Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez jó darab, csak a jelenlegim kb. ugyanezt tudja, mindenesetre köszi

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az 1. esen

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
melyik serveren mert lehet akad 1-2 ütős kis cuccom
-
Flash Gordon
senior tag
Vevő lennék egy komolyabb fegyver-pajzsra...

-
Flash Gordon
senior tag
Nno, áthuppantam a harcosok ligájába az aréna 1 helyéről

-
Barna94
csendes tag
jóéjt mindenkinek!!!!

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én köszönöm a vásárlást.

-
smiti
veterán
amulettet vettem, most +karizma fejlesztés kéne

-
smiti
veterán
Amulettet akarok cserélni. Van valakinek eladó? 51-es szintig látom a piacon a cuccokat.
-
slayer006
addikt
Hahó landoo !!
hajnaltól most érek ide
megvanmég a páncél ?máá látom nincs

-
Vigneau
félisten
Eladó 48-as cipő - 25k:

-
jasszer
őstag
Hogy nézhet ki egy multis karakter? Sztem mondjuk így...

-
Barna94
csendes tag
nem tudjátok róland-nak áll-e még az ajánlata??
-
törölt tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Azért mert amikor már ki van építve a karakter cuccokkal,..a lehetőségekhez képest ki van maxolva a tulajdonság, akkor ahoz hogy ellensúllyozzam a -8 karizmát, ahoz át kell variálni a fejlesztéseket.
Pl. nekem most az erő volt kicsit plusszosabb, az elérhető maximum az 142, de pontokban 158 pont volt rajtam,...így azt csináltam hogy szivaccsal kitöröltem az egyik +7-s erőfejlesztést, és betettem a helyére egy +8 karizmát. Így ha felveszem majd ezt a kardot, akkor kiváltottam a -8 karizmát, és csak plusszos erőt buktam le...amit amugy sem használ a karakter.szerk: de elfér még a jelenlegi kardom is, majd ha lesz egy +13-s sebzés vagy a piacon vagy az aukción, akkor majd megpróbálom megszerezni, és csak akkor veszem fel a kardot.
-
Boci_83
őstag
A szivaccsal választhatom hogy mit szeretnék törölni, ha több minden is van az adott tárgyban?
-
törölt tag
lenne még pár dolog, ami sztem jól jöhet.
- ha nagyon lefogyott az expedíciós pont, akkor vállaljatok könnyű feladatokat 1-2 alkalommal (ki hogy érzi) a kocsmárostól...azok viszonylag egyszerűen teljesíthetőek, nem nagyon megy pocsékba expedíció...viszont mindenképpen kis xp és becsületpont jön addig is, míg nem lehet újra egy nagyot elvinni.- lehet játszani időbeosztással is, azaz ha fix program van, akkor úgy vállalom a küldiket (könnyű-közepes-nehéz), hogy a napom pörögjön ahogy kell, és mégis ne nagyon pazaroljak kocsmaküldiket.
Egyenlőre ennyi, mert most lépnem kell..
-
törölt tag
erre lenne egy gondolatom

Régebben én is úgy gondoltam, hogy a nyomott áron átpasszolt dolgok a jó dolgok klánon belül.
..aztán már másképpen gondolom, sztem a piaci árat, vagy alatta valamennyivel (mivel rötön elmegy a cucc, nincs piaci díj bukás) kellene átpasszolnotok a cuccokat.
Mert szvsz az az igazán jó, ha az egyesületen belül marad a pénz, amit lehet nem odaadni külsős harcosoknak, mert abból fejlődnek, és aztán veletek harcolnak.Aki elpiacolja a cuccot, annak megvan a jó ára, aki pedig megveszi, az megvenné annyiért idegentől is...akkor már inkább egyesületen belül, nem?
De ez csak a saját véleményem/filózgatásom.
-
róland
veterán
Eladó:

Este 17:30-ig lehet jelentkezni rá. Egyesületi tagoknak 3000 arany.
-
törölt tag
Pedig de

Elkisértem a cimbimet (jobban mondva én vittem fel) a Budapest Póker-re, és hajnalban értwm haza teljesen jó szőrben...nyomtam is kicsit, hisz a délutáni expedíciót buktam az út miatt (du. 3-ra ott kellett lenni).
Feljöhettem volna onnan is a szerverre, de nem is jutott eszembe. -
Thrawn
félisten
Redmonk: nem hiszen el hogy te ilyenkor még játszol

-
Vigneau
félisten
Eladó 50-es páncél - 30k:

-
Barna94
csendes tag
bevettek sz3on!!

-
Barna94
csendes tag
nekem ott Bak94
-
Barna94
csendes tag
3 sz kinek van gladiátora és mi a neve??
-
jasszer
őstag
-
róland
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
November 5-től él az új rendszer, tehát elképzelhető, hogy most futott bele.
-
Boci_83
őstag
A fegyvereknél a 2 érték mit is jelent!? Pl: 3 - 3 vagy 3 - 4 ! A szintet értem hogy minél magasabb szintű fegyver annál jobb.
-
Flash Gordon
senior tag
-
róland
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Most leveleztem vele.
Állítása szerint nem tudott a szintkorlátról, linkeltem neki a fórumból a játék szabályait.
Nem szeretek feljelenteni. Mivel értelmesen válaszolt, ezért amíg újra nem támad meg, addig nem is fogom.
-
Barna94
csendes tag
de miért mi rossz van abban hogy ha átmixeli? miért ne szabadna?
-
Barna94
csendes tag
ez magyar Himnusz DJ Tiesto-s átdolgozásban!!

-
róland
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem nyert semmit. Sima bosszú volt, pedig már vagy 3 napja nem támadtam a klántársára, s korábban is elég ritkán, mert alig nyertem rajta.
-
róland
veterán
-
Herodes81
csendes tag

erre varjatok gombot
kicsit lehuztak -
slayer006
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
én utálom a jelentgetést ,de most ül a dolog
teljesen elment a kedvem ettől ...

-
róland
veterán
Reggeli kör: 27.178,- arany az arénában (minden ellenfelemmel csak egyszer küzdöttem), sikerült licitálnom egy 7-es köszörűkövet. Úgy, hogy most 2 óra lóvakarás.
-
slayer006
addikt
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Oks ha ilyen gyanú van, írj...mert a piacolás árrése mindenkinek csak a kereslettől kell hogy függjön, majd a frissítés után egyszerűbb lesz.
PantherG: Gondoltam rá, de igyekszem mindenkivel megdumálni, ha lehet, a problémás eseteket.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ja, jut eszembe utána persze megkóstolt tegnap is ez a Perseus, egy kanyi vas sem volt nálam szerencsére

-
róland
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem éri meg. Akkor 2 naőpig kiesik az egyik bevételi forrása.
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Az sem szép, majd ütök is rajta egyet full hp-n.
más: PantherG-nél elszakadt a cérna..

Napi kétszer-háromszor verem..igyekszem megértetni vele hogy xp határon belül vagyunk, de ha valakit szintkorláton kivül támad (csak azon tud) a klánban, szóljatok. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Olyan is van, amikor tegyük fel a gyengébb szintű, aki megveszi a cuccodat, szól a magasabb szintű klántársának, hogy kit, mikor kell verni, megdumálják az időzítést és az eladás után bever rögtön...velem 1x megesett egy 20.000 gyűrűnél, csodálkoztam kicsit hogy milyen véletlen egybeesés ez, megnéztem ezt a Perseus-t + a klánját (elég ismert) aki levert és a legalsó tivi19 nevű klántársát, persze megtaláltam rajta a gyűrűmet...
-
róland
veterán
Szeretem olvasni, amikor kiírják, ki mennyit szerzett másoktól. (Nálam 5000 a csúcs, kép valahol itt a topicban, s a gonoszság az benne, hogy attól a harcostól vagy 35000 aranyat gomboltam le.)
-
róland
veterán
válasz
üzenetére
Na, ilyenem volt. Mármint, hogy piacozás után hirtelen megvert valaki. De ezeket a neveket gyűjtöm itthon, s egy idő után Isten irgalmazzon nekik. (Most például találtam egy egész aranyos klánt. a leggyengébb tagjuk kivételével, mindenki belefér a szintembe.
13 ellenfél
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest