- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
Albigator #28291 üzenetére
Hát lehet gép újrahúzás lesz, sajnos egy-két program letöltése miatt olyan oldalon is kikapcsoltam a védelmet ahol lehet nem kellett volna....elég is volt annyi. Tanulópénz megint
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.
@junior11 : sajnos az első progit még leszedtem, rögtön talált 31 veszélyt, de aztán már a gép ahogy elindítom rögtön befagyasztja a progit! Sőt ha az újat(másikat) akarom feltelepíteni akkor is befagy a telepítő már az első pár másodpercben. De csak ezeknél. Mintha a vírus tudná hogy le akarod szedni és blokkol. Sőt a netes weboldaluknál is ugyan csak megáll. Minden más oldalt nyomkodhatok, csak ezeket nem illetve a torrent oldalakat. Érdekes ilyet még nem láttam...eddig.
-
LámaZ
addikt
válasz
Albigator #28266 üzenetére
Az utóbbi időben regisztrációkor a Google Chrome felajánlja, hogy generál neked egy tuti biztos jelszót, tényleg random karakterekből. Én el szoktam fogadni, mert macerás annyi különböző (!) jelszót észben- vagy nyilvántartani. Igazából csak pár fontosabb webhelyen kell megjegyezni őket, mint amilyen a Google-fiók stb. és akkor nincs baj, mert ha valami történik, lehet kérni jelszócserét a megadott e-mail címre.
-
LámaZ
addikt
válasz
Albigator #28256 üzenetére
Az Aliexpress fórumban adtak megoldást.
Amúgy az Internet Explorerrel müxik.Nálam a Chrome-mal az utóbbi időben a NAV Online Számlázóba ugyan be tudtam lépni, de a PDF-számlákat már nem tudtam letölteni. (Egy ablak szokott ilyenkor felugrani.)
@Alibagator:
„Én csak töröltem a sütiket, gyorsítótárt, jelszavak és más bejelentkezési adatokat”Ezzel az a baj, hogy én pl. jelszóként sokszor a Google Chrome által felajánlott kriksz-krakszokat fogadtam el. Ha tehát törlöm a jelszavakat, azokat biztosan nem tudom fejből. Ez a függőség, ugye.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Albigator #28223 üzenetére
Végig kell próbálni mindent driverek, bios, esetleg hibás alkatrész stb.
Én egy sima dual celeron procin használom 8 giga memóriával, van hozzá 500-as Net és minden kattintásra válaszol.
Ezért biztos hogy a konfigurációk közötti eltérés miatt nem működik valami rendesen, azt nem tartom valószínűnek hogy nem tudja kihasználni az új procikat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest