Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
mandin
üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]. A böngészőben ilyen lehetőség alapból nincs, hogy csak megnyisd a fájlokat. Mondjuk én konkrétan örülök neki. Mert másik böngészővel ha úgy gondolod, nincs szükség a fájlra, akkor csak megnyitod. Aztán ha pár nap múlva mégis szükséged lenne rá, akkor keresheted megint a neten. Egyszerübb szerintem, hogy letölt mindent, és ami nem kell, azt majd letörlöd kettő kattintással. De ez szubjektív dolog, ettől függetlenül a választás lehetősége egy (hiányzó) feature, amit más böngésző régóta tud, viszont a chrome-ba biztonsági okok miatt nem implementálták.
-
-
TRob1
veterán
válasz
mandin
üzenetére

Amúgy ha lassít is, akkor nem tudom milyen gyors lehet nélküle, mert így is kibaxott gyors. Kb. kattintok és ott van az oldal (lehet adblock nélkül már katt előtt ott lenne
).De tényleg tegyél egy próbát, saját magad tapasztalata többet ér mint holmi írások, amiknek sokszor a fele sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha van, hát hadd egye (azért van).