- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mariann294 #23064 üzenetére
A Gay Tony-t mennyi idő alatt játszottad végig?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #23054 üzenetére
Ha lshift-et van a golyószóró akkor mivel futsz?
-
válasz
Mariann294 #23029 üzenetére
Én már végigtoltam a sztorit
Stréber
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #23005 üzenetére
Még eléggé az elején vagyok. Talán 4-5 küldetést csináltam meg. Neked az már megvolt amikor a helikoptert kell ellopni a jachtról? Baromi nehéz a végén a csónakokat leszedni.
Az a benyomásom, mintha átgyúrták volna a játék motorját. Jobban fut, nem ingadozik az fps. Mondjuk volt olyan, hogy valamiért a GPU terhelés beállt fixen 40-50% közé és ezért folyamatosan 16-23fps-em volt percekig, aztán egy idő után rendbejött és újra 98-99%-on járt a GPU. Elképzelhető, hogy ez inkább az instabil GPU tuningnak tudható be. Vissza is vettem inkább alapra a GTS-t mert a játék is fagyott vele.
Mintha a fizikai motort is finomították volna. Több az apró részecske, sok robbanás és nagy füst kevésbé terheli a GPU-t és a kinainegyed-es, lövöldözős küldetésnél felfedeztem, hogy került a játékba néhány rombolható fedezék is.Ja!
És hát szomorúan kellett tegnap este konstatálnom, hogy nagyban megy már TBOGT multiban is a csítelés, spawnolás, trainerezés.
Én meg nagy naívan azt hittem, hogy új játék és pár hétig biztos tiszta lesz a multi.
Sajnos a spawner-eknek "hála" volt szerencsém látni azt a barominagy konténerszállító helikoptert amivel majd biztos kell csapatni single-ben is. Így a meglepetésnek is lőttek.
Free-ben sem díjazom a trainer-ezést, spawnolást többek között ezért is. -
Robi86
senior tag
válasz
Kurrognak?
kb.jövőhéten ér ide az enyém. Én már csak ilyen maradi vagyok, hogy ha fizetek valamiért, azt meg is tudjam fogni. (Rossz az, aki rosszra gondol
) Ezzel is megnézem a multit, bár attól, hogy a gépet frissítettem, a netem nem lett gyorsabb, de azért reménykedem...
-
szabod
senior tag
válasz
A sirályokból is 200 van?
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22954 üzenetére
De jó nektek, akiknek már megvan. A dobozos verziót legkorábban is csak kedden tudják hozni.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #22935 üzenetére
Állati jó ez a Gay Tony.Fantasztikus.
Olyan fasza járműveket raktak bele,meg rádiókat..eszméletlen jók.Kedvencem az elektro choc.Ott egyfolytában jó zenék mennek....imádom.
Aki erősen gondolkozik azon hogy megvegy-e ne habozzon.Nagyon jó a hangulata az egésznek.Csak meg kell nézni pár youtobe-os videót.
A beállításaim most teljesen auto-n vannak.Igy semmi rondaság nincs benne és szinte állandóan 50-60 között van az fps.
-
Mariann294
őstag
válasz
Na most rengeteggel bővítettem,ha érdekel valakit.
fsb1000: Én mindenképp kijátszom előtte a single-t és csak aztán a multi. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Ejj de jó neked!
Már multiztok a DLC-kkel , vagy elöbb kijátszod.
Én a DVD-re várok.... -
sunny84
senior tag
válasz
világi jó lehet ....,,,, én is hamarosan megveszem
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22880 üzenetére
Te már csak Deal Breakert játszol multiban?
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #22817 üzenetére
Jé.Újraraktam és jó lett!
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #22725 üzenetére
nem tudom meghalt
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #22725 üzenetére
Eddig is High-on volt, valahogy sosem volt szívem Mediumra visszarakni, inkább kínlódtam 20-25 átlagfps-el
Viszont az Shadow quality eddig mediumon volt ami elég ocsmány, lerontotta a játék egész megjelenését, de most Very high, és így már jobb az összkép. Ehhez jön még a 40körüli fps, hát nem győzök még mindig ámuldozni pl.mikor felkel a Nap...azok a színek+a részletesség, dehát hiába írom, ti már ilyennek szoktátok meg...csak hát ki kellett adnom magamból
Bench szerint még mindig a vga a leggyengébb láncszem, holnap megnézem mit tud "tuning-ügyileg" a kis aranyos.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #22721 üzenetére
512MB-os HIS HD3850-ről. Hát mitnemondjak...ég és föld
(Ha nagyon nem ismered a kártyát, akkor annyit segítek, hogy kicsivel a 9600GT alatt van teljesítményben.)
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22721 üzenetére
Nem zavar, csak feltűnt. Csak még a végén epilepszia rohamot kapok
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22674 üzenetére
Ezt nem is vettem észre, hogy már közölted
Nem baj, jobb 2x mint egyszer sem -
artiny
őstag
válasz
uj patch
Honnand lehet letolteni? mi a neve? leccci valki -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #22681 üzenetére
ma nem... de talán holnaptól leszek este 11-től.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Köszönjük!!!!
megyek rá...
remélem az általam ismert egyetlen bug is megszünik ezzel a patch-vel.
(lámpák alatti villogás este)
Már a csúszka sincs meg ami min. állásban megszüntette.... de jó!Ez patch már az új DLC miatt lehet?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WOW
WOW
Alig várom hogy hazaérjek és beröffentsem!
Jól időzítették az új patch-et! Amint látom elég lesz indítani a GTA 4-et és a menüből meg lehet indítani majd az E.F.L.C.-t.
Ennek tudatában van néhány csítermentes napunk arra, hogy összeránduljunk sokan multizni, versenyezni mint régen!(#22675) sislaciii:
Hogy akarsz te egy E8400-et 5Ghz-re húzni? Esetleg szárazjéggel. Miért cserélnéd le az i5-öt egy E8400-re? Én annó 4Ghz-en hajtottam az E8400-amat és úgy elég jó volt de a quad-om már 3.2Ghz-en gyorsabb volt GTA 4 alatt. -
sunny84
senior tag
válasz
Mariann294 #22657 üzenetére
rendben
akkor csak az 1.04 patch és kész
köszönök mindent mindenkink -
munky
őstag
válasz
Mariann294 #22633 üzenetére
Azért bízom benne, hogy kijön.
Akit érdekel a magyarítás állapota az itt tudja nyomon követni.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #22617 üzenetére
Inkább nvidia megjavul az alaplapom akkor ennél is jobb eredményem lessz
Meg hd 5770 re nem volt pénzem -
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #22607 üzenetére
És ezekből a marhákból melyik volt Nico Bellic?
-
Robi86
senior tag
válasz
Azigen
(#22587) fsb1000: Ezt a fajta akadást tudtad valahogy orvosolni? Nekem azóta csinálja ezt, mióta win7 64bitre váltottam. Fraps szerint az fps nem esik le, de olyan mintha 15-20 másodpercenként kimaradna 2-3 képkocka, és ugrik egyet a kép. Kipróbáltam azt is, hogy minden beállítást lowra vettem, de ez a jelenség megmaradt...XP-n egyszer sem tapasztaltam ilyet.
Lehet visszarakom az xp-t, ha nem találok más megoldást, mert elég idegesítő, főleg küldetéseknél, amikor célozni kellene, vagy irányítani az autót...ilyen apróságok sem mennek így. -
rup1u5
nagyúr
válasz
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Nagyon súllyos!
Aszondaná' a fiam, hogy ez olyan GTA-s... -
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22586 üzenetére
Venni? Letölteni vmi ingyenes bétát steamről
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #22570 üzenetére
Köszi a gyors választ. Igen, ilyesmire gondoltam
Csak azért, mert rendeltem egy ilyen kártyát, viszont elfogyott itthon az ilyen átalakító, pedig volt több is (hová tűnhettek?). Ahogy elnéztem a gtaIV bencheidet, nekem bőven megfelel ez a kártya, Dirt2-höz meg főleg.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #22555 üzenetére
Örülök, hogy visszatértél. Kezdett már "kanbuli" lenni a topikban
Az volna a kérdésem, hogy: Adtak-e a kártyádhoz 6tűs tápátalakítót (molex --> 6pin)?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22555 üzenetére
Azért van ott még egyéb különbség is: "Texture Filter Quality: Very High"
Csinálj egy benchmarkot ugyan azokkal a beállításokkal és akkor lesz viszonyítási alap. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22551 üzenetére
Kár hogy a beállítások nem ugyan azok. Egyébként biztos van különbség a két lap között sebességben.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #22551 üzenetére
Az a asus alaplap nagyon jó. És eredmény is nagyon jó grat
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #22506 üzenetére
Opsz! Nem láttam....
Szerintem azt a szerkesztésben tette hozzá, de legalább igy kiforrot a dolog.
Nem kell letöltsem.. de ahogy nézem népszerű lesz.///
Bevált az 5770?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mariann294 #22506 üzenetére
jó adminokkal ez se gond, anno SAMP-n a ~15 élő magyar szerverből kb. 5-ön volt általában rendes adminok voltak, akik elég jó hatékonysággal szórták ki a csítereket. a többin olyan tessék lássék, ha szólsz, hogy csíter van, vagy kibasszuk, vagy nem.
-
Tompo92
senior tag
válasz
Mariann294 #22234 üzenetére
dehogynem....ezekkel a beállitásokkal csináltam...
-
Tompo92
senior tag
válasz
Mariann294 #22232 üzenetére
Jaja...sokkal nem lessz szebb semmi csak 1cm-vel távolabb látok...ami meg felesleges...és szintén gépigényes...mindig is igy volt beállitva a gta4 em...
és ha az árnyékolás csak 1% on van..az más éppen olyan mintha Max..ra húznám...nézd meg...itt a maximum is felesleg...kitesztelgettem ám.... -
Tompo92
senior tag
válasz
Mariann294 #22229 üzenetére
-
Tompo92
senior tag
válasz
Mariann294 #22229 üzenetére
Aham....mingyárt csinálok akkor
egy pillanat
-
Tompo92
senior tag
válasz
Mariann294 #22224 üzenetére
Na ittvolnék
...mindenböl a legfrissebb a gépemen...
Statistics
Average FPS: 60.15
Duration: 37.69 sec
CPU Usage: 77%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Highest
View Distance: 28
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 285
Video Driver version: 197.13
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Phenom(tm) II X4 940 ProcessorFile ID: Benchmark.cli
Kicsit megkönnyebbültem!!!!
Játék közbe akár este akár nappal akár fényszóróval..50-55 Fix-en megvan...úgy örülök -
person
senior tag
válasz
Mariann294 #22216 üzenetére
He He Egészségedre. Gondoltam hogy hiába szólok inkább csak rontok a helyzeten.
Azért mentem úgy pár kört nappal és a 25-30 fps érdekes módon megvolt csak kicsit lassan töltődtek a távoli dolgok. Mondjuk ez érthető 935MB Vram igénynél 512MB-os karin. -
person
senior tag
válasz
Mariann294 #22205 üzenetére
Hali. Nem felejtettem el most próbálkoztam De nem indul el a teszt ezekkel a beállításokkal.
Nem röhögni.
Próbáltam TQ-ot visszáb venni mediumra de úgy sem indult. Nem tudom még visszáb kellene e vennem az a gond vagy csak valami hóbortja támadt. Majd azért még próbálkozom de mára elég volt belőle.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22207 üzenetére
Nahát!
És tuningolni is tudod vele az ATi-t? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22205 üzenetére
Jól látom a bal felső sarokban, hogy evga precision fut nálad?
Futna ATi kártyákkal is? -
person
senior tag
válasz
Mariann294 #22203 üzenetére
És a tiédről?
Ezt csak a teszt kedvéért állítottam így. De ha megmutatnád akkor pontosan úgy állítanám mert én is kíváncsi vagyok.
Amúgy a Texture Quality nálam mindig mediumon van ha játszom a vram miatt. Csak a tesztért oldottam fel. Még nem is próbáltam high-on. Kiváncsi vagyok mennyit dob a grafikán és mennyit veszítek fps-ből.
-
person
senior tag
válasz
Mariann294 #22200 üzenetére
Érdekes. Nem mondhatnám hogy friss, tiszta és ép a rendszerem. Eléggé win reinstall előtt áll. 1.0.4-es patch.
Statistics
Average FPS: 45.51
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 94%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 70Hardware
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6095
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
AMD Athlon(tm) II X2 240 ProcessorFile ID: Benchmark.cli
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mariann294 #22154 üzenetére
Jaa, olyan ruhám van egy egész együttes fekete lakkcipővel. Na majd legyűröm. Az életbe nem jöttem volna rá hogy az elegáns kell nem rövid. Köszi.
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mariann294 #22138 üzenetére
Mármint úgy gondoltam, hogy mikrofonozni. Teljesen mindegy mivel, csak beszélni. Úgy azért jobb. Valami tényleg nincs rendben. Az nem játszik közre, hogy a partíción, ahova rakva van, alig 300 mega szabad hely van? Mert folyamatosan morgatja a vinyómat, mindig töltöget. Vagy hogy sok a lapozófile, abba töltögeti.
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mariann294 #22136 üzenetére
Gyári 1.8ghz-n körülbelül egyforma erejűek, de ez majd 2.9ghz-n jár. 2 giga ram 840mhz cl5, gainward 9600gt green, 600/1500/1800, picit lassabb mint a gyári, de ennyivel nem kellene. Majd E5200 3.6ghz-n. Aztán gyűjtögetek eredetire, jó volna gamelni úgy.
Szoktatok valamin közösen beszélni? Pl TS(tímszpík
).
-
Davidof92
senior tag
válasz
Mariann294 #22132 üzenetére
Ez jónak hangzik ám
Jól lement az ára ahhoz képest, hogy 13-al kezdett. Már láttam 6500-ért is. A legújabb patch hozzá mennyi gyorsulást hozott? Illetve mért van az, hogy nállam teljesen alap 1.0 verzióval 800x600-ba minden csúszka teljesen levéve, a két kis bizgentyű low-ra rakva, és alig van 25-30 fps-em. Pedig jobban kellene futnia. Ennyire kevés volna hozzá a húzott E2160?
-
HaZsolt
őstag
válasz
Mariann294 #22126 üzenetére
Összes Machinima vidik jók
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22121 üzenetére
Sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy hozzáférésem legyen egy ilyen csodához.
(#22122) Mr.Csizmás:
Bent a melóhelyemen. Tegnap hozták.Lépj be a live.xbox.com-on és ott listázza az összes acsivmentet. Amit még nem csináltál meg az szürke.
Így néz ki nálam: -
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #22115 üzenetére
Igazából itt minden stimmel csak a ramod nem !! win 7 + méég high beállitás 2 gb ram elfogy vennél + 1gb ramot akkor lenne 53 - 54 fps !!!
-
agemate
addikt
válasz
Mariann294 #22115 üzenetére
Minden alapbeállítás, kivéve AAA, az minőség és a mipmap is.
Amúgy a +2GB random access memory azért javítaná a folyamatosságot mindkettőnknél.Válaszolt, de nem vált be a tippje
-
agemate
addikt
válasz
Mariann294 #22113 üzenetére
Hát a detail distance az nálam 65. De a többi ugyanaz.
Amúgy in-game mennyi fps-ed van? Mert az a mérvadó azértErre valaki
-
agemate
addikt
válasz
Mariann294 #22110 üzenetére
Lehet, hogy jót fog tenni az új driver, mert nekem HD 4850-el, hasonló procival és szintén 2GB-rammal 54fps jött ki a benchmarkban, a beállításokban annyi különbséggel, hogy nekem Very High Shadows van beállítva, density maxon.
Felbontás, többi detto ugyanaz, mint neked.Azt akarom ebből kihozni, hogy jóval több fps-ed kellene, hogy legyen, mint nekem!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22105 üzenetére
Egy képet is kérünk a grafikus beállításaidról ezzel az új szépséggel!
-
agemate
addikt
válasz
Húú de szép 5770-es
Jó halk is lehet ekkora ventillátorral.
Ide-ide kettőt nekem!Csinálhatnál egy Benchmarkot, ha esetleg megvan az, ami a régi kariddal készült, linkelhetnéd mindkettőt!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Jól néz ki a karid!
A kép is szép részletes. Mekkora felbontásban játszol ezzel az új VGA-val?
Ha maradt az 1280xxxx akkor igen nagy fps-ed lehet. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #22095 üzenetére
Akkor grat az új kártyához, és a szülinapi kivánságot spájzold el!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #22077 üzenetére
Boldog szülinapot!
(milyen VGA-t "kaptál"?)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22045 üzenetére
Kimenős tengerész?
Nahát! Őt se láttam még. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22031 üzenetére
Azt hiszem még nem láttam.
Jó ez a parkolós!
Poén még egy busszal keresztbeállni a hídon és megvárni míg feltorlódik vagy 20 autó, aztán egy gránát és nézni a láncreakciót a busz tetejéről.
Nem emlékszem, hogy írtad-e de mi lett a 9600GT-vel? Bedöglött?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #22006 üzenetére
Szerintem jól döntesz ha tényleg az 5770-et veszed. Az egy hosszútávú megoldás.
Nagyon tetszik nekem az MSI 1gigás Twin Frozr GTS 250-e de én biztos nem adnék ki 36ezret egy öreg, kifutó GPU-ért. Jó hogy tupíroztak rajta ezt-azt, meg csíkszélességet csökkentettek de mégiscsak egy G92 az meg úristen mikor is jött ki?
2007 december 11.-én debütált hivatalosan a 8800GTS 512 és vele a G92-es GPU. Emlékszem mert aznap rögtön vettem is egyet. Egy lassan 3 éves technológiáért ki ne adj 36ezret!
Tengerentúlon valamiért normálisan be vannak árazva ezek a kártyák. 23-26 ezerért van ugyan ez a Twin Frozr és azt mondom hogy ez a reális ára.
36 nagyon sok érte!
Legalábbis nekem ez a véleményem.És egyébként tényleg jöhetnél már multizni!
Apropó újdonság!
Nem emlékszem, hogy ezzel a teherautóval találkoztam volna már a játékban! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #22003 üzenetére
Mikor lesz karid? Tegnap hiányoztál.
(nem szeretek olyan lány karakterekkel játszani, akik közben fiúk.... fuck)Gondoltam kölcsönzöm pár napra a GTS250-et, de közben akadt rá vevő.
Továbbra is azt javaslom, hogyha leginkább GTA4-vel játszol, akkor 30-40Khuf tartományban GTS250-et vegyél, abból is ezt az OC-s MSI-t, amit eredetileg kiválasztottál.
Ha más játék is van a palettán, akkor van értelme a kicsit drágább 5770-be beruházni.
(persze ez csak az én véleményem.. a 4670-eket is lecseréljük 1GB-os GT-kre, mert már használtan alig 20K... igaz többet fogyasztanak, meg zajosabbak...) -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21998 üzenetére
Nagyon nagy!
Ezt ma ki kell próbálnom! Kár hogy multiban nincsenek ilyen pilóták.
Pontosan ezt birom ebben a játékban! Hogy mindíg lehet valami újat találni benne. -
Zoli-206
senior tag
válasz
Mariann294 #21998 üzenetére
Ehh, nem rossz
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21964 üzenetére
Itt van az 5770-ről a PH!-s teszt ha esetleg még nem olvastad.
3. oldaltól vannak a tesztek grafikonjai. Bizonyos játékokban még a GTX 275-nek is odapirít. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21960 üzenetére
Nincs olyan, hogy egy játék "nem szereti" az ATi karikat. Ez egy urban legend. Hibák előfordulnak mindkét oldalon de ezeket általában egy újabb driverrel vagy patch-el javítják hamar.
Volt 4850-em de az még az első patch elött volt. Előfordultak eltünedező texturák de ilyenről már a 3. patch óta nem olvasni itt és fsb-nek is pozitív tapasztalatai vannak a két ATi kártyával amennyire a hszeiből kivettem. Az ő véleményét kéne meghallgatni, mert én már régen váltottam.
Az biztos, hogy ha GTS 250 és 5770 között kéne választani akkor én mindenképpen az 5770-et választanám!
Egyrészt sokkal gyorsabb mint a GTS. Valahol a 4870 és a GTX 260 szintjén teljesít és szerintem az újabb driverekkel még gyorsulhat is később. Másrészt keveset fogyaszt, nem melegszik és DX11-es, ugyhogy hosszabb távra is jó választás. És tuningolni is lehet jócskán.(#21961) fsb1000:
Köszi a tesztet meg a videót!
Ebből is látszik, hogy ENB-nek vidmem kell dögivel. Simán ráduplázott az fps értékekre a második kártya beillesztésével. Beszédes az a grafikon! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21957 üzenetére
Én inkább ezt választanám a GTS 250 helyett.
Gigabyte-al meg nincsen semmi gond. -
Norbika88
senior tag
válasz
Mariann294 #21957 üzenetére
Nem rossz, bár én nem vennék gigabyt-ot, helyette [link]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #21951 üzenetére
Hát izé.... pont ilyet hirdetgetek, szinte újjak, illetve már csak 1db van mert a másikat elvitték: [link]
Van egy csomó fps mérésem vele, úgyhogy ha a procid teljesítményet tudjuk arányosítani egy C2D-hez, akkor még a GTA4-es sebességét is meg tudjuk saccolni.
(sajna AMD-s rendszerben nem teszteltem, de legalább 30-40%-val jobbnak kell lennie mint a 9600Gt-nek)szerk: ja... közben rupi is linkelte...
na majd kitalálunk valamit... -
Norbika88
senior tag
válasz
Mariann294 #21941 üzenetére
Köszi szépen a tippeket, most stabilan 20FPS felett járok, ki húztam a readyboost-os pendrive-ot azzal is nyertem pár kép kockát.
Ha esetleg multiznátok: NorBIKA666 felvehetnétek!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21951 üzenetére
Nagyon drága!
Nézd csak mit árúl a koléga!
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #21945 üzenetére
Nem gts 250 ?? Vagy gtx 260 ? Mert gts 260 nincsen !
Amugy én majd egy evga gts 250 1gb ot akarok venni !
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #21945 üzenetére
Hátha Ö segíthet gariztatni: [link] Egy PÜ-t megér...
A 8500GT-t itt vetted a PH!-n? Mennyiért ha szabad érdeklődni? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #21943 üzenetére
Sajnálom, legalább garis volt a 9600Gt?
Mikor lesz újra jó VGA-d? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #21941 üzenetére
De rég láttalak Mariann!
Mostanában sokat multizok (éjféltől), de nem vagy a LIVE-os barátoknál aktv szinte sosem.Egyedül nem járok a bárokba...
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #21812 üzenetére
Én is készülök egy sajáttal, az első 10 másodpercet már sikerült megcsinálni úgy, ahogy én azt elképzeltem (vért izzadva 1 óra össze-vissza kattintgatással
) de már kezdem kiismerni a video editort
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21730 üzenetére
Az is igaz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21727 üzenetére
Lefogadom, hogy nem a netkapcsolat okozza a multis lassulást hanem a lassú proci.
Nálam le/fel 256kb/32kb -os kábelnettel van hogy még torrentet is futtatok multizás mellett gond nélkül.
Neki meg kb 5ször szélesebb netkapcsolata van mint nekem. -
Ukeve
tag
válasz
Mariann294 #21635 üzenetére
Köszi az lesz!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21635 üzenetére
Igazad lehet! Ez a lehetőség nem is jutott eszembe.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21613 üzenetére
Hogy te miket kiszúrsz!
-
bicsigabi
tag
válasz
Mariann294 #21456 üzenetére
4000-ért vettem és majd veszek gépet is később csak kiváncsi voltam...
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #21439 üzenetére
Nekem is majdnem akkor (10-én)
Viszont azok alapján, amiket eddig láttam ezekből a dlc-kből, én is elkezdem multis pályafutásomat
Valakinek van-e infoja arról, hogy az eredeti játék mellé olcsóbban be lehet-e szerezni ezeket, vagy már alapból kell hozzájuk a GTA IV? Vagy teljesen különálló játékként lehet majd ezeket megvenni? Mert ugye nem mindegy, mivel legalább ennyi értelme lenne annak, hogy megvettem megjelenésekor a játékot. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21386 üzenetére
Tényleg szépen be van lőve nálad!
A 4 magos proci meg valamennyire ellensúlyozza a gyengébb videókártyát. Legalább nincsen hirtelen fps drop ami nálam még 4ghz-es C2D-nél is elő-elő fordult. Csak a 4 maggal múlt el teljesen. Ha nagyobb monitort szeretnél akkor mindenképpen le kell majd cseléned a GT-t. 1280*1024-re még éppen megfelel de ha teszem azt 1680*1050-re váltanál akkor oda már minimum egy 1gigás 9800GTX+-t ajánlanék. A procid meg elég lenne az alá is. 4giga ram is sokat dobna! Az még nem is olyan nagy kiadás, föleg ha el tudod passzolni a meglévő 2*1 gigádat. Talán érdemes lenne azzal kezdeni a bővítést.(#21384) Crytek:
Ezt már kitárgyaltuk itt. Egyébként ott van a linkeden minden részlet. Core i5 @ 3.6ghz, 8GB ram, Gtx 285 és szarúl megy. Bár itt most nem írják, hogy ez most 1 vagy 2 gigás GTX de abban a német cikkben amit multhéten vagy azelött linkeltél ott 2 gigásat írtak.
Egyszóval felejtős a mod minimum a fermi megjelenéséig de szerintem inkább egy HD68XX-el lesz majd értelme elővenni ezt az ENB-t. -
KING1000
tag
válasz
Mariann294 #21380 üzenetére
Egy 9600 GT-től igen-igen szép eredméy...
Most gondolj bele, ha GTX 260-ra lecserélnéd mennyivel nagyobb változás lenne
-
JetiRulez
őstag
válasz
Mariann294 #21339 üzenetére
Én ma este is ráérek, csak ne szívasson megint ez a trágyadomb.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #21328 üzenetére
Ajj már, ne írj már ilyen butaságokat.
Nem azzal volt a baj, hogy megemlítetted, hogy van új driver, hanem azzal, hogy kicsit későn.Sok helyen ki írják, nem csak a PH-n. Főleg most írnak sokat róla, mert elvileg hibás is.
ON: Ma lesztek? A multkorit folytathatnánk, mert nem nagyon tudtam akkor játszani.
agemate: Én meg low textúrával, és medium grafikán játszok... Szerintem nem csúnya, hozzászoktam. Élsimítás azért nincs, mert azzal kb 5fps-ed lenne még low-on is.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #21318 üzenetére
Ezt szeretem! Csak be kell szólnom 1et és rögtön beindul az élet itt.
(#21325) fsb1000:
Magamból indultam ki. Nem csak a rangom PH! addikt!
Egész nap olvasom munkában.
Egyébként én sem látom értelmét rögtön lecserélni e legújabbakra. Csak akkor szoktam ha már egy driverről egyértelműen kiderült hogy jobb mint amit éppen használok. Épp ezért tökéletesen elvoltam majdnem egy évig a 182.50-el és most a 195.62 is sokáig fog maradni úgy érzem. -
KING1000
tag
válasz
Mariann294 #21316 üzenetére
Csak azt szeretném kérdezni, hogy melyik szoftver az, ami kiírja neked bal felső sarokban a GPU fokot
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #21303 üzenetére
Hmm annak nagyon örülnék. A cognoscenti fájljai kellenének, a profilomon lévő mailre.
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #21301 üzenetére
Amúgy az a vicces, hogy egy moddolt autónak raktam vissza az eredeti fájljait, és ez volt az utolsó játékmódosítás a hiba előtt. Nem tetszik neki az eredeti modell.
Update: Besza-behu visszaraktam a moddolt autót, és nem dob ki... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #21268 üzenetére
Veled értek egyet.
Azok a dolgózok nincsenek leláncolva, bármikor lehet munkahelyet váltani.
Bulvár jellegű hír.... -
$p@rr0w
őstag
válasz
Mariann294 #21268 üzenetére
A dolgozók csinálnak jó játékokat, nem a rockstar h rohadjanak meg.
Eddig csak azért nem utáltam a kiadót mert azt hittem a jó munkakörülmények, és az ösztönzőleg ható fizetés miatt tudnak ilyen minőséget produkálni, tévedtem. És nem érzem megam jobban attól se h másnak is szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest