Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barna94
csendes tag
jah és kül mik kapok új "címet" az újonc helyett?? ez se rossz!!
akk bocs!!:$ -
Thrawn
félisten
Zewa itt áll előttem az Arénában
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
régebben volt pár levélváltásunk, azóta nem igen beszéltünk...nekem normálisnak tünt.
Sőt pár héttel ezelőtt még prém nélkül nyomta, ami szvsz nem kis teljesítmény.
Ő tudja hogy csinálta, de az nem megalapozott vééleményem szerint volt benne egy kis multizás is...de ez csak egy sanda gyanú. Most már valszeg minden szabályos nála, mert ezt a karaktert kár lenne elbukni.
Egyébként a toplistán nagy pénzeket mutat...szal biztos hogy támad keményen.
Én így ismeretlenül is bírom, mert szép dolog ilyen erősnek lenni, hogy gyakorlatilag nincs ellenfele
-
törölt tag
-
Vigneau
félisten
Nálam 90k volt legutóbb. Azért gyorsan megoldottam a sorsát.

Barna, az MSN címem megtalálod az adataim között, ha rákattintasz a nevemre. A szövetségnek nincs akadálya, ha a tagjaink közül nincs komolyabb afférja egyik klánbeli tagoddal sem, valamint a Vezéretek is így áll hozzá, mint Te. Ha gondolja, keressen majd fel üzenetben.

-
Barna94
csendes tag
most jut eszembe amibe most vok klán, szövetkezhetnénk nem?? mit szóltok?? nézzétek meg a neve: BlueBlood 1szerveren van!! de mára mek el a géptől ! jóéjt mindenkinek!!
-
Barna94
csendes tag
jah és ha valakit közelebbről is megismertem azt várom msn-re is!!;)
-
Barna94
csendes tag
ha lenne valakinek akk írjon nekem gladiatuson : Barna94 jah és köszönöm Vigneau-nak és még mindenkinek aki úgy döntött h kiírjatok az egyesületi leírásban!! köszi mindenkinek!!!

-
Barna94
csendes tag
helótok!! Barna94 néven vok regisztrálva gladiatuson és azt szeretném kérdezni h nincs-e valakinek egy kesztyűje?? min 2sebzés és min 80 páncél!!
-
smiti
veterán
Rálicitáltam Robchie kollegára, neki ez nem tetszett
de kikapott 
-
smiti
veterán

Ez is eladó lenne
-
smiti
veterán
-
kagyula
aktív tag
Basszuskulcs! Mire pénzzé tettem a cuccaimat, elvitték a piacról a gyűrűt amit kinéztem magamnak.
Nincs valakinek S1-en max 38-as gyűrűje eladó?
Amit elvittek előlem, az a jó kis Zeindras gyűrű, keményen dobott volna a karizmámon meg a fürgeségemen.
Most 63e arany készpénzzel a zsebemben kicsit nyugtalan vagyok, kérem tessék sietni.
-
just
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
OFF: sőtt, az enyémek mennek 1062mhz-et is, igaz cl5-ben, meg szép kis fesszel

Redmonk! Ha megvan még az a jó pajzs/amulett amit mondtál h 50-es szintű, azt elrakod nekem?

-
smiti
veterán
ballee folyamatosan meglátogat a maga kis 47-es szintjével, és mindíg leveri az életerőmet 1%-ra. Már nagyon elegem van, hogy nem talál magának szintjéhez illő elenfelet.

-
-
smiti
veterán
Van egy +5 erőt adó kék púderem, ha kell valakinek, szóljon megegyezünk

-
Vigneau
félisten
válasz
Herodes81
üzenetére
Szerintem fogod látni. 2 szint van közöttünk, én 53-54-ig látok el az aukciós házban. Elvileg onnan vettem a bunkósbotom, mikor 39-es szintű voltam.
Így van, ahogy mondod, látni fogod a nem rubintos 52-es cuccot is. De használd nyugodtan a (MOD) gombot, amíg nem telik le a postod keltezésétől számított 5 perc. Nem chat ez, hanem fórum.

Felrakjam akkor a bunkósbotom?
-
Vigneau
félisten
válasz
Herodes81
üzenetére
Ilyen ez, ha letelik a prémium...

Befizettem újra, így van pénzem. Megvegyem Neked a +6-os lila púdert a boltból 12.5k-ban?
Azt hiszem, 1.25-ös a szintszorzó a piacon és a boltban. A boltban milyen szintű cuccokat látsz? A 25k nekem megfelel, lévén klántag vagy.

-
Vigneau
félisten
Érdekel valakit ez a fegyver?

-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
oksa
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Érdekel az ütőd, mennyiben fájna nekem?

-
törölt tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
nagy arányú győzelem volt? Mert akkor a progi babrált ki, ha nem akkor viszont ennyi benne van sajnos.
Volt már én is hogy felfele támadtam, full hp-s harcost, és annak ellenére hgoy minden statom jobb volt, sokkal jobb. Mégis ki bírtam kapni...és méghozzá valami tök nagy különbséggel..
Semmi gubanc, a dolgokon ez nem változtat, uúgy támadom tovább, csak van ilyen is.

-
PazsitZ
addikt
Tegnap megvert egy tag, kevés volt az életem ő győzött. Ma visszahívtam, mondom úgyis gyengébb mindenben. Erre nem megint ő nyert
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akk bocs!!:$

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Becsületes neve: MersantSinistre, 45-ös szintű.

Azt sem tudom mit csináljak vele, ennyi aranyam sose volt
de kikapott