Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
válasz
Gigi01
üzenetére
HussarF kolléga jól mondja
Valamint járj deathmatch-re, heistre, versenyekre amíg kicsi vagy! Az utcán érdemben nem fogsz tudni fejlődni, pénzed pedig kevés még mindenhez. Az említett dolgok segítségével megtanulsz majd lőni, vezetni ami később az utcán jól fog jönni. A játék sajnos vagy nem, egyik összetevője ez az agresszió amivel találkoztál. Sokáig engem sem érdekelt, viszont a fontos dolgok kifarmolása után valami új célt kerestem erre kiváló volt a PVP. Vannak jópofa jutalmak bizonyos kritériumok teljesítéséért. De számodra nagyon sok még a tartalom. Ja és lvl 100 alatt nem nagyon érdemes harcba bonyolódni az utcán max. hasonló szintűek ellen, mivel nagyok ellen pozitív vége úgysem lesz számodra, maximum a te (nem a karaktered) képességeid fognak fejlődni.A sisakra vonatkozóan fogalmam sincs, de hordom. Szeretném azt hinni, hogy van. Letesztelhetjük majd valamikor. Főleg HS ellen lennék kíváncsi mit ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valamint járj deathmatch-re, heistre, versenyekre amíg kicsi vagy! Az utcán érdemben nem fogsz tudni fejlődni, pénzed pedig kevés még mindenhez. Az említett dolgok segítségével megtanulsz majd lőni, vezetni ami később az utcán jól fog jönni. A játék sajnos vagy nem, egyik összetevője ez az agresszió amivel találkoztál. Sokáig engem sem érdekelt, viszont a fontos dolgok kifarmolása után valami új célt kerestem erre kiváló volt a PVP. Vannak jópofa jutalmak bizonyos kritériumok teljesítéséért. De számodra nagyon sok még a tartalom. Ja és lvl 100 alatt nem nagyon érdemes harcba bonyolódni az utcán max. hasonló szintűek ellen, mivel nagyok ellen pozitív vége úgysem lesz számodra, maximum a te (nem a karaktered) képességeid fognak fejlődni.
CactuS