- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Attici #18246 üzenetére
nem tudom mennyire lehet elterjedve de vezetékes olyan 8k körüli ami sztem nem sok logitech is kb ilyesmi árkategória lehet (nem akarom szidni a logit de megvettem a g9es egeremet nem olcsóért és kaptam mellé egy gumírozott burkolatot, amiről pár hét után levált a felület wtf
- nem is lettem mérges
g15ös billel uigy jártam, space alatt lett egy fehér folt, vmi módon lekopott a szürke festés róla, ami a pláne benne h nem is wasdvel játszom
jó cuccai vannak a loginak de így utólag én nem venném meg őket mert aránytalanul drágák, és mindemellett még csak nem is 100%os minőségűek, mert ue az ember elvárná ennyi pénzért) napokban néztem g19 bill 34k !
nane
támogatottságban ez a box controller javarészt visz mindent mivel microsoft termék, és elsőbbséget élvez a támogatott padok listáján, azaz ami games for windows logoval van ellátva játék azt mindet támogatja,
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Attici #18225 üzenetére
telepítés végén tudsz választani, hogy online activation vagy offline activation. offline-t választod, kapsz egy request code-ot amit bepötyögsz a megadott linken és erre megkapod az aktiváló kódodat. azzal visszabattyogsz a netnélküli gépedhez....bepötyög.....játszik.....örül....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Attici #18221 üzenetére
Lehet vele játszani net nélküli gépen de mindenképpen kell egy netkapcsolattal rendelkező gép, hogy az aktiválási kódodat megkapd. Ez kell a telepítés után.
Amikor megvettem még nekem sem volt otthon netem. Úgy oldottam meg hogy bátyámnak telefonon bediktáltam a serialt meg hogy mit csináljon és ő meg visszadiktálta a kapott kódot. Net nélkül toltam a single-t 1-2 hónapig.
A patch-eket viszont érdemes letölteni és fölrakosgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest