- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Ami sokaknak segített:
- Regisztrálni sötétben is
- és világosban is ugyan azt az ujjat
Sajnos a feleségemnek nem ment a feloldás sehogysem ezért lett iPhone...
Ez sajnos ilyen. Én a Pixel7Pro-t pl kijelző védelem nélkül használtam hónapokig. Semmi baja sem lett... Bár én Home Office-ban vagyok 24/7 -
Hrabo86
tag
Illetve az üveg felrakása után kb sose sikerül elsőre feloldanom az ujjlenyomatommal a telefont. Üveg előtt többnyire sikerült elsőre, de max másodjára. Üveggel most sokszor csak harmadjára sikerül (vagy arra se és jelszót kér). Pedig már kitöröltem a többi elmentett ujjam, mert csak 4-et lehet eltárolni, (wtf??) és már ugyan az az ujjam van elmentve többször is, többféle helyzetben (szárazabb, nedvesebb bőrrel).
Ráadásul előző telefonokon nekem sose volt gondolom az ujjlenyomat feloldással, még az ősrégi redmi note 7-el is mindig elsőre sikerült. Asszony is mindig küzd az övén a feloldással, (bár neki az extra száraz bőre miatt valszeg, ami nekem nincs), de az a telefon is egyből felismeri az enyémet elsőre.
Ezek után ez egy kicsit csalódás, nem tudom van-e bárkinek valami trükkje, ötlete, hogy javuljon a sikeres ujjlenyomat elfogadás arány?
Persze teló feloldásra mondhatom, hogy használok inkább jelszó vagy minta alapút, de az ujjlenyomat azért sok appnál használatban van és jó lenne, ha működne (pl banki app). -
K82
őstag
A Spigen üveg teljesen jó, nekünk is ez van mindkét P7-en. Az ujjad milyensége jobban befolyásolja a működést, nálunk meg lett cserélve a két teló (fehér volt az enyém, persze megtetszett a zasszonynak) és ugyanúgy nem rajong a jobb hüvelykujjamért a fekete sem. Asszonynak nincs baja egyik ujjával egyik P7-en sem.
Töltő:
olvasd el a P7 topik összefoglalóját, sok mindent leírtam a töltésről.
A lényeg h Power Delivery szabványú töltőt használj, saját tapasztalat h a 20W nem nagyon lesz meg, átlagban 14-18W amit látok h kiránt a töltőfejből. -
MC Pite
veterán
Én Spigen hibrid párti vagyok alapból, ajna a clear idővel sárgul, így most a kínai tesóját vettem negyed áron.
Ha a fekete keretest veszed, nem áll fenn.Megfontolandó magsafe-es tok vásárlása, most is akcióban 2000 alatt vettem wireless essager 15W töltőt, ami (rendes töktőfejjel) eteti is 2 amperrel. De ha elcsúszik középről, alig tölti, ezért jobb ha van a tokon gyűrű.
Üvegből is spigent szoktam, remek az applikátor keret hozzá. Pixel 8-ra speciel sima alisat vettem ezresért, és tök jó.
A xiaomi 6A-es (narancs sárga belű) kábele nagyon jó, a pixelek is imádják, a névleges 2,4A sima falintöltők 2,7A-el, a névleges 2A-esek 2,3-al töltenek vele (ami minden más kábellel csak 1,5A volt).
Vettem többet is azóta, az 5A (lila) kábelek is csak 1,5-t tudnak, csak a 6A fasza.
Ha veszel töltőfejet, gyárit aliról, vagy Baseus, alá ne menj!De ezekkel is a közös topikba kéne inkább írni
-
vacs
veterán
Nyugodtan töltheted a Xiaomi 67 wattossal, semmi baja nem lesz, annyit vesz fel amire szüksége van, szabályozza magának a Pixel!
Én pl ezzel a kínai töltővel is töltöm, hibátlan!
-
K82
őstag
Csak az általános dolgokat, ha újként veszed nincs különbség h hardveraprón vagy Hollandiában.
5G-t mindegyik tud, a gsmarena oldalán láthatod h is melyik sávokat tudják kezelni (gyk. elhanyagolható a különbség a US/EU verzió között, mmWave a Nagy Pocsolya innenső oldalán meg amúgy se nagyon van). Annyi h valószínűleg mire kezedbe kerül a P7, addigra már itthon is elérhető lesz hivatalosan az 5G. Csak szoftveres tiltás a Google részéről, betában már elérhető, elvileg a decemberi feature droppal kell átkerülnie stabil vonalra.
-
K82
őstag
Pontosan, ha a Google-nál látod IMEI alapján a telefont gyk. mindegy honnan veszed (kivéve az Amazon mint írtam volt vala). A nálunk lévő két P7 is német Google Store vásárlás, hardveraprón keresztül.
Jól írtad, a GVU6C kell Neked. Könnyű megkülönböztetni a US verziótól mert annak a tetején van egy kivágás az mmWave antenna miatt, az EU piacosokon viszont nincs.
Ettől függetlenül bármelyik piacosat tudod használni bárhol, én is felváltva használtam/használok US és EU piacos Pixeleket itthon és az USA-ban is. -
mate1396
tag
Nekem pont ma érkezik vissza Pixel 6a telefonom Google garanciáztatásból. Estefelé leírom hogyan működött és milyen a végeredmény.
Röviden így lehet: Otthon -> GLS (6580 Ft) -> Mailboxde (Németország) -> (5 EUR) -> UPS -> Google Service (Lengyelország) -> UPS -> Mailboxde (Németország) > GLS (13,17 EUR) > Otthon. -
K82
őstag
Ha az alapesetet nézzük, minden Pixel Google-garanciás.
Az Amazon más tészta: ha maga az Amazon az eladó akkor ők intézik a garit is. Csak abból a fiókból él amiből rendelve lett, viszont nem javítanak hanem cserélnek.
A Google-nek nincs kiterjedt szervizhálózata mint mondjuk egy Samsungnak (és nem is olyan könnyen hozzáférhetőek a termékei mint az utóbbinak), ha jól emlékszem egy darab szervizközpontjuk van, minden ide fut be.
Ha itthon veszed pl. az Alza-tól (vagy kb. bármelyik nagyobb cégtől, lehet akár osztrák Media Markt is), ők is a Google-n keresztül intézik csak ezt Te nem látod. Leadod az Alzánál, ők viszik tovább az ügyet - és ennyivel is tart tovább.
A sufnigsm sem tudja nem hivatalos csatornán keresztül megvenni a telefont, ezért Google-garanciásnak kell lennie az ottani készülékeknek is. Az már más kérdés ha baj van, hogyan tovább. Ha nem sarki fűszeres jellegű, valószínűleg kiküldik ők is vagy akár megjavíthatják saját maguk is, bár az utóbbira kevesebb esélyt látok.
De most h az előbb leírtam: már Ausztriában is lehet kapni Pixeleket, nem kell Németországig menni. Függően attől hol laksz, Bécs is járható út (nekem pl. tökmindegy, időben még rövidebb is). Media Markt-ban most épp 519€, 380-as Ft-nál pont megállunk 200e Ft alatt.
-
MC Pite
veterán
EU és USA tér el, de a gsm rész isneltér, így nem fogsz US verziót kapni.
Csendeske: Gsam battery monitor.
Én 9re állítom, 6:50kor kelek, akkor van 90% körül (ezért állítom oda a telefonos ébresztőt). Ezt +/-1% pontosággal hozza is. Ha sokat nyomkodtam/15% alá merült, akkor 6:50-re 100on van (csak pár perce jellemzően). -
K82
őstag
Európában EU modell kell, azon belül nincs különbség. Ugyanazt a készüléket kapod a német, spanyol, olasz piacon, a lényeg h ne US/JP verzió legyen. Elég kicsi az esélye h ilyenbe belefutsz sufnigsm esetében.
Az Alza is ugyanazt a készüléket árulja, mindegy hol veszed meg (az árat leszámítva persze). A garancia feláras de amennyivel többe kerül náluk annyiért bőven kijön egy esetleges futár plusz költsége a Google-höz.
A B-tel még elmegy ha mindenképpen fontos h probléma esetén le tudd adni vhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest