Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Bocs, én fb csoportokat amúgy sem böngészek, a siralmakat itt is hallottam, tesztet egyet sem láttam.
Csak jeleztem, hogy amire mondtad hogy nem megy; az most is megy, és mindegyik Pixel telefonomnál teszteltem, azoknál is ment mindegyiknél mértem jelerősséget, és P6a-nál külön is teszteltem hogy hívás közben megyek le a pincébe.
Nálam mindig működött a CSFB.
Dokumentáltam a jelszinteket, stb-t, mert mérnökként szeretem a mérhető, ismételhető dolgokat, tényeket. De nem sokakat érdekelt, write onlyban nyomatták ugyanazat, ők (kérésemre) sosem mértek, egyet sem (pl láthattuk volna hogy a P4a mégsem tud nagyobb jelszintet, és a samuk alacsonyabbat tudnak).
P8al is mértem, de fel se raktam az albumba.Szóval Yetellel ez nálam mindig is működött.
Videóztam, sajna a hangot nem vette, de gyakorlatilag észre se venni a váltást (ha nagyon fülel az ember azért észre lehet). Visszaváltást nem szokta elkapkodni, tovább nem vártam vele. Le is alig akart váltani, már a radleres dobozok és a fal közé kellett tennem hogy leváltson. [Pixel 8 CS Fallback]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest