Hirdetés

Aktív témák

• Alukard

senior tag

válasz MichaelSD #16 üzenetére

Most az utóbbi időben elég sok Android foróumot/discussion boardot nézegetek, és így elsőre amit sikerült kihámozni hivatalos/félhivatalos HSZekből az az, hogy pl a contact/event szinkronizáció Neten keresztűl fog menni... de nem googles fejelsztők dolgoznak egy az active synchez hasonló megoldáson...
    Konkrét GPS navigációs progival annyira még nem találkoztam, a beépített Google Maps -en kívül... bár a friend finder poénos kis progi, de nem navigációs...
    Ami a Google progikat illeti, sztem nem lesz roszabb a szinvonaluk mint a PC változatoknak... Amit eddíg láttam, a böngészőt, az nagyon a helyén volt (most próbálgatom a Polarisomon az opera 9et, és várok a Skyfirere, de fölveszi velük a versenyt gond nélkül...
    A legtöbb fejlesztés alatt lévő progi most is kipróbálható az emulátor segítségével... igaz nem 1 valós készülék, de nagyságrendekkel több mint amit a LiMO biztosít...
    Sztem amúgy meg az alapszolgáltatások annyira nem mérvadóak, mivel ingyenesen cserélhetőek lesznek...

Aktív témák