Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asbee

veterán

Én lvl 27 ig mentem el, holnap reggel még a végére felnézek, hátha valami nagy event lesz. Human guardiant csináltam nagyon erős szerintem, jók a támadásai és folyamatosan healel.
    Maga a játék nagyon tetszik, nem bírtam abbahagyni. :D.
    Sokan írták, hogy nagyon rosszul fut a játék. Én mindent maxra toltam, nagy csatákban leesett fps 20 körülire amúgy 45-60 megvolt. Mindez úgy hogy cpu-t és vga-t se nagyon terhelte. Megjelenésre szerintem ez teljesen rendben lesz.
    Főleg PvE-t játszottam. Skillekből egy picit többet el tudnék viselni később, bár a külön fegyverekhez tartozókkal azért nem rossz. Víz alatti harc nagyon hangulatos, főleg hogy ott is más a fegyver. Ami nem tetszett, hogy a fejlődés a storyval, meg az adott pályával nincs teljesen összhangban. A kezdő helyet kimaxoltam( szívek, waypontok, skill, stb), de még a soron következő story színt alatt voltam. Sok eventet újra kell csinálni sokszor a fejlődés érdekében, főleg lvl 15-től. Összességében, leszámítv, hogy béta és voltak login gondok (főleg este amikor leterhelt), trade nem nagyon ment :D (gem store se mindig) ,pozitív az összkép.

Új hozzászólás Aktív témák