- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
PI3525 #19007 üzenetére
Szerintem nálad is és Silenzio-nál is a commandline-os buhera miatt szarakszik.
Felejtsétek el azt a szart! El kell fogadni, hogy a konfigotok mire képes és az ahhoz passzoló beállításokon kell futtatni.Silenzio: Az eltünedező textúrák jellemzőek voltak nálam 4850-el de összességében élvezhető volt a játék 1680*1050-ben 2maggal is, 4giga memóriával. (ugy látszik ez ati betegség ennél a játéknál. gtx260-al tökéletes) A titok nyitja, hogy a hozzá passzoló beállításokra kell belőni. Nem értem miért commandline-oztok.
(#19006) Memphis79: GTX 275 jó választás viszont prociból legalább egy X3-at tolj alá és huzd minimum 3.5Ghz-re.
Micsoda forgalom lett itt maeste!
Nagyon rég nem volt itt ennyi hsz, ennyi új arctól!
Vágjátok rendbe a beállításaitokat és a gépeiteket és irány multizni cheat nélkül! -
rup1u5
nagyúr
válasz
PI3525 #18989 üzenetére
Ne használj commandline.txt-t, mert amiatt ilyen szar nálad. 4. patch legyen fönt!
Állítsd be a konfigodnak megfelelő grafikai dolgokat, úgy hogy ne lépd át a meglévő videómemóriát (9800 GX2 esetében 512Mb) és jónak kell lennie.
(#18994) gog: DX9 -es.
(#18998) Silenzio: 512-es 4850-el toltam sokáig és medium texturákkal egész jó volt de néha voltak eltünedező textúrák. Szerintem nálad a 2giga ram kevés és azért swap-ol. OP-rendszer?, felbontás?
(#18992) Źşë' : Sok lehetőség nincs, mivel a GX2 1gigás (2*512Mb-os) és ezzel ki is fújt a variációk sora.
-
Źşë'
addikt
válasz
PI3525 #18989 üzenetére
a profilodban ez a vga van: Nvidia 9800 GTX + OC, nem egy GX2es =) ha GX2es is lenne akkor is csak a VRam felét tudná a játék használni, gondolom 1gb ram lehet a vgan, tehát 512mb ot használ belőle ami nem sok (ha GX2es), nekem is ennyi van és uúgy eltűnnek a textúrák, lassan jönnek be olykor olykor, ennél a játéknál tehát nagy hangsúly van a videomemórián..
ellenkező esetben ha neked egy 9800GTXed van OC-vel akkor kb teljesítményben ott lehetsz ahol az én vgam, én is kipróbáltam W7en de valóban mintha ott picit kevesebb lenne az fps, commandline.txtben pedig csak akkor érdemes beírni paramétereket ha fel kívánod oldani a grafikai korlátozásokat, ami jelen esetben is teljesítménycsökkenéssel jár, főleg W7 alatt,
am azt a videót be tudnád linkelni? lehet h video editorral kreált film az?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest