- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ebeni95 #33894 üzenetére
Én letöltöttem ezt a 2 patchet: (elötte énis csináltam mindent, de semmi... még Social Club-ot is külön raktam fel, de nem volt megoldás !)
Grand Theft Auto 4 v1.0.6.0 Patch
Grand Theft Auto 4 v1.0.7.0 PatchFelraktam , aztán bejött indításnál (GTA4 ikonja) a Social és beírtam az adatokat (email & password) majd Play (Online) bejelentkezett , elfogadta , és indult a Game !
Az a lényeg, ha előjön a Social -os bejelentkezési ablak akkor jónak kéne lennie !
Am. nem értem, hogy alapból telepítést követően miért kell ezekkel a dolgokkal sz**kodni !?
(Eredeti a game!)L
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest