Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18677 üzenetére
nekem is Samum van, és utána olvastam/tájékozódtam, voltak olyan szériák amik igen- hibásan jöttek le a gyártósorokról, de! tegyük fel ha kifog az ember egy sz*rt akkor is ottvan a 3napos cseregarancia, ill a Samu termékekre járó 3éves gyári gari, csak úgy hddk nem szoktak 1ik napról a másikra meghalni, és észre lehet venni ha gond van valamelyikkel, na meg azért mind1ik hddt karban kell tartani rendszeresen, egyiknek sem jó ha nincs karbantartva
sztem köztudott tesztek után h a Samu hdd-k gyorsabbak és sokkal halkabbak mint sok más azonos árkategóriájú vetélytársai!
én vettem most egy 1terás WD-t és összehasonlításként mondom h sokkal hangosabb és melegebb!! Samum hűtés nélkül 32fok a WD meg egy venti segítségével ill úgy h azt nagyon nem használom, így 37fokos.én 1x jártam úgy h a megvett samu hdd-ről idegesítő kattogás hallatszott, utánaolvastam a dolognak és mint kiderült abban a sorozatban levő hddk-el volt gond, a zaj fejhibára utalt és még benne voltam a 3 napban, de szerintem amúgy is kicserélték volna... mert hibás volt a dolog és ezeket szervizelni nem lehet, a 3 nap az meg csak gyorsaság miatt volt lényeg
szó mi szó samu szvsz minőségi cuccokat gyárt! tvm is samu és istencsászár minőségű képet ad, hátmég az extrák, mondhatni bestbuy cucc sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest