Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #84038 üzenetére
Nem hinném hogy sok köze van a valósághoz. Azért valamennyire igyekeznek lefedni a korszakot zeneileg de nem sok köze van a helyrajzi adottságokhoz, inkább a storyhoz igazítják hogy megadja a hangulatot.
Pl GTA 3, 2001-es NYban játszódik és az MSX FM-et a Londoni MC Codebreaker host-olja és az összes szám a mixben a szintén Angliai Moving Shadows kiadó berkeiből került ki. Nekem abszolut kedvencem pl az Omni Trio - Even Angels Cast Shadows című albuma amiről a First contact került be a mixbe. (És amúgy szerintem az egyik legjobban eltalált album cím a zenetörténelemben)
DE! Kötve hiszem hogy 2001-ben NY-ban ez ment a rádióban Az egy dolog hogy én 2000 és 2001-ben Moving Shadow kiadványokat hallgattam otthon meg azokra ugráltunk reggel 6-ig, beekizve, félillegális dnb partykon a Daróczy utcában de az Amcsiknál nem volt akkora divat a drum and bass akkoriban. 2001-ben kezdett mainstreamé válni Kosheen - Hide U-jának köszönhetően. Addig csak mi majmok szeleteltünk rá bemindenezve.
Na mindegy, elkalandoztam!
A lényeg hogy szerintem nem érdemes sok összefüggést belelátni.Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest