Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
hitchins
üzenetére
Én úgy tértem most vissza, hogy előre elkezdtem Google alternatíva appokat használni iOS-en, migráltam a képeket Google Photos-ra, dobtak minden email klienst (nem mintha droidon nem lenne) és csak gmail, iMessage, FaceTime leépítése, erősebben kezdtem a Strava-ra dependálni Apple Health helyett meg ilyenek, így volt egy elképzelésem milyen is lesz visszatérni.
i15 Pro / Watch Ultra / AirPods Pro 2 -> P10P, egy darabig mellé ment a watch saját simmel de abból is lett egy Pixel Watch 3, az AirPods még csak most cserélődött Pixel Buds Pro 2-re
Eddig ami hiányzik az a AirPlay de ez saját probléma, hogy Apple TV-t használok amin persze nincs Chromecast
meg talán, hogy wake-up alarm-ból továbbra is csak egyet lehet beállítani, egyébként én nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csepy