- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #35060 üzenetére
ne haragudj nem fogom tudni megmondani konkrétem mivel kb 1 éve nincs komplett gamer pc-m (xboxozok), így nem emlékszem rá.
A Max payne 3-ban külön az achievementek meg minden felvillantak egyesével amikor betöltöttem a régi nem steames mentéseim, plusz játék közben is van valami ami folyamatosan jelen van, ami előtte a dobozos változatnál nem volt. Sokkal többet crashelt a játék, nem volt olyan stabil. Ez csak az én észrevételem. Elismerem hogy jó dolog de én személy szerint nem szeretem. nem is nagyon használom. Nekem nagy értéke van a kézzelfogható dobozos játékoknak. Főleg a GTA V Collectors EditionnakDe a GTA IV-re is büszke vagyok. Ki is van állítva a szekrényre szépen sorban az összes
Pozitívum: nagyon olcsó.
Na tessék: itt meg akciós a GTA IV [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest