- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Bocs, én fb csoportokat amúgy sem böngészek, a siralmakat itt is hallottam, tesztet egyet sem láttam.
Csak jeleztem, hogy amire mondtad hogy nem megy; az most is megy, és mindegyik Pixel telefonomnál teszteltem, azoknál is ment mindegyiknél mértem jelerősséget, és P6a-nál külön is teszteltem hogy hívás közben megyek le a pincébe.
Nálam mindig működött a CSFB.
Dokumentáltam a jelszinteket, stb-t, mert mérnökként szeretem a mérhető, ismételhető dolgokat, tényeket. De nem sokakat érdekelt, write onlyban nyomatták ugyanazat, ők (kérésemre) sosem mértek, egyet sem (pl láthattuk volna hogy a P4a mégsem tud nagyobb jelszintet, és a samuk alacsonyabbat tudnak).
P8al is mértem, de fel se raktam az albumba.Szóval Yetellel ez nálam mindig is működött.
Videóztam, sajna a hangot nem vette, de gyakorlatilag észre se venni a váltást (ha nagyon fülel az ember azért észre lehet). Visszaváltást nem szokta elkapkodni, tovább nem vártam vele. Le is alig akart váltani, már a radleres dobozok és a fal közé kellett tennem hogy leváltson. [Pixel 8 CS Fallback]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged