- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Én lvl 27 ig mentem el, holnap reggel még a végére felnézek, hátha valami nagy event lesz. Human guardiant csináltam nagyon erős szerintem, jók a támadásai és folyamatosan healel.
Maga a játék nagyon tetszik, nem bírtam abbahagyni.
.
Sokan írták, hogy nagyon rosszul fut a játék. Én mindent maxra toltam, nagy csatákban leesett fps 20 körülire amúgy 45-60 megvolt. Mindez úgy hogy cpu-t és vga-t se nagyon terhelte. Megjelenésre szerintem ez teljesen rendben lesz.
Főleg PvE-t játszottam. Skillekből egy picit többet el tudnék viselni később, bár a külön fegyverekhez tartozókkal azért nem rossz. Víz alatti harc nagyon hangulatos, főleg hogy ott is más a fegyver. Ami nem tetszett, hogy a fejlődés a storyval, meg az adott pályával nincs teljesen összhangban. A kezdő helyet kimaxoltam( szívek, waypontok, skill, stb), de még a soron következő story színt alatt voltam. Sok eventet újra kell csinálni sokszor a fejlődés érdekében, főleg lvl 15-től. Összességében, leszámítv, hogy béta és voltak login gondok (főleg este amikor leterhelt), trade nem nagyon ment
(gem store se mindig) ,pozitív az összkép.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.