Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ernest sem lehetett ép toppon az elégedettségi mutatója mikor ezt a megállapítást tette..:)
    Sok minden hasonló erőfeszítést figyelhetünk meg növényeknél-állatoknál (..pl. mindig van egy fenyő aki azt hiszi a sziklaoldalban nőni jó ötlet, valmint ott van a teve, aki az mellett hogy a térdei előrefelé csuklanak, és tenyérbemászó búrával bír, kapott két írdatlan patát, rossz esetben még két púpot, hogy oldja meg a sivatagban legelészést. Na meg hogy ne bólkásszon céltalan, a helyi törzsek velük oldják meg a nehéz dolgok távcipelését...szal ha 'valakinek' van elszámolnivalója a teremtővel akkor a teve az elsők között mehet isteni tököket rugdosni.
    ...és mégis teszi a dolgát sok-sok éve.

Én mint ember (éphogy), kifejezetten kis kihívási követelménnyel szemben is képes vagyok elbukni,..pl. próbáljon meg valaki kínzással titkokat kiszedni belölem, szinte lehetetlen olyannyira az elején elmondanék mindent ami csak a témában, és más témában eszembe jut.
    De hasonló teljesítményt domborítok az Xszáz nm földterület kapálásánál/kaszálásánál, pláne felásásánál...hihetetlen gyorsan tudok összeomlani.
    Viszonylag sok mindent megéltem és megtettem már ahoz, hogy tudjam mi az, ahol a rögtön megfutamodás a lehető legjobb döntés.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák