Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
b-type: Miért nem látom az 5-ös szintű púdereket a piacon? (Jelenleg 26-os szinten vagyok, s például +7-es köszörűkövet találtam kint.)
-
PazsitZ
addikt
Annyira idegesítő. Mostanában egy csomószor azt játszák velem, hogy betámadnak nyerek. 5-20 perc múlva újra betámadnak és jóhogy sikerül leverniük.

-
-
Vigneau
félisten
Közérdekű infó:
A StreetBall_25!!! klán minden előzetes tájékoztatás nélkül feloszlott - Tony_25 is átment az S.P.Q.R-be -, így kikerülnek a szövetségeseink közül.
-
róland
veterán
Éjjel megint buktam 5000 aranyat az aukción.
Most győzöm visszatermelni. -
_stick_
őstag
Van egy olyan küldetésem, hogy öljek meg 4 barbárt. Azokat hol találom? A barbár faluban (igaz, hogy csak 1. expedíción) csak szökevénnyel harcoltam...
-
dobolan
senior tag
Kocsmáros küldetése ómagyar nyelven

"Tegnap éjszaka volt egy furcsa álmom. Vándoroltam Sötét erdő keresztül. A beleim azt mondták nekem, hogy valami folyik ott. Én túl ijedt vagyok , hogy én magam menjek. Túl sok vadállat és rossz dolog van ott... Azt gondolod, hogy oda tudtál menni megnézni nekem? Ez neked jövedelmező lesz. Igen? Nagy köszönet - és légy óvatos!"
-
-
törölt tag
válasz
kagyula
üzenetére
szvsz inkább csak ellenfeleink, elvégre ez még is csak egy játék.

Benne van hogy érzelmek korbácsolódnak, ahogy gondolom itt a topikban is, de ez szvsz így van rendjén.Koncentráljunk magunkra, ha PantherG úgy gondolja hogy belefolyik a társalgásba akkor oké, ha úgy dönt hogy nem kiváncsi ránk akkor az is oké. A lényeg az hogy megy minden tovább, ez egy nyílvános fórum, nem is csináltunk belöle titkot,..főleg hogy PH! csapat vagyunk

Amennyiben PantherG csak miattunk reggelt, már jól járt a PH!
-
róland
veterán
Gyűrű és bicska eladó:

4000-4000 arany darabja.
-
Thrawn
félisten

Ha levettem róla a páncélt, tényleg alatta volt a kaja

-
RazoR_45
tag
Nagyon megtetszett a játék csak nem nagyon értem a lényegét

-
PantherG
csendes tag
Kezdődhet a tánc...
-
_stick_
őstag
Nektek nincs gondotok a server 1-el? Délelőtt a munkahelyemen játszottam, ott jól ment.
Nézegetném itthon is, de tök lassan, hibásan jön be. Hiányzik egy csomó kép, van amit nem jelenít meg... Mit gondoltok?Először az internet explorer-re gondoltam, de a munkahelyemen is azzal toltam...

-
Zewa
senior tag
Ejjj most nézem de nagyon elmaradtam.. Húzom le a clant.
most igy vizsgák után kcsit rálépeka pedálra. Vagy 80K beület pontal több kéne hogy legyen
Látom azért 12.-ek vagyunk, a Toplistban. lesz ez még jobb is.
Ki prémes a clánból? Sztem elég sokan..Herodes81: meg vannak a printsceen-ek? ha igen nyomd fel mert akadályozz.
Amugy ismerős a név, de még csikó vagyok én most hozzá, külömben szivesen betörném az arcát.
-
Herodes81
csendes tag
sziasztok lenne egy kérésem már 3. napja gyilkol egy csávó minden nap 3-4 szer csap meg és rabolis minden küzdelem kór meg ha én ütöm meg akkor meg én szívok 45 szintű a csávó
a neve:szabram1 akki ilyen szintű az próbálja már meg csapni előre is köszönöm
-
sanada
csendes tag
Hali sziasztok, jumperrel dumáltam, szeretnék csatlakozni a 3 szerveren a klánotokhoz hogyha lehetséges.
gladiátorking vagyok a 3 szerveren.
-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Válaszod kielégítő, mint mindíg.

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
_stick_
üzenetére
A magasabb szintüeknek, amikor a küldetés kéri, meghatározott fuxokat kell találni, ezt olcsóbb megvenni ennyiért is, mint elpazarolni egy küldetéspontot, időt stb, a küldetések ennek a 2-3-4 szeresét fizetik a teljesítéskor, bőven megéri megvenni, erre utaznak a kufárok is, mint a kajáknál...
-
_stick_
őstag
Ezt akkor sem értem... Hogy van az, hogy talál valaki egy gyűrűt, aminek az értéke 19 és a piacon 900-ért árulja. Ki veszi azt meg és minek?

-
_stick_
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Tiszteletem! Látom Titan óta szenyorosodtunk

-
törölt tag
válasz
_stick_
üzenetére
mindenkinek mást dob az boltos.
A kb. 70 ponttal feletted lévő az nem számít, a statjai számítanak, milyen a sebzése, milyenek a tulajdonságai, milyen a páncélja..stb.
ruházd fel magad és akkor menni fog.A gyűrűket majd meglátod, amíg nem látod át a piac müködését nagyjából, addig csak venni érdemes, ill. megpróbálhatod kitenni azon az áron ahogy mások kiteszik.
Az élelmiszerrel is megpróbálhatsz kereskedni, az is jó üzlet alacsony szinten.
De legjőképpen keressél játékost akit legyőzhetsz...az a játék lényege, és ha jól csinálod szépen fogsz fejlődni.
-
_stick_
őstag
válasz
üzenetére
Egyelőre nagyon alacsony szinten vagyok, ~70 ponttal van felettem a hozzám legközelebb álló
Meg jó felszerelésem sincs.... na, istállós órák jönnek.
Én azokra a gyűrűkre gondoltam, amiknek nincs képességük, csak "áruk" van. Vagy te is arra gondolsz?
A piacnak az értelmére sem jöttem rá, azokat az AI veszi meg tőllem? Mert van ahol lehet licitálni a fegyverekre az ugye a játékosok között zajlik. A kovács meg a páncélkészítő ill. a piac termékeit is minden játékos látja, vagy csak én? -
törölt tag
válasz
_stick_
üzenetére
Amikor azt a feladatot kapod hogy győzz le valakit az arénában, akkor nyugodtan kihívhatsz egy harcost listáról is...nézz ki valakit akit le tudsz győzni.
A gyűrűk jó dolgok, eleinte lehet vele piacolni, nézzd meg a piacot, és látni fogod hogy kb. milyen árban érdemes kitenni, később azokban (gyűrű+amulett) fogod tárolni a pénzed.
-
_stick_
őstag
válasz
üzenetére
Értem.
Kipróbáltam egy könnyű küldetést, beszélnem kellett az aukcióvezetővel és le kell győznöm valakit az arénában, de ahhoz még nagyon kevés vagyok...
Még nem voltam az arénában, az is ugyanúgy működik, mint a kalandozás?
Vannak olyan gyűrűk, amik nem adnak semmihez. Azoknak az "esztétikán" kívűl semmi haszna?
Jól gondolom, hogyha nagyobb expedícióra megyek több pénzt és jobb cuccokat, több tapasztalatot kapok?
Amúgy tegnap reggeltem, szerencsére (még) nincs a munkahelyemen letiltva az oldal
.
Bejön a játék.
-
törölt tag
válasz
_stick_
üzenetére
Helyszínek között nincs, véletlenszerűen dobja az ellenfelek szintjét.
A kocsmaküldetések között annyi a különbség, hogy a könnyű-nél kevés feladatot kell teljesíteni, és viszonylag könnyen teljesíthetőek (általában), valamint kevesebbet kell várni a következőre. Cserébe kevesebb tapasztalati pontot és becsületpontot kapsz.
A közepes nehézségű küldetésnél nehezebben teljesíthető feladatok jönnek, és többete kell várni a következőre. A nehéz-nél pedig sokszor macerásak a küldetések, és 6 órát kell várni a következőre, viszont jó xp-t és becsületpontokat kapsz...és talán jobban dobja a tárgyakat is.
De nehéz küldinél is jártam úgy hogy talán egy expedíciót kellett elhasználnom, mert a többi cucc beszerzés volt, ellenfél legyőzés illetve beszédek meghallgatása, vagy helyszín ellenőrzés...de azért ez ritka. -
_stick_
őstag
A kalandozások között van erősségi sorrend? Vagy az én szintemhez mérten erősödnek?
-
_stick_
őstag
Hogy lehet, hogy legyőz egy hárpia, akinek minden mutatója az enyém alatt van?
-
törölt tag
-
Vigneau
félisten
Eladó 49-es cipő - 25k:

-
smiti
veterán
Nem tudjátok mikor váltott nagyon rövidre az aukció server1-n?

-
smiti
veterán
Hello Kollegák qkory.cv-nél sztem sok pénz van, 44-es szintű
Szint 44
Életerő 79 %
Tapasztalat 41.15 %
Erő 124
Képzettség 117
Fürgeség 152
Alkat 68
Karizma 117
Páncél 3394
Sebzés 109 - 134
nem bánnám ha nem maradna pénze rám licitálni
-
Herodes81
csendes tag
jó estét mindenkinek tök jó elértem a 41 szintet és kapásbol az első küldin ösze futotam a 3 fejű ölebbel
-
dante3
addikt

-
Boci_83
őstag
válasz
üzenetére
Ok megoldva, elég volt legyőzni, megölni nem kellett. Viszont mit csináljak ha az arénában az előttem 10-20-30-40-50. helyeken mindenki kissebb szinten van mint én?? Én most 6.os szinten vgayok
a többiek meg 1-2.es szinten. Kicsit durva ha őket támadom, nem? Kicsit bűntudatom van, de akkor hogy lépjek előrébb??Mod: Eleve nem értem hogy miért vannak előttem, mikor kissebb szinten vannak?? Meg szerintem nemis aktiv játékosok lehetnek, de az csak szerintem...!
-
Boci_83
őstag
A kocsmárostól azt a feladatot kaptam hogy gyilkoljak egy őr-t!? Eddig csak az olyanokat adott hogy nyerjek egy csatát az arénában, meg hogy beszéljek a xy-al. Bár volt amikor azt a feladatot adta hogy beszéljek a kocsmárossal...
Na de most az őrt hol/hogy kell meggyilkolni?? Segítsetek plz!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most győzöm visszatermelni.

zsibbadt vagyok hozzád képest