Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Mariann294 #18677 üzenetére

nekem is Samum van, és utána olvastam/tájékozódtam, voltak olyan szériák amik igen- hibásan jöttek le a gyártósorokról, de! tegyük fel ha kifog az ember egy sz*rt akkor is ottvan a 3napos cseregarancia, ill a Samu termékekre járó 3éves gyári gari, csak úgy hddk nem szoktak 1ik napról a másikra meghalni, és észre lehet venni ha gond van valamelyikkel, na meg azért mind1ik hddt karban kell tartani rendszeresen, egyiknek sem jó ha nincs karbantartva

sztem köztudott tesztek után h a Samu hdd-k gyorsabbak és sokkal halkabbak mint sok más azonos árkategóriájú vetélytársai!
    én vettem most egy 1terás WD-t és összehasonlításként mondom h sokkal hangosabb és melegebb!! Samum hűtés nélkül 32fok a WD meg egy venti segítségével ill úgy h azt nagyon nem használom, így 37fokos.

én 1x jártam úgy h a megvett samu hdd-ről idegesítő kattogás hallatszott, utánaolvastam a dolognak és mint kiderült abban a sorozatban levő hddk-el volt gond, a zaj fejhibára utalt és még benne voltam a 3 napban, de szerintem amúgy is kicserélték volna... mert hibás volt a dolog és ezeket szervizelni nem lehet, a 3 nap az meg csak gyorsaság miatt volt lényeg

szó mi szó samu szvsz minőségi cuccokat gyárt! tvm is samu és istencsászár minőségű képet ad, hátmég az extrák, mondhatni bestbuy cucc sztem

Új hozzászólás Aktív témák