- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
kaszaf #22612 üzenetére
Van egy rakás találat ,de hogy használhatóak-e , arra csak a buhera után lehet rájönni .....
-
ígyvanferi
addikt
válasz
kaszaf #17339 üzenetére
Ilyen frissítéskor elromló dolog lehet, ha mondjuk 2 napja megint azt csinálja, hogy nem jelenít meg elsőre bizonyos oldalakat? Sokszor 10-jére sem. Prohardver jó, de pl. itt ez a blog, filmes fórumba linkelte valaki, ha 10-szer nem frissítettem, mire behozta, akkor egyszer sem. Mindig a hoppá, a chrome nem találja a ... oldalt szöveget kapom. Volt ilyen már pár hete is, aztán ez észrevétlenül el is múlt.
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz
kaszaf #16695 üzenetére
Én amúgy ezért kezdem megutálni a Googlet, folyton csak a szívás van az agresszív stílusukkal, "mi majd megmondjuk neked, mit használhastz és mit nem" vagy ahogy folyton kötözködik és rá akar venni, hogy én ne használjam a youtube fiókomat más névvel, hanem váltsak át a Google fiókos nevemre. És ha én direkt nem akarok? Mert mondjuk a Googel fiókos nevem tartalmazza a teljes nevemet és lehet én azt nem szeretném a youtube feltöltéseimnél viszont látni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Építő/felújító topik
- Hálózatokról alaposan
- Interactive Brokers társalgó
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- VoLTE/VoWiFi
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest