- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Egyetértek.
Én is elismerem, tényleg jó munkát végez az ANet, de én még mindig nem vagyok teljesen elégedett, többek között az animációval sem, ami nálam igencsak meghatározó játékélmény szempontjából /elég volt 6 évnyi jégkorcsolyázás az első részben - vicc, hogy apróságokkal mennyire el tudják rontani a vizuális élményt/. Egyébiránt nagyon szép, bőven jó a grafika. De itt van ez a skill-rendszer változás pl., ami így olvasva nagyon unszimpatikus a GW1-ben jól bevált rendszer ellenére [jó, persze, haladjunk, változtassunk sokat, like Diablo 3, ahol a bétáról alkotott véleményem szerint be is vált]. De ahhoz, hogyigazán megismerjem, személyes tapasztalat kell. Videókon zavaró a játék... nagyon.Régen én is nagyon vártam, tűkön ülve lestem, hogy mikor jön valami újabb infómorzsa. Aztán szép lassan kinőttem, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest