Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fuwiradis

aktív tag

K_mester (#6175) + ProEvoFan (#6176): Köszönöm nektek is a válaszaitokat, ez azért sokkal megbízhatóbb, hitelesebb infó számomra, mintha csak a hivatalos gépigényeket olvasom el. :K

Az első részt abszolút nem ismerve, neki lehetne a másodiknak fogni? Nem tudom a sztori mennyire hangsúlyos. Másrészt a PvE mennyire nyújt hosszabb távú elfoglaltságot (maximumra törekedve, mindent megcsinálva)? Mert egy ideig, amíg jobban megismerkednék ezzel az egésszel, addig úgy gondolom, leginkább PvE menne. :) Ja, és akkor egy kritikus pont: elég változó (főleg, hogy itt a nyár vége), hogy mikor mennyi időm lesz arra, hogy felmenjek a szerverekre. Ha mondjuk csak hétvégén adódna úgy egy kis szabadidőm, hogy pár órácskát megengedhetek magamnak, akkor annak úgy van értelme vagy ebben az esetben inkább jobb hagyni a fenébe? Az világos, hogy mivel nem kell fizetni havonta, ezért ilyen módon nincs kidobott pénz, de ha kevesebb időráfordítással nem is lehet vele rendesen boldogulni, akkor nem érné meg megvenni...

Ha viszont van így is értelme, akkor lenne még egy bónusz kérdésem :DDD : nézegettem, honnan lehetne ezt a legjobb áron megkapni, az eredmény: galaxis(10k) és livekodok(8k). Az utóbbi időben kezdek megbarátkozni a digitális vásárlásokkal, szóval az érdekelne, hogy a galaxisban kapható dobozos változat tartalmaz-e bármit is, amiért érdemes lenne 2 ezerért többért megvenni? Mert ha csak egy dvd + egy borító (ami ráadásul nem is tetszik) + egy 50 forintos tok és egy ~ A/5- méretű lapocska, mint "kézikönyv" akkor erre nem mondanám, hogy érdemes feltenni a polcra. Ezeken túl, nem is tudom, hogy milyen pluszt nyújthat (bármilyen szempontból) egy fizikai változat megvétele.

Ennyi lennék, kissé sok kérdés ez, de köszönöm előre is, még egyszer a segítségeteket! :)

Új hozzászólás Aktív témák