- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsef
aktív tag
#702 nem ment bele semmi, patyolat
Bármit hallgatok rajta ez ilyen: https://photos.app.goo.gl/BniC8A8utG6vw4vS9
volt restart, próbáltam adaptív hangot kikapcsolni, de semmi változás.
Tok nélkül is rezonál (először azt hittem az okozza). -
Blamazs
senior tag
Beállítanám ha lenne erre opció, de úgy látom a google a pixel 6a vagy úgy az egész 6-os szériát kukázza frissítés terén. Sem 5g sem vowifi nincs nekünk.
Bő másfél éve amikor vettem a készüléket hoszú távra terveztem ezért is döntöttem a pixel mellett, de lassanbe kell látni ez nem az a vonal. -
Hrabo86
tag
Jó hír, köszi! Illetve a Xiaomi 67 wattossal akkor le is jön a "gyors töltés" 20W-on rendesen?
#333 MC Pite
Értem, köszi.
Tokból nem rossz az a Spigen Liquid Air, bár nem semmi, hogy itthon 5k alatt kb nem adják...
Régebben voltak Nilkin tokjaim, jó volt, de kicsit túl merev, alig lehetett levenni a telefonról és ezért egy idő után el is tört sajnos.
De azért egy Nillkin Super Frosted PRO-t néztem még, az kicsit olcsóbb, illetve egy Nillkin CamShield PRO is elgondolkodtatott, hogy jól jönne az a kamera védelem, bár félő, hogy élőben pláne kicsit otromba lesz és nem elegáns, letisztult.
Egyébként bárkinek tapasztalat ezzel?"De ezekkel is a közös topikba kéne inkább írni
"
Nem ez a közös topik? -
MC Pite
veterán
3,6.
Igen, először repair hibajegy, mailboxde, várni a lengyelekre, mailboxde. Mint mindenütt, lehet hogy akihez jut, nem veszi észre a hibát (ilyenkor több agyvérzést kihord az ember lábon), úgyhogy videó, screenshot, akármi sokat lendíthet az ügyön, bárhol is gariztassuk!Alzánál (vagy másutt itthon véve) a különbség hogy nem a mailboxhoz küldjük vissza, hanem hozzájuk, ahonnan megy a csehekhez előbb.
Hogy ilyenkor ki nyitja a repair hibajegyet passz, de nyugodtabb vagyok ha én, minthogy 1-1,5 hónap után visszajöjjön, hogy a hibát nem tapasztalták.Voltam Bp-n négyszer (azaz 4 vidék-Bp oda-vissza kocsival) ugyanazzal a hibával, negyedjére hozzam el végre jól, másfél hónapomba került (nokia).
#google store garancia gariztatás repair javítás a keresőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Tenisz topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűnyíró topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged