- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Nem, szerintem csak szimplán lassú.
Majd megpróbálom áttölteni máshová, ha sikerül.
150 mega körül van, nem tudom miért ilyen tetű a Megaupload... szerintem nem csak ennél a fájlnál.
Érdemes lesz később is próbálkozni.fsb1000: Ja. Pedig ez aztán nem crack-hack-warez meg ilyenek...
Mod.: Most például lazán bejött a link.
-
rup1u5
nagyúr
Ezt már elég régen felfedeztük de hanyagolva lett mert sokkal nehezebb ráállni kocsival a korlátok miatt és közel van nagyon a házhoz is.
(#19604) Reynoldss: Hogy a mi? A miért? A hogyan? És merre?
Ha jól értem fölraktál egy Audigy drivert amitől akad a hang GTA4-ben de elötte is akadt, tehát nem attól van?De akkor miért gondolod hogy attól van? Kicsit érthetőbben ha lehetne kérni a levezetését a problémának!
-
fsb1000
nagyúr
Mintát kell mutatni.
Mindannyian minták mentén müködünk, már kisgyermekkortól.A fiam is kihasználja a GTA4 csitjeit (XBOX-on is van!), de multiban eszébe se jutna.
Legalábbis remélem...
Tudja mi a véleményem róla, és ez biztos "törést" okoz neki, mikor a haverjaival játszik.
De dönteni kell. Mindenkinek döntenie kell milyen mintát vagy mintákat követ.
És ha csak csitelős minta van, akkor mindenki azt követi.Ha sikk csitelni, akkor a képlékeny szemlélettel rendelkezők csitelni fognak.
Ha sikké válik a csitmentes játék, és majd lehet vele dicsekedni a suliban, meghogy egyenrangúként játszik öreg f@szokkal 14évesen és ráadásul jobb mint a felnöttek, no akkor majd egyre többen választják a csitmentes megoldásokat. -
fsb1000
nagyúr
Igen, nekem ettől jobb lesz.
Terjesztem a hitet, és reménykedme, hogy egyre többen áttállnak erre az oldalra.
Nekem is idegölők a csitterek "kampányai".Esetleg, ha erősebb lesz a "fizetőképes hang" a fejlesztők adnak olyan lehetőséget, hogy a dolgos 80% azt csináljon amit akar (pl csiteljék farba egymást), és a mardék 20% visszavonuljon garantáltan csittermentes helyekre,.
Igy a pénz is megmarad, meg.... azt nem tudom, de én is jól járok.
Nem akarlak megbántani, de megint tévedsz. Most a 85%-val-
A hsz-eim jó részét a vizes, peltieres és tuning topikokba írtam.
Ott nincs csitterkedés.
Ha itt minden hsz-em beszámítanád, akkor se jönne ki 20%. -
papírzacskó
csendes tag
Számla az megvan. Holnap vissza viszem amit én vettem mert a számlán rajta van a vonalkód sorszáma ami a dobozon van. Meg másodsorba kb 11 óra óta multizok és olyan szinten idegesítő a sok majom halhatatlan taknyos, hogy megis bántam az egészet. Legdurvább az, hogy az egyik azt énekelte ,hogy I'm a hero I'm a cheater vagy mit. Ez engem olyan szinten felidegesített, hogy innentől kezdve nem is nagyon érdekel az egész GTA4. Holnap irány vissza a media markt és ha más nem inkább előrendelem a COD MW2-t...
-
Mariann294
őstag
Nem vették ki,ott van az!
Múltkor tökre eljátszottam azzal is
Pasi hang sokkal jobb...olyan hogy is mondjam közvetlenebb meg bolondosabb...a csaj túl komoly..
Na szóval multkor kikapcsoltam a térképet.És megjelöltem egy távoli pontot,kiváncsi voltam odatalálok-e igy.Néha meghülyitett,de azért odataláltam
Aztán fordult a kocka...trainerrel elkezdtem repkedni,szerencsétlen azt se tudta mit mondjon..XD
-
Geryson
addikt
Mondom, a mentés nem ment, azaz nem tudom aktiválni. Ha kitörlöm azt amit ő csinál (pl. miután hazaviszem első alkalommal románt a kecóba), akkor teljesen előről kezdi a játékot. Még azt kipróbálom, hogy a mentést bemásolom, de az xlive mappát nem és ráküldöm azt az első hozzászólásban írt progit, hátha csinál vmi csodát. Ha el tudom indítani, akkor kipörgetem végig mostmár!
Most repülök, közben akartam indítani egy GTA4-et, de rafkós és nem indul el, gondolom látja, hogy megy már egy főprogi. Pedig megnéztem volna, hogy mennyit bír az Core i7!
Kilépek és jövök lövöldözni inkább, most ehhez van kedvem!
See you there!
-
Geryson
addikt
Elértem azt, hogy multizni tudok és ez a legfontosabb, amúgy a játékban 98,7%-on állok, de nincs kedvem már megcsinálni. A multi az fontosabb, úgyhogy most is megyek egy kicsit ökörködni!
rup1u5: nekem nem jött be a Win7, fagyott a kedvenc játékom (nem a GTA4), de kicsit később megint meg fogom próbálni, mert tuti nagyon jó kis oprendszer lesz belőle csak sztem kell még egy service pack vagy egy csomó update.
Szerk.: Tudom-tudom, nem a kedvencetek (nekem sem), de honnan tudnék örökélet mod-ot leszedni?
-
rup1u5
nagyúr
Ez volt a másik dolog amire gondoltam.
Valszeg köze van hozzá annak is hogy éppen akkor esteledett be de amit ma produkált olyat még nem láttam. Álltam gyalog a sarkon és nem ment csak 2-3 autó a közelemben. Az fps meg beállt elöszőr 22-re kb 5 másodpercre, majd 19-re esett. Ez azután volt, hogy elkészítettem és lementettem a szkrínshotokat (Prt Scr, alt+tab, irfanview-ben ctrl+v). Mivel ilyen erőteljes és látszólag ok nélküli esést még nem láttam ezért hoztam összefüggésbe az alt+tab-al. Gyanítom, hogy ilyenkor sokkal több a memóriaművelet a futó alkalmazások közötti váltogatás miatt. Persze ez csak egy feltételezés. Megpróbálom nemsokára mégegyszer ugyan azon a helyen nagyából ugyan abban az időben csak alt+tabozgatások nélkül. Sajnos 1-2 hétbe beletellik mire kibogarászgatok minden fontos munkát, mentett állást a C:\-ről de ha ez megvan akkor megy föl a W7 64bit és meglátom ott hogy teljesít. A másik jelenség ami szintén a vistára enged következtetni az a megnövekedett töltési idő. Az elején mikor még frisebb volt a rendszer is nagyon hamar betöltött a mentett állás. Most eltart vagy 1-1.5 percig is.
-
-
hesszan
aktív tag
nem mai ellenben pár éve csúcskategória volt. De megy rajta folyamatosan, akadás nélkül, swappolás nélkül. (trágya grafikával, amit automata állit be de megy)
Nem tvn való inditásról beszélek. az hogy a d-sub d-sub csatim van a tv háluja
azt jelenti hogy a géphez mint monitor van csatakoztatva, xp + ati cc monitorként ismeri fel. (igaz hogy unknow samsung display) Egyetlen megjelenítő a géphez, tehát elődleges monitor. másodlagos nincs, ezen xp alatt soha nem is volt másodlagos.
Kontroller? bill + egér. a gép 24/7megy 70%ban letölt kikapcsolt monitorral, 29%ban letölt+filmet nézünk rajta. 1%ben játszok. előbb lesz dupla akkora a tárhelyem mint hogy kontrollerre költsek.
gondolom hogy a konzolhoz is lehet bill+egért társítani. -
Mégegyszer mondom, hogy megértsd: nem volt ott a szerkesztés!!! És mégegyszer mondom később regisztráltál, és 8x annyi HSZ-ed van mint nekem. Nem is tudom melyik flood gyanúsabb... Nagyjából 0,2 HSZ per nap jut rám, míg rád kb 1,25 HSZ per nap. Nem akartam lemenni dedóba, de valahogy meg kell, hogy értessem. Amúgy mge vannak itt moderátorok is, hagyjál nekik is munkát
.
-
Ha megnéznéd, hogy mikor regisztráltam, akkor nem beszélnél hülyeséget. Nyilván mire észrevettem, hogy másik válsazt is kaptam, már nem volt ott a szerkesztés lehetősége. Ráadásul épp egy olyan ember mondja nekem, aki 8x annyi hozzászólással rendelkezik kevesebb idő alatt, mint én. Ha kötekedésből írtad, ha nem akkor is annak vettem.
-
hesszan
aktív tag
Szia!
köszi a választ, aztán megtaláltam én is. sok szivás után sok kinlódással már látom is hogy mi történik a képernyőn. Végülis az volt a nyerő ha azt irtam -windowed ?? és ettől fullscreen?? ami nálam 800*600, mert az én vasammal ennyit enged beállitani. Optionsban semmit nem enged állitani. (de ha simán win alatt asztal 800*600 azt meg kinyomja a tv)
ez az első játék mely szivat a tv miatt, a többi általában a gyenge vas miatt szivat. -
rup1u5
nagyúr
Igen. Most jutott eszembe, hogy 8800 GT-ből is volt 1gigás. Valahol olvastam erről a g92-es memória dologról de már nem emlékszem hol. Utánnanézek.
"mindegyik "márka" megkapja a ref vga nyák tervét, magyarán a licenc jogot megveszi, és azt módosítja saját szájíze szerint,"
Gyakorlatilag az egyes márkák már kész kártyákat kapnak és vannak márkák akik saját, (nem ref) nyákokat készítenek és saját hűtésüket teszik rá, mint pl az MSI. Nv-nél ez rugalmasabb de ATI-nál még az órajeleken sem változtathatnak az egyes márkák és ott tényleg egy komplett kártyát kapnak amire csak a saját márkajelzésüket teszik. A gainward-ot pl azért rúgta ki a partnerei közül ATI mert "nem ref" HD4800-asokat kezdtek el forgalmazni.
Az 1gigás 9800 gtx-et ha jól tudom a gigabyte adta ki és mivel nem ref ezért van is vele gubanc, mert a hivatalos forceware driverek nem akarják/akarták rendesen felismerni ezért a gigabyte oldaláról kell letölteni hozzá külön mod-olt forceware-t. Ezt olvastam néhány 1gigás gigabyte 9800gtx tulajtól.
De a felsőkategóriás, dupla gpu-s nv kariknál nem ez a helyzet. Azokat valóban készen kapják nv-től az egyes frogalmazók és matricázzák. Nem gyártanak sajátot. gx2-nél technikai korlátai is vannak ha nem tévedek és valószínüleg nem is érte volna meg senkinek 2gigásat gyártani belőle, mert eleve nagyon kis haszonnal vagy éppen veszteséggel (lásd GTX 295 amit olcsóbban árultak mint amennyibe az előállítása került) árulták őket. A nagy pénz a 2gb ddr2-vel szerelt 9500GT szintűparasztvakítós karikból folyik be mindkét oldalon. -
puttputt
őstag
-
törölt tag
köszi!
amúgy ez egy dx10-es játék, szóval min. vistával érdemes nyomni, ha tudja a vga
-
PI3525
tag
GX 2 -es a karim csak még nem írtam át
megvan még a gtx is
othonról belinkelem neked mert most dolgozom és a youtube sajna le van tiltva
amugy a videó 2008.decemberi és akkor még semmi patch nem volt látszik is a menüjén de délután belinkelem. És amugy a videóba tök jól megy a gyereknek lehet hogy vista jobb lenne??
-
PI3525
tag
Szia! Látom te nagyon ott vagy a gta 4 témában
remélem tudsz nekem segíteni. Szóval az lenne vele a problémám , hogy nem igazán akar normálissan futni a game ja meg szerintem a commandline.txt fájlba nem megfelelően írtam be a paramétereket mert a texturák lassan töltenek be meg a játék sem megy olyan sebességgel ahogyan kéne. Szóval a gépem. Q6600@3 Ghz , 4gb Geil Ultra , 9800 GX2 Windows 7 na meg a legfrissebb driverek meg az 1.04 -es patch. Ami a lényeg , hogy a youtube-on van egy ugyanilyen konfoggal készített video és ott maxon megy a game teljessen folyamatossan
komolyan szétvág az ideg. Kérek mindenkit , hogy segítsen vmivel ha tud, pld adjon vmi paramétert amit a commandline-ba lehet írni vagy mi lehet?? op rendszer nem ok? lehet vista jobb lenne, mert azért ez a video kari nem olyan szar sztem. Előre is köszönöm a helpet.
-
Mariann294
őstag
Köszönöm szépen a fáradozásodat!
Ha jobban megnézzük,nálad a közelebbi dolgok szebbek.(autó,felhajtó stb)Bogi: Nézd meg az én beállitásaim,és állitsd olyanra.Simán viszi.
Amugy szép eredmény!Linkelhetnél te is olyan képet amit mi csináltunk zsé-vel,meg a beállitásaidról.
-
Mariann294
őstag
Az isten szerelmére könyörgöm hadjuk már abba!!!
puttputt irta,meg én is,hogy zárjuk le a témát és ne vitatkozzunk!
Akkor neked miért kell itt tovább boncolgatni??Figyelmesebben olvassátok el a hsz-t,amiből ezaz egész kiindult.Letisztáztuk,hogy nem volt benne semmi rosszindulat!Miért kell ezeket odaképzelni?Ébresztő!Ez itt nem a vacsoracsata,meg a mónika show!
FSB: Őszintén szólva,megmelengetted a szivem,én is ugyanigy emlékszem vissza a régi szép időkre.
Ja és szia Geryson!Visszajössz multizni?
Amugy még mindig benne vagyok egy csit és trainer mentes multiban.Lehetne nálam jelentkezni,és csak azokat engednék be a szobába,akik jelentkeztek.
-
rup1u5
nagyúr
Hát hogy engem nem jól értelmezel az biztos.
A te hangnemed is adhatna okot sértődésre annak aki úgy akarja értelmezni. Általános iskola, szövegértelmezés, fogalmazás. Most akkor vegyem úgy hogy burkoltan lebunkóztál és sértődjek meg mint putt? Jól tudod osztani az észt az idősebbeknek!(egyébként meg hozzád nem is szoltam.)
-
fsb1000
nagyúr
Ne hisztizz! És ne vágj bosszankodó "pofákat" miközben az állításom valóságtartalmát firtatod.
Gondolj vissza kinek milyen karaktere volt, mikor filmet forgattunk, vagy hogy a fiam is szokott velünk multizni.... rájösz nem nagy túlzás az a 30év.Mindegy...
Tönkre vágtatok valamit, ami nekem tetszett.
Örülj, hogy csak ennyi jön le ide a morcosságomból.Az XBOX nem vált be... kevesebben multiznak vele mint PC-vel, magyarok meg szinte egyáltalán nem. Mindenkinek hekkelt XBox-a van, azzal nem lehet multizni.
A fiamnak talán megérte, Ő kijátszotta a gaytonit. Engem ez nem érdekelt, bár videokat arról is készítettem. -
fsb1000
nagyúr
Tán csak azért hiszed, mert van köztünk vagy 30 év....
Nem lett leszólva puttputt.
Mint írtam, engem nem zavarnak a linkelései, de arra nem kaptam választ mennyit is játszik ezekkel a bigyókkal.
Ha meg T.játékidő -> 0, akkor miért is linkeli? Ennyire "mélyreható"? És az mire is lenne jó?
ejhh....
Ha nem teszi ki azt a "kis bosszankadó pofát" a vitaindító hsz-ebén nem is reagáltam volna rá.Ne ciffrázzuk már, semmi durva beszólás/leszólás nem volt, aki ennyit nem bír ki, annak sem a fórumozás sem a GTA4 nem való.
Egyébként ha keresel némi elegedetlenséget a "hangomban", akkor az kizárólag azoknak szól, akik szétcsesztek ennek a remek játéknak a multi részét.
Linkekkel, mod használattal, csiteléssel.
Legalább érezzék, hogy nem mindenkinek tetszik amit csinálnak.Pl olyanoknak szól az "Old Fat Bikeres" modorom, akik egyszercsak el kezdenek levitálni a szabadságszobornál, mert szerintük az jópofa, miközben a többiek helivel probálják a megbeszélt pozicióba küzdeni magukat.
Apróság... de ezer ilyen okosság tette tönkre a játék eredeti fillingjét.
Nem beszélve a laggolásról, fagyásról, egyebekről, ami ezekkel a szarokkal együtt jár és multiban a többi játékost is sújtja. -
rup1u5
nagyúr
HD-ban? Az szép teljesítmény egy 8800GTS-től.
Én is nagyon elégedett voltam az én 512-esemmel.
(#18788) Neoteric: Hát ha van rá pénz akkor 5870.
De ha csak quad-ra váltasz már azt is érezni fogod. Igaz yorkfield alá nem árt egy P45 de azért P35-el is meglenne a 3600Mhz nálad egy Q9550-el szerintem. Ha Źşë'-nél ilyen jól viszi HD-ban az 512-es GTS akkor lehet okosabb döntés a 4 mag most és később egy erősebb vga ha esnek az árak.
-
Źşë'
addikt
meglett a másik is
tehát íme a 2 db Realizm IV link:
ill. itt vannak a beígért képek, elején párnál mediumon van a textúra, hála a command linemnek meg a vramomnak
nem tudtam h nem ment feljebb mint medium
(#18773) rup1u5 azt nem írtad h melyik GTS mert nem mind1! :-) 512 es szvsz simán elég neki, de a régi 80as az valóban nem =D
-
-
Mariann294
őstag
Én azért nem bántam meg hogx megvettem.Van 1-2 rossz tulajdonsága,de melyik játéknak nincs?Jó ok ok,talán nem ennyi mint a többi játéknál,de megbánásról nálam szó sincs.
Nekem a játékkal semmi bajom.Igaz néha fölidegesít,de hamar elmúlik.Nekem inkább a játékosokkal vannak gondjaim...
Tegnap mentem egy versenyt.16-an voltunk6. lettem mert kicsit laggolt és hát kilöktek.
De tuti nem direkt,láccott hogy a lagg miatt.
-
fsb1000
nagyúr
rupinak igaza van: A GTA4 "játszása" 90%-ban a modok probálgatása és kitárgyalása az utóbbi időben.
Most öszintén... mikor multiztál egy jót 5-6 normális nickkel?
Néha megnézem Mariann nosztalgia videóját, és csodálkozom hogy akkoriban 2-3 órás játékban sem unatkoztunk és néha 8-10-en is voltunk egy szerveren (szobában)
Igazán jó hangulatú esték voltak.Az ismert "problémák" miatt már szinte csak LAN-on játszom, de ott is csak egyedűl, mert van már XBOX és a család többi tagja azon nyomul.
Mindegy.. a CIV és COD1 után a GTA4 volt az a játék, ami tartós emlékeket hagyott maga után. Ha lesz GTA5,6 akor azt is meg fogom venni, mert a fejlesztő csapat megérdemli a támogatást, és érdekelni fog a még tökéletesebb környezet és "technika".
Meg hátha lesz megint 2-3 hónap amig normálisan lehet multizni..... -
fsb1000
nagyúr
Ezmár letölthető? Vagy valami fejlesztői oldalról szedted?
Egyébként az első kiegnek is nagyon jó a hangulata (a motorosnak), bár én nem játszottam singlét, de látom ahogy a fiam játsza. Teljesen más mint a Nicos filling.
XBox-on nem lehet videót rögzíteni és szerkeszteni (legalábbis én nem tudok), igy kamerával lett felvéve náhány dolog, de be se merem mutatni olyan gyenge a minősége.
Egy HDMi digitalizálóba meg nem szivesen invesztálnék csak ezért....
-
Mariann294
őstag
Ezt nagyon remélem hogy nem az én hsz-emre irtad,ha meg igen akkor félre értetted.
Nem vagyunk gazdagok,de erről nem szeretnék irni a forumon.Hitelre vettünk mindent,és még most a procit is.Kb másfél éve kaptam ezt a gépet,akkor az én 6 éves gépemet váltottuk le vele.(1.7 ghz proci,256 mb ram,20 gigás vinyó,és 64 mb-os videókártya de nem ez volt az eredeti konfig sokminden ki lett cserélve benne)
Az előtt meg 486-osom volt,ez volt az első gépem.Ez most az egyetlenegy luxus az életemben,sosem kértem mást.
-
-
Attici
őstag
Mert PC-sek között nem hiszem, hogy az XBOX-os vezérlő lenne elterjedve!
Egyébként én is inkább a Logitecheket favorizálom. Egyik Rumblepadomat sem adnám oda egy Xpadért!!!
Vagy ha már mindenáron azt akarják, hogy X-es vezérlővel is menjen, akkor az elterjedtebbeket is támogatni kéne!
Még szerencse azért ,hogy a patchel ezt a marhaságot kijavították!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest