- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Davidof92 #22416 üzenetére
ne trénerezz!
megvan a megoldás! rakj fel egy frapsot, F9-re kösd rá a videó felvételt, fps-nek 25-öt adjál meg, half frame, no sound. start fraps, aztán start gta4. amikor a kaszinó után rohansz a csónakhoz, és felpattansz a motorra, akkor F9, hogy a fraps elkezdje venni, mert akkor konstans 25 fps lesz a játék (feltéve ha eddig többet ment
- nekem 35-40). és a másik: az ugrást rakd át vmi másra, mondjuk az x-re. motorral ugratás (fraps felvétel menjen!) és X nyomkodás ezerrel. ha bemászott a helibe (nekem kb. 5 sec volt) akkor újra F9, felvétel leáll, és mehet az aksön.
remélem tudtam segíteni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Davidof92 #22416 üzenetére
Én is ugyan annál a küldetésnél vagyok és nem tudok továbbjutni.
Nekem a heli irányítással nincsen bajom. Az megy frankón de ami nagyon idegesít, hogy a motorcsónakkal sehogysem tudok beérni Jacob alá és ezért bukik a küldetés. Akárhogy nyomom a gázt a motorcsónaknak, akármilyen kis íven megyek Dimitri helije után, mikor megjelenik Jacob és megjelenik a kis sárga nyil nem tudok odaérni és eltűnik.
Engem ez basz föl agyilag! Már néztem videókat is és ott simán beért alá a játékos pedig nem is vágta le úgy a kanyarokat ahogyan én. -
-
sunny84
senior tag
-
törölt tag
válasz
Davidof92 #22402 üzenetére
köszi. nekem enb után az alapjáték már nagyon nem tetszik, és ezzel más is így lenne szerintem. akinek 1 gigás videókártyája van, próbálja ki, de tényleg. csak lightosabbra kell configolni az egészet, és kész.
ráadásul nem is használtam a timecyc-et, és a többit, amit múltkor mondtam, csak a trainert és az enb-t.
(de még mennyire hogy jó)
-
-
bognar110
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
Davidof92 #22135 üzenetére
Hmm,sokkal jobban kéne annak mennie.Ez a proci nagyjából megegyezik egy AMD Athlon X2 4000+ 2.1 Ghz-el,nem?Ha butaságot mondtam akkor sorry.Nade,ha igy van akkor ilyen beállitásokkal kéne szaladgálnia 25-30 fps-el.(régi kép,az előbb emlitett procim volt akkor meg egy 9600 GT)
Ja és elég sokan vagyunk magyarok.Azért nem olyan hú de sok,de vagyunk.
-
puttputt
őstag
válasz
Davidof92 #14194 üzenetére
Nem tudom... én óvakodnék az 1.01 utáni patch-ektől, inkább csak moddolgattam utána, megy is a játék
(Legrosszabb esetben pakold vissza "Magic patcher"-rel - ha használtad eddig - az eredeti file-okat, aztán megint vissza... volt már ilyesmi, pl. kifagyott ugyanazon pontnál bug miatt a küldetés,- gondom, az megoldotta.)
E-Maxnak ment a privi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest