Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Hmmm érdekes ez az Online nem látok benne épkézláb koncepciót...

    Felmásztam hetes szintig, ami lótúsz de így is nyögve nyelve. Lenyomtam a tutorialt mivel emlékszem milyen erőszakos. Bolt rabláson és autó leadáson kívül nem volt semmi szinte idáig, szó szerint érteni természetesen!

    Most hirtelen minden világit a mappon, Lamar meg dobja be a küldiket, amit csak 4-en lehet elkezdeni... naná, hogy az elsőt se tudtam megcsinálni a Ballas és társa banda hergelést és nyirbálását mert a drága csapatársnak sikerült meghalnia.

    PayDay szerű akciót mint amivel tolták anno YT reklámban valamelyik kiegjét még messziről se láttam.. sőt a legtöbb bolt is ki van fosztva ha nem single sessionbe megyek... Van valami rém rom ház 2 garázzsal meg ~450k még nem hiszem, hogy értem a koncepciót innen hova merre... :U :DDD :N

    Bármi ötlet?

    szrk.: nem lenne gondom ezzel a mássz fel az alvilági ranglétrán kis pajtás felállással ha rendesen meglenne csinálna több végig járható úttal amit legalább leír a játék pár helyen, nézd itt keresd hülye... :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák