Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Most az utóbbi időben elég sok Android foróumot/discussion boardot nézegetek, és így elsőre amit sikerült kihámozni hivatalos/félhivatalos HSZekből az az, hogy pl a contact/event szinkronizáció Neten keresztűl fog menni... de nem googles fejelsztők dolgoznak egy az active synchez hasonló megoldáson...
Konkrét GPS navigációs progival annyira még nem találkoztam, a beépített Google Maps -en kívül... bár a friend finder poénos kis progi, de nem navigációs...
Ami a Google progikat illeti, sztem nem lesz roszabb a szinvonaluk mint a PC változatoknak... Amit eddíg láttam, a böngészőt, az nagyon a helyén volt (most próbálgatom a Polarisomon az opera 9et, és várok a Skyfirere, de fölveszi velük a versenyt gond nélkül...
A legtöbb fejlesztés alatt lévő progi most is kipróbálható az emulátor segítségével... igaz nem 1 valós készülék, de nagyságrendekkel több mint amit a LiMO biztosít...
Sztem amúgy meg az alapszolgáltatások annyira nem mérvadóak, mivel ingyenesen cserélhetőek lesznek...
Aktív témák
- Trollok komolyan
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung kuponkunyeráló
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest