Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
Nekem is van egy kis problémám. Kb. óránként egy új lap vagy ablak nyílik meg ha böngészek. Valami vírusos oldal lehet, mert a vírusirtó blokkolja többnyire. Már csináltam egy Chrome resetet és akkor el is tűnt. De mikor "visszaköltöztem" azaz beléptem a gmail fiókomba és engedélyeztem az általam használt kiegészítőket is, újra előjőtt. Hol lehet ez a kártevő? Mert szerintem ez csak valami beállítási dolog lehet. Más böngészővel nem csinál ilyet, ha nem a Chrome az alapértelmezett böngésző akkor is a Chromban nyílnak meg a lapok (persze csak ha eleve fut már a Chrome, magától nem nyílik meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- BestBuy topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- No Rest for the Wicked
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest