Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről én már régen leírtam a véleményem, és azóta sem változott.
Ezt a véleményt még FC_Spartacus segített megalapozni, minden alkalommal leütött kőkeményen 9 és 10 szint különbségnél is, annak ellenére, hgoy a zsákmány mérlege minuszos volt, azaz egyszer kiszámoltam neki, hogy az aréna 10aranyas költsége az addigi támadásokig többe került neki mint a tölem zsákmányolt alkalmankénti 1 arany.
Nem érdekelte,...én pedig levontam azt a következtetést hogy az ilyen játékos csak azért támad mert megteheti, illetve hogy gátoljon a feljövetelben.
Mindenesetre segített megalapozni azt a hozzáállásomat, hogy én csak xp határon belül ütök (kivéve aukciós túllicit és klánproblémák esetén),...szal én nagyon sokat küszködtem FC_Spartacus miatt.A bosszúm az volt, hogy mikor utolértem, és elhagytam..mikor már kockázatot sem jelentett volna hogy megverjem,....nem tettem, egyetlen egyszer sem.
Lehet hogy arra számított, hogy na most hű de vissza akarom adni, de részemről én csak nem akartam vele érintkezni se látni, még biztos győztes csatában sem. -
róland
veterán
válasz
Henker2
üzenetére
Kérj kompenzációt. Áron alul elad neked egy jól piacra dobható eszközt, s nincs harag.
Én is szoktam átadni, ha valaki normálisan "reklamál". (Persze szabályokon belül támadok, de tisztelem az ellenfeleket annyira, hogy normális hangnemű megbeszélés során kompenzáljam őket olyan eszközeimmel, amire már nincs szükségem.)
-
róland
veterán
Buktam 23.000,- aranyat egy aukción.
vagy inkább 
-
Henker2
addikt
Üdv Dicső Gladiátortársaim. Nem tudom mi tévő legyek!
Megtámadott egy 72-es szintű
Gladiátor. Név szerint Grandius a Rebellisektől. Én 58-as szintű vagyok. Egyből ezt az üzenetet küldte:
"Üdv Henker! Bocsánatot kérek hogy megtámadtalak ennyi szinttel feljebbrõl :S - 68-nak néztem a szinted, és így megtámadtalak - kérlek bocsásd meg nekem ezt a baklövésem
Üdvözlettel : Grandius "Segitsetek a döntés meghozatalában!
Üdv -
cathyca
tag
PH!_Gladiatus egyesület a 3-as serveren!
Aki a 3-as serveren játszik és hiányolja a megszünt egyesületet az jelentkezzen tagnak. A feltételek nem változtak s nem is fognak!
Remélem ez az új egyesület kicsit aktívabb lesz mint az előző volt....
-
S.Feri
őstag
Még 36-perc és szétcsapom MARK kollegát.

Redmonk addig megejthetnénk a businesst.
-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Viszont a komplett csataleírást egyben eddig nem tudtam kimenteni sosem. Ti mit használtok erre? Ahogy én mentem, az sima Print Screen és Paintbe beteszem. A képen természetesen a szintkülönbség, a csata dátuma, a résztvevők és az eredmény simán látszik - a nagy betűs nevek, felszerelések és a részletes szöveg viszont nem. Remélem, ennyi elegendő az üdvösséghez.

-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Köszönetem.
Viszont igen jólnevelt Úriember, hiszen kedves vezérnek szólít. De ezt el is várom egy Pollackos hallgatótól.
Egyébként nem visel meg a dolog, van neki is "barátja", aki nekem fekszik. Annyiszor én is tudok ütni, amennyiszer ő - hacsak be nem sokall, amire az én esetemben természetesen vigyázni fogok.Természetesen a képek mentve, ha védelemre lesz szükség a GO-k előtt.
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Vezérem, érdekes beszélgetésem volt MARK-l:

A tiszta kép kedvéért, én naponta kétszer támadom MARK-t
A jelenlegi:
Fri, 25.01.2008 - 05:28:02
Fri, 25.01.2008 - 04:03:45
Thu, 24.01.2008 - 15:58:09A második hajnali támadás azért volt mert akkor már írtad hogy betámadott.
Szal megpróbál zsarolni.
Mindenkit kérek, hogy a támadásairól a képet mentsék le valahova (legyen rajta a csata, az időpont, és persze a szintkülönbség), mert MARK és a köztetek lévő szintkülönbség sokkal nagyobb mint ami köztem és MARK között van..Redmonk vs. MARK jelenleg 4szint
(MARK vs Reason 8szint, MARK vs Smiti 9szint, MARK vs. Vigneau 10szint)
Tehát köztünk még bőven XP határ van, de veletek már XP határon kivűl csatázik.
Szal ha komolyabb mennyiség lesz valamelyikőtöknél 24 ill 36óra alatt, akkor a GO-ra bízzuk a megítélést...ezért kell kép minden támadásról. -
Tom5
addikt
Kardomba dőlök!!!Kaptam egy olyan küldetést,hogy öljek 2 hárpiát,nnnna mondom ez egyszerű lesz,hát nem....múltkor ugye 4-szökevényt kellett volna ölnöm,3 nap alatt egyet találtam,most 3-kattintás 3-szökevény...

-
törölt tag
válasz
gergo84
üzenetére
Nem érdemes rajta filózni, azért kell jelenteni, mert ez a dolgod ilyen esetben.
Amennyiben nem jelented, akkor a magad szabályai szerint kezdesz játszani, és majd ha 10-n támadnak 11szint különbséggel, akkor mit fogsz csinálni?
Akkor is ragaszkodsz a magad szabályaihoz? ...vagy akkor már jó lenne a játék mindenkire vonatkozó szabálya?
Egy támadás uaz mint több támadás ha elvekről van szó. Szal sztem jelenteni kell, a klánból már többeket megbüntettek mások jelentései alapján,...szal még filózni sem érdemes rajta.
Én max annyit tennék hogy elküldeném a képet a srácnak, meg a szabályzat ide vonakozó részét, és megkérdezném hogy van-e javaslata?
Aztán meglátjuk. -
Vigneau
félisten
válasz
cathyca
üzenetére
Időközben Optio lettél.

Más: Ma is volt egy jelentkezőnk - 12-es szintű -, kb. ezzel a szöveggel:
Vegyetek fel nagyon szépen kérlek, jó harcos vagyok...
Vagy valami hasonló volt. Persze PH!-s nickname sehol. Nekem csak egy kattintásba került a "válaszom" - nem szép dolog, de pár 10 alkalom után megunja az ember. Nem értem, minek írom ki a felvétel feltételeit, ha bagóznak elolvasni. Elfogyott a türelmem...

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
áááá, csak egy pici darabkáját tudod
na léptem és én is aludni
-
róland
veterán
Mai kedvencem: [link].
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
pfff,látod ennek a gúnyának is lennének előnyei
akkor a gépedet mikor dobod fel?
-
gergo84
aktív tag
felveszem a saját bár listámra

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
szerintem rád külön utaztak

-
gergo84
aktív tag
azzal a sráccal jól jártam, 3k valamennyit szereztem el tőle...
-
Thrawn
félisten
válasz
gergo84
üzenetére
Ha csak 5 életerőd volt abból igen keveset üthetett már csak le, ergo neked jóval kevesebbe van visszaállítani

A plusz 10 szintes támadásról csinálj képernyőfotót és nyomd fel, mert az szerintem szinten túli támadás és zúzásnak minősül amit a játék szabályzata is tilt. Hanyadik szintű vagy? -
gergo84
aktív tag
sokat lehetne gondolkodni azon miért vannak olyan emberek, akikben nincs semmi tisztesség. igaz ez "csak" egy online játék, aminek semmi jelentősége sincs, de ha igy viselkednek (sokan) páran "itt" mit csinálhatnak a "való" életben...
szánalmas, hogy akkor támadnak amikor nincs életerőm, és az meg mekkora kamu már, hogy nem figyel rá... lényeges különbségekről van itt szó. (5 a 8xx ellen és hasonlók.)
másik: "xy védelme alatt állok". ezzel nem törődve megtámadtam a tagot, természetesen nem volt köztünk nagy különbség semmiben sem, én nyertem. meg is kaptam az ellencsapást utólag, nálam 10szintel magasabb tagtóljót röhögök az ilyeneken

-
smiti
veterán
Na még 7 percig lapátolok és indulok portyázni, van aki kihívta maga ellen a sorsot

-
S.Feri
őstag
No nekem ma zeindras nap volt a függőre bejelentkezett Ywerd, ha minden igaz, viszont van két gyürüm még mindig eladó.
A gyürük 60K/db. -
róland
veterán
Még Ubuntu Live alól is egész jól lehet játszani.

-
S.Feri
őstag
Lett egy delicateness függőm is a zeindras családból, ugyanolyan mint az enyém. Klánon belül 60K.
-
S.Feri
őstag
Valakinek egy zeindras perfection gyürü? 3, 160,2,16%,18%,24% amit tud. Klánon belül 50K arany.
-
törölt tag
-
Thrawn
félisten
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Tettem ki egy pajzsot piacra, nem kell valakinek? 59-es
Bocs, ez nem csak neked szólt!
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ezt még nem hallottam! 
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Inkább a sok sz@rkeverőt kellene végre kitiltani, de örökre!
Ezek is olyanok, mint akik nekem is irogatnak, hogy "jól esett mikor levertél", mert 6-7 szinttel gyengébb, és kimertem hívni!
Eddig belinkeltem nekik a szabályzatot, de már azt sem teszem, főjjenek a levükben!
Nap, mint nap kapok én is 59 szintü kihívásokat!
Amúgy , ha a múltkor Redmonk
nem segít, én is két hétre ki lettem volna tíltva, ártatlanul! -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Jó reggelt Harcosok!
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Hova raktál ki toborzó linket? -
Thrawn
félisten
Már van 5 féle receptem

-
Henker2
addikt
Hali! 7-es vagy 8-as karizmát keresek. Esetleg van valakinek? Az aukción sajna lemaradtam róla!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- HP 250 G7 Notebook, 15,6" HD, Celeron N4020 CPU, 4GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo V110 Notebook, 15,6" HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 500GB HDD, W11, Számla, 1 év garancia ( olv
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gladiátor. Név szerint Grandius a Rebellisektől. Én 58-as szintű vagyok. Egyből ezt az üzenetet küldte:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)