üzenetére
Azért számold ki, hogy a lekoptatható mm-re vetítve (jelenlegi minta -1.6m legalább) megéri-e egynyaras szettet szereltetni, stb. 4 újhoz képest. Megfontolnám a négyévszakos jobb fajtát, akkor meg lehet úszni a szerelést is.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
rbalint88
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13779 üzenetére
télit még nagyon nem erőltetném. hankooktól dunlopig bármelyik jó lesz. de ha rendes nyárid sincs és nem laksz valami extrém helyen, ahol gyakran van hó, akkor michelin crossclimate pont jó lesz. oké, 19/db, de csak egy garnitúra kell.
vagy vredestein quatrac 5, az téliesebb, 14/db. -
Wiz Khalifa
veterán
Nah. Elmásztam még ma meglesni. Jó lett volna a kocsi alá de nem jött be. Szóval nem tetszett annyira mint vártam.
Szóval inkáb hagyom a felnis témát egyenlőre. Viszont így akkor gumit kell vennem a lemezfelnire mert a mostaniak kukák. Mivel lassan a téli gumi kéne így nem veszek nyárit hanem egyből télit vennék.
Ezeket néztem, melyik ajánlott?
Kormoran Snowpro B2 175/65 R14 82T
Kumho WinterCraft WP51 175/65 R14 82T
Hankook Winter ICept RS2 W452 175/65 R14 82T
Goodyear UltraGrip 9 175/65 R14 82T
Bridgestone Blizzak LM30 175/65 R14 82T
Dunlop SP Winter Response 2 175/65 R14 82TMelyik a jobb fajta? Ami tényleg jól tapadna ha netán lenne hó is télen, stb...
-
Wiz Khalifa
veterán
Szerintem a 6.5J-s felni sima liba lesz.
Itt egy kép egy Clio II-ről (ugyan az az egész kocsi első ajtóig mint a Thalia) és ez alatt is 6.5-ös felni van.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Zozzant #13776 üzenetére
Nem terveztem vele hazajönni.
De mondjuk olyan 10-20km/h-val menni egy egyenes szakaszon kicsit meg kanyarodni vele meg lesz. Hogy halljam nem ér-e valamibe bele a felni akkor.
Amúgy megvan a felni pontos neve: ATS Exclusive Line Q
-
-
Skillet
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13772 üzenetére
Én évekig jártam tehermentesítő nélkül, szóval mehetsz vele.
-
rbalint88
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13772 üzenetére
Nem lesz semm baja.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rbalint88 #13771 üzenetére
Én is ezért gondolkodtam el rajta. Meg fotók alapján szép. És nem is drága.
MÁS:
Oké hogy tehermentesítő nélkül ráteszem a kocsira leengedem. De úgy gurulhatok vele egy picit? Mert máshogy nem tudom meg hogy mondjuk a hátsó keréknél beleérhet-e valamibe vagy elöl. Elöl még bekanyarítva is itt a szisztéma. Mert szerintem a gyárihoz képest 5mm befelé lógás nem fog semmit sem okozni de az ördög nem alszik. -
rbalint88
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13770 üzenetére
Egy idoben nagyon nyomattak, szerintem atlag felhasznalasra nem lesz vele bajod. A goodyear gumi miatt eleve megfontolando szett, valoszinu igenyes volt az autojara, aki ilyen gumit vesz.
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszi a tippet srácok.
Akkor felhívom a palit. Amúgy képek alapján nem az a nagyon kínai vacak féle? Nem ismerem az Exclusive Line márkát.
-
Skillet
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13766 üzenetére
Ahogy a többiek is mondják... próbáld fel tehermentesítő nélkül, húzzátok meg, engedjétek rá az autót. Elöl és hátul is érdemes felpróbálni!
Aztán vagy esztergályos, vagy rendelsz ebay-ről megfelelőt. Nekem valami 1500ft volt a 4 db alumíniumból. -
Saccco
nagyúr
válasz
Kiveszed a szűkítőt felpróbálod a kereket a kocsira, ha minden ok elhozod. A szűkítőket meg egy esztergályos 30 perc alatt felesztergálja 60-asra.
szerk.: Lemaradtam, nem frissítettem.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
A szűkítóből szedess le megfelelő mértékben esztergályossal, és kész is.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13764 üzenetére
Jó ötlet, egyébként szerintem nem fog semmit se elérni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13762 üzenetére
Az 5mm befele lógás csak akkor gáz ha van ott valami, pl a lengéscsillapító, A 7mm kifele lógás még elmegy.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Saccco #13761 üzenetére
Értem. És ez így akkor nem nyerő? Nem ajánlatos rátenni? Vagy az a plusz 5mm bentebb lógás és az a 7mm kintebb lógás nem olyan nagy dolog?
Mert én úgy aki annyira nem vágja a témát az azt mondja hogy most 5mm meg 7mm az szinte semmi.
Amúgy így néz ki.
Az eladónak egy Daewoo Kalos-on volt, első tulaja. Kérdeztem mekkora az agyátmérője a felninek mert ha 60-as akkor jó. Ha nagyobb akkor ugye tehermentesítő kell. Amúgy ő a Kalos-hoz használt tehermentesítőt, rajta is van.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #13758 üzenetére
Biztos, hogy az ET szám miatt nem ment alá.
A Fabia (2002) gyári méretei:
165/70R14 5Jx14 ET35 5x100 M14 x 1.5 57.1
175/65R14 5.5Jx14 ET42 5x100 M14 x 1.5 57.1
185/55R15 6Jx15 ET38 5x100 M14 x 1.5 57.1
195/55R15 6.5Jx15 ET35 5x100 M14 x 1.5 57.1
195/45R16 6.5Jx16 ET35 5x100 M14 x 1.5 57.1A 2001-es Renault Thalia alá a legnagyobb gyári felni 6Jx15 ET36.
Mekkora a kinézett kerék ET száma?(#13760) Syd2012:
6Jx15 ET36 vs 6.5Jx15 ET35
Eltérés
A kerék belső szélének helyzete 5mm-rel BENTEBB LESZ az eredetihez képest.
A kerék külső szélének helyzete KINTEBB LESZ 7mm-rel az eredetihez képest.
Az a plusz 0,5 coll oszlik el két oldalra. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Skillet #13759 üzenetére
Majd ha hazaértem megmutatom a képet. Milyen. Nem ismerem annyira ezt a márkát. Inkább az OZ, Dotz meg a többi hasonlót nézegettem mindig is.
A kocsi ET32-36-ig visel el. Ez a felni ET35. Szóval az is jó. Annyi hogy a gyári felniméret az 6Jx15 de amit én néztem az meg 6.5Jx15.
Bem tudom ez a J számosnál az a különbség mennyire gond. Tudtommal a szélessége a felninek.
-
Skillet
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13758 üzenetére
exclusive line? mármint ATS? az azért nem a világ vége.
a gumi miatt 4mm-rel alacsonyabb lesz az autó. gondolom, ez nem vészes. szerintem a szélesség sem lesz gond, inkább a felni ET száma kérdéses... meg a felni szélessége.
tudni kellene, meg azt is, hogy milyen ET-t visel el az az autó.
jah, és a fabia-s dolgot nem hiszem. a 195 alá kellene menjen! ott is az a kérdés, milyen széles felni, milyen ET. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Skillet #13757 üzenetére
Exclusive Line a márka. Tudom, tudom nem nagy márka.
Amúgy gond ba vagyok. Mert egy 2001-es Renault
Thalia-ra lenne. De a gyári gumiméretem 15"-on az 185/55. Ezen a felnin 195/50-es gumik vannak. Remélem az a plusz 10mm szélesség (mivel az semmi) nem lesz gond. De mondjuk haver Fabiaja alá a 195 már nem megy alá. -
Skillet
addikt
válasz
Wiz Khalifa #13756 üzenetére
tökéletesen használhatóak. a felni minősége a lényeg, hogy valami nevesebb cucc legyen, ne nevenincs replika.
ha minőségi darab, akkor teljesen mindegy, hány lyuk van rajta. -
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Azok az alufelnik amik univerzális osztókörűek (pl jó 4x100-ra és 4x114.3-ra egyaránt mert annyi furat van benne) azok mennyire ajánlottak? Találtam egy szett szép alufelnit itt helybe ami jól mutatna szerintem a verdámon. És ez ilyen hogy erre a két méretre jó.
Nem gyengít sokat a felnin az a plusz pár nyílás? Bár szerintem ha gázos lenne nem gyártanák őket.
-
Skillet
addikt
nem tudom, érdekel-e még valakit a felnis agyrém, amivel hónapok óta szo... akarom mondani, szívok... de azért idevésem
a dolog a végéhez közeledett. le lett minden fújva, peremek is, csillagok is... még a szelepek és a csavarok is
a szelepekhez, 3mm-es szilikonból gyártottam bőrlyukasztóval tömítéseket... és elkezdtem összeszerelni őket. közben is volt szívás, de inkább hagyjuk.
szóval elvittük a felniket felgumiztatni. volt bennem para például a szelepek miatt, hogy jól tömítsenek, na meg, hogy le ne b@sszák a friss fényezést.
savoya gumis. eddig a forma jónak tűnt. bár az igaz, hogy haver már szidta, mert anno az egyik szett gumiját nem tudta felrakni. merev falú gumi volt, erősebb darab. szóval az ócska kis gépe megállt tőle, kénytelen volt máshol felrakatni... ahova egyébként eddig is járt (tomax gumiszerviz, 22. ker), a savoya formához csak az olcsósága miatt ment, meg mert eddig nekem nem volt vele rossz tapasztalatom.
szóval a savoya forma szedte le x hónapja a használt gumikat a felnikről, és most vittem hozzá a szettet, hogy ő is pakolja fel, ha már... a gépe lefeküdt tőle. a pojáca elkezdte szidni a falkent, hogy vehettem volna jobb gumit is... meg ha már ezt, akkor olcsóbbanszerinte NAGYON drágán vettem. mondtam neki, hogy ez volt a legjobb áron a neten. de neeeem, ennél Ő olcsóbban tudta volna. aztán már minden szar lett hirtelen, a michelin is. mondtam neki, hogy néztem teszteket... persze közbepofázott, hogy a tesztek semmit nem érnek, mert lefizetik őket bla bla. mondtam, hogy nem olyan tesztekről van szó, hanem felhasználók értékeléseiről.
mindegy. elváltunk egymástól békében, azzal, hogy megyünk a 6-os úti gumiszervizbe (tomax).
ott az egyik srác belesett az autóba, hogy milyen felnikről is van szó... és azonnal rávágta: ezek arccal lefelé szerelős felnik. haverral összenéztünk... az előző pojáca arccal felfelé akarta a gumikat a felnire erőltetni.
sebaj. a skacok megoldották a gumizást pikk-pakk, közben mindegyik szelepet fújkálták löttyel, nem eresztenek-e.
szerencsére nem, bízom benne, hogy ez így is marad. de aztán jött a fekete leves. a 4. felnit nem gumizták fel, a fényezés megsérült a pereména terv nyilván az volt, hogy még aznap felpakoljuk a felújított felniket az új gumikkal, aztán autómosás, belső takarítás... hát a terv kuka lett.
elmentem a fényezőhöz, akinek nagyon tetszett a sztori. nekem is, mert pénteken elutazik, így 2 nap maradt a dolog megoldására.
visszairányított a vasutashoz, akihez el is mentünk, nem tagadta a f@szságát, csak hümmögött. mondtam neki, hogy ezek másik oldalról szerelős felnik. azt mondta: téééényleg! már emlékszem, úgy is szedtük le.
na ez a része passz. nem emlékszem. mindegy is. azt mondta, fényeztessem le, aztán kifizeti.
ebben maradtunk.
ezentúl én nem megyek oda... de, egyszer még a pénzemért
a kész felnikről vannak képek, de majd a talin meg lehet lesni. -
lenko
aktív tag
Barum Polaris 3-ról van valakinek tapasztalat 205/55 R16 méretben?
Amilyen telek vannak, nem hinném, hogy 100e-ért kéne vennem 4db gumit.
Ha esetleg lehet elfogadhatót 68ért is. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Valaki segítene bearazni egy felni+gumi garniturat? El szeretnem adni.
Szoval gyari Suzuki jimny felni 15"-os használt de jó állapotú, raja bf goodrich mud terrain 215/75/r15 90%+ gumik.
Köszi
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
tboy93 #13737 üzenetére
Nem mondom hogy néha nem használnám, de az első pár km hideg üzemben... nem tesz neki jótCC 185-ös méretben (15") 20k a marso-nál, azt mondjátok akkor legyen 4 abból oszt jóccakát?
Sosem voltam tapadás határon asszem, nem tudom milyen lehet azt érezni hogy egy gumi jobban tapad vagy nem, gondolom azért mert elég tatásan megyek, vagy nemtom
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Saccco #13730 üzenetére
Melóba gyalog járok, vagy bringával vagy tömegközlekedéssel, 2,5km a táv. Ennyiért nem fogom beindítani az autót, tesco online kihozza a cuccot, auchanba max kimegyek, de oda is vagy ingyenes buszjárat. Elmenni szülőkhöz (2x40km vagy 2x150), kirándulni, nyaralni, rokonlátogatóba menni, na arra igen, arra használnánk. A CC-ről sok jót olvastam. Igazság az, hogy lévén hogy első autó a száguldozás felejtős, az N16 mondjuk nem is erről szól
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
xEon1337 #13734 üzenetére
A CC igenis jó gumi. Nekem 1,5 éve az van és hóban jégen is jól teljesített. Voltam vele vezetéstechnikai tréningen, ahol az instruktort is meglepte mennyire jól teljesít vízen meg a nedves műgyantán.
Nyugodtan keress rá itt a topikban, csak jót fogsz olvasni róla.
Ez már nem olyan elgya 4 évszakos gumi mint amik évekkel ezelőtt voltak a piacon.
-
válasz
csibor #13732 üzenetére
Persze, teljesen jogos. De ha csak egy balesetet sikerül elkerülni akár a jó gumiválasztással, már megérte!
160 ezer forintból 5 évre le van tudva a gumi kérdés ilyen méretben és akkor a legjobbat vette meg. Pl. nyárra Goodyear Efficientgrip Performance, télre pedig legyen Goodyear Ultra Grip 9 és kész. Ez havonta 2666 forint. Miről is beszélünk?
-
Skillet
addikt
válasz
xEon1337 #13731 üzenetére
Azért szerintem ez így erős. Normális állapotú 4 évszakossal nem fog legyalulni senkit. Éreznie kell az autója határait és kész. Ha leszakad a hó, akkor nyilván lassabban megy majd, de ez a téli szettre is igaz. De tovább megyek, nyárival sem lehet csak úgy elszállni (télen), ha az ember nem idióta. Persze, szintén más a helyzet, ha fehér az út, de ésszel azért megoldható.
Meg nem vagyunk egy tipikus téli ország az évi kétszeri havazásunkkal!
Mondhat bárki bármit, nyárival is el lehet itthon lenni.
Ez nem azt jelenti, hogy erre buzdítanék bárkit is, csak a személyes véleményem. -
válasz
Vesztor87 #13729 üzenetére
Azért ha sokat fogjátok használni városon kívül, akkor biztonság szempontjából előnyösebb lenne egy külön téli és nyári szett. A CC-t főleg azoknak szokták ajánlani, akik szinte csak városban használják elmenni a munkába meg haza.
Persze ez csak a saját véleményem, de nem örülnék, ha egy igazán hideg, csúszós téli napon szemből belém szállnál egy főúton, mert "csak" egy 4 évszakos van alattad. -
Vesztor87
senior tag
válasz
Skillet #13728 üzenetére
Figyelj, fogalmam sincs. Első autó, majd elválik. Gondolom egy 10-20e km/ év, de ezt honnan lehet tudni előre?
Vezess.hu-s cikket találtam asszem az előbb, ott a feltételesen ajánlott volt csak a cc, máshol meg jó értékelést kapott... nemtom:S 185/65 R15-ös méretben nézem. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Életünk első autóját tervezzük megvenni. Gumicserével kell kezdeni majd, azon gondolkodom hogy 4 évszakosat rakassunk fel. Drágább, 20k darabja a Michelin CrossClimate guminak, 15-ert lenne sima nyári.
Azt olvastam hogy ez a gumi már valóban jó télen nyáron. Nem tudom mennyit lesz használva az autó, de nem hiszem hogy 50k/év lesz a futása. Országút/pálya lesz a terep, városban nem annyira használnánk. Egy N16-os Almera alá menne am. Szerintetek? -
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Most néztem rá az árakra, rohadt drágák ezek a négyévszakos gumik...majdnem érdemesebb megvenni egy eggyel kisebb váltóméretű normális télit acélfelnivel, mint a meglévő felnire venni egy négyévszakost.
Csak az a nyomorult TPMS ne lenne, áldom az eszét, aki kötelezővé tette.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Deathunter79 #13712 üzenetére
Sima, nekem a Jazz-en éven belül, 5k km után ment szét az egyik gumim (jobb első). Vettem rá egy újat és kész. Soha semmi tapadásbéli bajom nem volt vele.
-
belaazallat
addikt
válasz
Deathunter79 #13705 üzenetére
Ha egy éven belül történt, esetleges kátyú garancia?
-
válasz
Deathunter79 #13712 üzenetére
Ahogy érzed
-
válasz
grabber #13707 üzenetére
A keverek is valtozhat a gyartas soran, nem csak az oregedesrol van szo. En ezen nem sporolnek, egy kiados esos ut autopalyan, hirtelen fékezés es ki tudja mi lesz... lehet semmi, de az en lelkiismeretem akkor lenne nyugodt ha lecserelnem a tengelyen levoket egyutt. Az 1 eves meg mehet potkereknek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Attól függ mennyivel kopottabb lenne a többi? Ha ilyen 5-10k km a difi akkor simán mehet fel, ha több akkor érdemesebb párban cserélni.
-
válasz
Ha nem egyformák a gumik az biztos,hogy nem jó. Esőben az egyik hamar fel fog úszni...
Ha tavaly vetted őket,akkor nagy eltérés még nem lehet. Én be merném vállalni. De ezt mindenki egyénileg maga döntse el. Biztonságról van szó. Egy újabb gumi mindig jobb,mintha azt kellene eldönteni,hogy milyen használtat vegyen valakitboy93: Felvetődik a kérdés. Akinek van kátyúgaranciája és az egyik gumi elszáll. Az is csak 1 db gumit fog kapni. Ott megint ugyanez lesz a helyzet
Én is azt mondom,hogy jobb az egyforma gumi,de valahol meg kell húzni a határt meddig egyformák? Vásárlás után 3 héttel? 3 hónappal? Akinek fél év után durran el az vegyen egyből 2 db-ot?
-
válasz
2db-ot vegyel, a tengelyen levot csereld parban!
-
Atlantis
veterán
Köszönöm. A kopás engem nem zavar, úgy is előbb elöregszik, mint hogy vészesen elkopjon. Inkább zaj/fogyasztás paraméter, ami a fékút/vonóerő mellett érdekes lehet. Nehéz jó tesztet találni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video digitalizálás
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest