- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
Toth_Jani #28226 üzenetére
Ez így kb úgy hangzott kb, hogy mi lehet a baj? : Minden IS!
-Driverek?
Milyen drivert igényelne egy Chrome?
Én pl nem telepítettem semmit. Amúgy is a win10 szinte mindig megtalálja magától a drivereket és ezek általában jól is müködnek. Amit esetleg nem, arra jobb gomb és illesztőprogram firssítése az eszközkezelőben. De ezek ugyebár mind Hw-ekhez kellenek, nem Sw-ekhez mint pl a Chrome, ezért nem is tudom pontosan milyen driverre gondosz...
Nem is beszéltem olyan oldalakról amik vmi különlegeset igényelnének pl flash, java stb...-BIOS?
Áltag ember nem is nagyon jár ott. Én pl szoktam venti vezérlés, CPU és RAM tuning (inkább csak finomhangolás) miatt de kb ennyi. Nem tudom, hogy mit lehetne beállítani ezzel kapcsolatban ott...-Hibás alkatrész?
Akkor nagy eséllyel nem működne semmi, rosszabb esetben nem is bootolna a gép...Munkára, játékra is jó de hogy csak egy böngészővel van gond az nagyon nem utal semmiféle hibás alkatrészre.Szóval bocsi, de nem sokat segítettél ezzel.
-
deathtania
senior tag
válasz
Toth_Jani #28208 üzenetére
Nem rossz az ötlet, viszont mivel laptopról van szó, így a BIOS-ban nemigazán tudok bűvészkedni semmit sem, semmit sem tudok átállítani benne. Kósza gondolat volt tegnap, hogy a lapon az elem lemerülhetett, de az meg nem okozna ilyen problémát. Egy darab 2GB-s modullal is próbáltam, ugyanez volt végig a helyzet.
Ami nagyon fura az egészben, hogy egyik pillanatról jött a másikra, így lehet, hogy mégis vagy Chrome vagy Windows frissítés okozhatja a gondot, valami új feature miatt. Egyelőre most marad így a dolog a hétvégére, megpróbálok szerezni egy régebbi verziójú chrome-ot, és azt feltelepíteni, megnézni, hogy azzal is csinálja-e. Ha lesz valami előrelépés, jelentkezem, egy hete nem hagy nyugodni a dolog.
-
deathtania
senior tag
válasz
Toth_Jani #28205 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Én is gondoltam rá, lefuttattam egy Run-in test-et induláskor, biosból, hogy a windows egyáltalán ne zavarjon be. A HP saját memória tesztje hiba nélkül lefutott.
Akartam egy másodlagosat is csinálni, de sajna memtest86 boot pendrive-ot nem tudtam összerakni, valamiért egyikről sem bootolt be a rendszer. Kivettem az akksit is, visszaraktam a régi memóriákat 2x2GB Samsung ramot a Kingston helyére, és ugyanez. Mind egy modullal, mind a kettővel ugyanazt a hibát dobta be úgy, hogy a rendszer rendben futott. Elindítok egy stressz tesztet, hátha az kidob valamit... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Toth_Jani #28166 üzenetére
Sajnos a nem érintőképernyős Androidos eszközökre az "igaz" Chrome nem elérhető.-> Nem értem mit értesz ez alatt, az Android az Android, ott a PlayStore, abból ugyan az a Chrome települ, mint bármi másra. Legalábbis ilyen Android-os Box-okra biztos. Az Android TV-s rendszeren (ugye ez egy kicsit más OS lenne, elvileg) nem tudom mi a helyzet, de szinte kizárt, hogy ne legyen rá hivatalos Chrome, mindegyik a Google produktuma.
-
SP4C3
veterán
válasz
Toth_Jani #28099 üzenetére
Nem mindenki kedvére kell tenni, csak egy dark mode-os témát betenni, a saját platformjuk YouTube már rég tud sötét témát, a telibevert böngésző meg nem és mindenre ez a válasz, hogy kiegészítő...
Nem hello kitty-s, nem poca cola-s, nem PH!-s, sötét téma kellene, hogy rég meglegyen default-ba.
Auto-Update - Nem lehet kikapcsolni, hol van neked ez az opció....
(soha nem engedélyeztem (manualisan tiltva van, kigyomláltam a szemetet), de sok sok ezer (millió?) felhasználónak ott csücsül engedélytelenül fut, zabál... Biztos getszi bonyolult erre egy kapcsolót létrehozni a sok gyökérnek, hamár használja a malware-t...
-
junior11
veterán
válasz
Toth_Jani #27952 üzenetére
Köszi, ezt gondoltam én is, vagyis a jelszavakhoz is hozzáférhetnek. Ezért gondolkodom, hogy ne térjek-e vissza a Lastpasshoz, tény, hogy számomra körülményesebb volt a használata, állítólag viszont már őket is párszor megtámadták, de a jelszavakhoz nem tudtak hozzájutni, ha igaz...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Toth_Jani #27944 üzenetére
Hát,ha az amit megtaláltam, onnan: History
Website addresses you entered in the address bar. Other synced browsing history isn’t counted here, but can be viewed in Chrome on the history page.Ugyanoda irányít Chrome-n belül.
Ráadásul ott meg ezt írja :
Your History page shows the webpages you've visited on Chrome in the last 90 days...Szuper.
-
ontheground
tag
válasz
Toth_Jani #27920 üzenetére
Ez is jó ötlet, vagy a csináld magad, legalább tanulnék is valamit
Köszi mindkettőtöknek, de úgy néz ki megoldódott. A Firefox topikban a topikgazda, Matthewus fórumtárs linkelt nekem egy ilyet, ezer hálám érte: Open in specific window - Chrome kiegészítő
Az offtopik Firefox-ra viszont továbbra is keresek hasonló megoldást.
-
kuyarashi
őstag
válasz
Toth_Jani #27911 üzenetére
Csinálnék képernyőmentést, de idő közben megoldódott!
Ami változott, hogy vírusirtót futtattam, ami talált egy valami "Apple" nevű trójait (sajnos nem tudom visszanézni a pontos nevét). Még a gépet sem indítottam újra és a Chrome ismét szakít. Legalábbis egyelőre. Nem mondom, hogy a vírus volt a ludas, de esélyes.Meggyi001:
A Google Chrome naprakész
Verzió: 71.0.3578.98 (Hivatalos verzió) (64 bites) -
kuyarashi
őstag
válasz
Toth_Jani #27907 üzenetére
Feladatkezelőt is néztem, de látszólag minden rendben.
A gépen minden a megszokott sebességgel megy, csak a Chrome bénázik.VGA újratelepítve, Windows 10 Shiftes leállítás megvolt, hardvergyorsítás ki-be megvolt, Chrome cache ürítve kétféleképpen, sőt újratelepítve kétszer is, stb..
Talán vírus.
-
makoss
veterán
válasz
Toth_Jani #27876 üzenetére
Na már rájöttem mi a gond
Betöltötte amit kell csak a jelszavakat nem.
Amúgy az volna jó, ha lenne a program fájlban Chrome alatt is olyan profile mappa: [link] amit ha jól megy a böngésző, csak kimásolom, elmentem, és ha a wint újra kell tenni, bemásolom és minden úgy menne mint ha nem változott volna semmi.Ilyen esetben még a jelszavak is mentődnek, minden!
-
betyarr
veterán
válasz
Toth_Jani #27792 üzenetére
így van!most frissített a munkahelyemen is a chrome és a fentebb említett jelenségen kívül a gmailbe való bejelentkezésnél "túl sok átirányítás"-ra is panaszkodik.azt írja,hogy töröljem a kukikat,de csak addig áll vissza a rend,amíg be,majd kijelentkezek.ezt követően már megint törölni kellene a kukikat...
ezt is megoldja a chrome újrahúzása.
-
borges7
aktív tag
válasz
Toth_Jani #27594 üzenetére
Köszi, a Speed Dial az az, ahogy a kezdőoldalon kis ikonokkal mutatja a leggyakrabban nézett oldalakat, ugye? Na az jó, de csak 10 oldalt tudsz felvenni, vagy lehet bővíteni?
Igen, a lista ott van, de abból még ki kell keresni a hasonlók közül.
Ezt a mikrofonost kipróbálom, ehhez be kell vmit külön állítani?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Toth_Jani #27437 üzenetére
Az nem hiba.
Google dev blogbol:
Deprecating Flash
Last year, Adobe announced it will stop updating and distributing the Flash Player at the end of 2020. As part of our transition plan, starting in Chrome 69, sites using Flash will require users to grant explicit permission to run every time they restart their browser. -
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
Toth_Jani #27282 üzenetére
Ja igen azt elfelejtettem hogy Edge/Mozzilában tökéletesen jó minden, egyből behoz mindent.
Nincs extra tuningoló program / vírusirtó semmi ilyesmi kivéve amit gyárilag tesz fel a windows, (netem/gépem is viszonylag jó nem tartok igényt ilyen "gyorsító programokra"),igen közvetlen csatlakozok kábelen keresztül,és másik eszközökön is van internet,(gépen is van ,csak Chrome-ba jön elő mintha nem lenne net). Most kitöröltem a Google mappát majd újból letöltöttem és feltelepítettem ,elején 1-2percig jó volt, már írtam hogy köszi a segítséget, de újból előjött hogy "A webhely nem érhető el". Hozzáteszem mindenhol még mindig ugyanúgy jó a net csak Chromeba nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest